Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 172.
-
Καλησπερα, μολις ξεκλειδωσα bootloader....εχω τελευται global stable, και θελω να περασω twrp, και να βαλω την ελληνικη dev η dev απο xiaomi.eu ποιον οδηγο ακολουθω μην κανω καμια πατατα παλι Αυτο κανει? Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi η χρειαζομαι καποιον για την mi σειρα?
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από tsarlam: “Καλησπερα μολις παρελαβα το 64αρι, πρωτη φορτιση ποσο να το αφισω? να κανω την αναβαθμιση που εκκρεμει, τελευταια global? ” φορτισε το μέχρι να πάει όσο πάει και να σβήσει το led.Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις. Τι global έχεις; stable ή developer; Αν θέλεις να μείνεις εκεί κάνε την την αναβάθμιση ” Global stable εχει...μολις πηρα την τελευταια global... Υπαρχει καποιος οδηγος για να βαλω global developer ?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
+4 tsarlam
-
tsarlam +3
-
tsarlam +2
-
tsarlam....για τη νικη!!!!
-
Παράθεση από Thracia: “Και με του Γιώργου να είναι, αν ρουταρει αμέσως λογικά ανοίγει με official ” ROOT ειμουνα στην dev, δεν ειχα την σωστη TWRP,εαν την περασω την GLOBAL official ετσι, με την cofface η του Geogande, ενδεχεται να χασω την TWRP και να μην μπορω να γυρισω dev απο καποιο backup που εχω παρει?να την δοκιμασω θελω μονο δεν θελω να μπω στην διαδικασια να περναω ξανα εφαρμογες...μαλλον χανω twrp ενδεχομενως και να κλειδωνει και o bootloader
-
Παράθεση από makis1024: “Ποιό twrp ; Το cofface; Εάν έχεις του geoanto555, φλάσαρε ξανά μετά από factory reset την xtrv ή επανέφερε nandroid backup , και φλάσαρε με mi flash και την fastboot rom σε fastboot mode. ” TWRP 3.1.0-0 δεν νομιζω να ειναι το cofface...οταν ξεκιναει εχει λογοτυπο redmi 4 prime με τον αριθμο 4 μεσα σε τετραγωνο...να βαλω καποιο αλλο?