Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 172.
-
Παράθεση από Lycaon: “Έγινε με καθαρή εγκατάσταση η V9.2.2.0 (Twrp+Root) ,κανένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση , πολύ γρήγορο το κινητό - εικονίδια μικρά σε μέγεθος - κάνω εγκατάσταση εφαρμογών απο το Google Play χωρίς προβλήματα - κάμερα όλα δουλεύουν με μια πρώτη ματιά που έριξα - μπαταρία θα σας πω αργότερα .... ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ” Απο που την κατεβασες και την φλασαρες με TWRP? Δωσε λινκ για να την δοκιμασουμε !!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από georgeadams: “Κι εγώ, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω: κολλήματα κι επανεκκινήσεις.” Βαλτε την εβδομαδιαια απο xiaomi.eu μεχρι να φτιαξουν τα πραγματα εδω... Η ρομ ειναι απροβληματιστη... Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από mik7: “Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και μετά φλασαρισμα με recovery? Αυτό εννοείς με factory reset? ” Εννοω μεσα απο την recovery TWRP, Τα wipe που θα κανεις ειναι μονο το Swipe to Factory Reset...Tα βελακια κατω τα κανεις δεξια :)....και μετα φλασαρεις την Rom....ετσι θα κανεις καθαρη εγκατασταση της ρομ.
-
Τελευταια εβδομαδιαια απο Xiaomi.eu...7.10.19 Beta...Βαλε με κλειστα ματια μεχρι να φτιαξουν τα πραγματα εδω....πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας, δεν εντοπισα κανενα προβλημα λειτουργικοτητας...θα τη βρεις εδω Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/7.10.19 at SourceForge.net το αρχειο HM4Pro ειναι για την συσκευη μας....καθαρη εγκατασταση με factory reset, και φλασαρεις το παραπανω αρχειο...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από tolias77: “εκανες factory reset και σου τα κανει αυτα; ξανακανε factory reset και περνα την αρωμα. εγω ειχα την 7.6.8 xtrv πριν, εκανα factory reset και περασα την αρωμα και δεν ειχα κανενα θεμα ” Αυτο ακριβως εκανα και παει σφαιρα..την rom με αρωμα, factor reset, και το αφηνεις να ανοιξει μονο του...τωρα παει σφαιρα και κανενα reboot μονο του...
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “η καινουρια rom xtrv παιδιά ειναι βασισμενη σε android 6.0.1 ετσι;καποιο λινκΣυντομα ” Συντομα θα ειναι διαθεσιμο στα downloads των xtrv ρομς, αν δεν μπορεις να περιμενεις δωσε μαιλ να σου προωθησω τις ρομ ....δεν ξερω βεβαια αν επιτρεπεται απο τους κανονισμους... Μπορεις με 5 η 10 ευρω να γινεις vip μελος,οποτε θα σου ερχονται με μαιλ...
-
Παράθεση από tolias77: “κι εγω factory εκανα, και μετα εγκατασταση την αρωμα. οταν προχωρας βημα-βημα, σου βγαζει καπου κανοντας εγκατασταση την αρωμα, να επιλεξεις αν θα κανεις ή οχι εγκατασταση το magisk. επελεξε να το κανει και συνεχισε κανονικα μετα ” Αυτο εκανα και δεν υπαρχει το εικονιδιο πουθενα....το επιβεβαιωνει και το root checker οτι δεν ειμαι ροοτ....το ξαναφλασαρω και παλι τιποτα