Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 172.
-
Μεχρι στιγμης ολα καλα σε ido XTRV..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22935/
-
Καλησπερα εχω την τελευταια dev made by Gkalen...ηρθε mail για stable ido....πως την περναμε αυτη ρε παιδια...μου κολλησε μιση ωρα το logo, μηπως εκανα πατατα με το su μου ζητησε μετα την εγκατασταση αν θελω να το κανω root ειχα το zip του su στην μνημη και το εκανα εγκατασταση αμεσως μετα απο το περασμα της rom....καποια πατατα εκανα...ευτυχως ειχα backup και γυρησα ξανα στην dev...
-
Καλημερα σε ολους,θελω να περασω αυτη τη global rom MIUI ROM for Redmi 3/Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ,ειμαι με την τελευταια dev του Gkalen,δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με αυτη τη rom. Ομως μου αρεσει να σκαλιζω και να δοκιμαζω και αλλες...τι ακριβως θα γινει αν την περασω με factory reset την παραπανω rom?...θα χασω TWRP ? θα κλειδωθει ο bootloader? εχει ελληνικα και play?....ενοειται πως θα υπαρξει backup απο twrp...και πως θα γυρισω παλι Gkalen rom με την οποια ειμ…
-
Μαλλον δεν περασε καλα η rom..Με την επανεκκινηση εστρωσε, δεν βλεπω κανενα απολυτως προβλημα... Thanks guys !!!!
-
Παράθεση από THUKIS: “Καλά ντε , μην βαράς ... Την περνάω με Airdroid τώρα . Tsarlam τι είχες πριν ? Έκανες factory reset ? ” Ειχα την προηγουμενη του gkalen,δεν εκανα factory reset,μονο Wipe cache and dalvik cache,πατησα το κουμπι power on off παρατεταμενα και εκανε επανεκκινηση μολις ανοιξε και κοιταω να δω τι γινεται...
-
Πρωτη φορα αναβαθμιση σε ido μου κολλησε στο λογοτυπο του mi....περισσοτερο απο μιση ωρα περιμενω αλλα δεν....τι κανω?
-
Εισαστε απιστευτοι,εχω μερικους μηνες την συσκευη και ολο και κατι νεο μας εχετε..δεν μας αφηνετε να βαρεθουμε ουτε λεπτο!!!!.
-
Το redmi 3 pro, απογειωθηκε...πολλα μπραβο στον gkalen !!!!!
-
Παράθεση από amalag: “Χρησιμοποιώ το es file exlorer για να κάνω απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος. Αυτό δεν δουλεύει πλέον. @gkalen με ποιο τρόπο μπορώ πλέον να απεγκαταστήσω στο gmail ας πουμε που δεν το θέλω; ” Εδω και καιρο το gmail το διωχνω με το ''System app remover (ROOT)'' Απο playstore,Δοκιμασε το !!
-
Παράθεση από gkalen: “@baiosss Όταν εννοώ πετυχαμε το μοντέλο της ρομ που θέλουμε , εννοώ ότι πετυχαμε το "μαγειρεμα" που θέλουμε .. Τώρα απο'δω και πέρα θα πάμε σε αυτό το μοντέλο ρομ και θα δούμε αν προσθέσουμε κάτι αξιόλογο στη πορεία .. Λίγες αλλαγές θα έχουμε στα tweaks σε δεδομένα και σήμα στο επόμενο update , αν και στο Mi4s τα έχω κομπλαρει όλα , αυτό έγινε γιατί είχα χρόνο και πρόλαβα χθες να τα στησω μονο στο Mi4s .. Στις υπόλοιπες συσκευές είναι μισό φτιαγμένο , θα τα ολοκλήρωσω στο ε…
-
Υπαρχει καποιο θεμα με το update του Redmi 3 pro? μονο αυτη λειπει!!!! οχι πως εχω καποιο θεμα και με την προηγουμενη αλλα εχω γινει ''romaniac''....την περιμενω καθε παρασκευη
-
Like και απο εμενα....
-
Κατεβαινει για redmi 3 pro....Μας κανετε ευτυχισμενους καθε βδομαδα...
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από tsarlam: “Καλημερα σε ολους ,ποια wipe κανω για να παω στην stable 7.5.1.0....εχω την Ελληνικη dev miui 8.....Υπαρχει περιπτωση να μου κλειδωσει ο bootloader?....αν ναι πως ξεκλειδωνω μετα? Μια χαρα ειναι η rom ομως εχω την εντυπωση πως οταν μιλαω το κινητο ζεστενεται πολυ...θα καψω κανα αυτι Εχω παρει ενα backup με recovery σε περιπτωση αν θελω να γυρισω ξανα στην dev...δεν με ενδιαφερει να κρατησω τις εφαρμογες μου.... ” Μόλις μπεις recovery, θα κάνεις απλά…
-
Καλημερα σε ολους ,ποια wipe κανω για να παω στην stable 7.5.1.0....εχω την Ελληνικη dev miui 8.....Υπαρχει περιπτωση να μου κλειδωσει ο bootloader?....αν ναι πως ξεκλειδωνω μετα? Μια χαρα ειναι η rom ομως εχω την εντυπωση πως οταν μιλαω το κινητο ζεστενεται πολυ...θα καψω κανα αυτι Εχω παρει ενα backup με recovery σε περιπτωση αν θελω να γυρισω ξανα στην dev...δεν με ενδιαφερει να κρατησω τις εφαρμογες μου....
-
Παράθεση από maddoctor: “Μου έβγαλε αυτό....την κάνω!? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15890/ @MIUI_ART , @dnomikos !? ” Εγω το εκανα και αναβαθμιστικε μια χαρα....με κανονικη ενημερωση, οχι μεσω twrp!!!
-
Πανεμορφη, χωρις προβληματα εως τωρα...μπραβο!!!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΟλα πηγαν μια χαρα και στην Ελληνικη dev......Τωρα ειμαι με αυτη ειναι μια χαρα, και βλεπουμε Ευχαριστω πολυ ολους οσους βοηθησαν NasDriver Lallasgr .....ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Είναι πιθανό να κλειδώσει ο bootloader με επιστροφή σε MIUI 7 και να μην ανοίγει η συσκευή. Αν σου παρουσιάσει αυτό το θέμα απλά μπαίνεις fastboot, συνδέεις την συσκευή στον υπολογιστή, τρέχεις ξανά το unlock, ξεκλειδώνεις ξανά, επανεκκίνηση και θα είσαι έτοιμος. Εναλλακτικά κατεβάζεις την τελευταία ελληνική developer 6.6.23 που είναι και αυτή MIUI 8. ” Ευχαριστω πολυ, παω για το επομενο βημα...