Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 214.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαMi max με nougat 88000
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27192/
-
ουαν μορε, μωρέ θα τους φάμε λεμε!!!!
-
άλλη μια, εφτά νομίζω χάθηκα
-
Παράθεση από kagio: “Καλη χρονια σε ολους! Εν αναμονη του 128 που περιμενω μια ερωτηση. Πόσοι το χρησιμοποιείτε ως 2καρτο? Υπάρχει κάποιος περιορισμός, κυρίως στα δεδομένα? Θα το με μια κάρτα Vodafone για ομιλία και κάρτα Cosmote για δεδομένα.. Ευχαριστώ! ” Το εχω δικαρτο vodafon+cosmote + sd card 32,δεν υπαρχει κανένας περιορισμός
-
εβδομη!!!!
-
εκτη απο εμενα , βουρ να φαμε τους βιετναμεζους!!!!!!
-
πέμπτη και το λουρί της μανας
-
με σχεδον τα ιδια εκτος απο την app Ver. μου εμφανιζει ελληνικους χαρακτηρες πλαγιους (καταλαβαινεις ποιος ειναι) εμφανιζει και στα μνμτα ποιος το εστειλε. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι παιζει μεγαλο ρολο η ρομ, με τα ιδια στοιχεια και dev δεν δουλευει σωστα και εχω αποσυνδεσεις, τωρα ειμαι με κινεζικη stable και δουλευει σωστα (αγγλικη γλωσσα) Band Firm: 1.0.1.29 App Ver: 2.2.10 Algor: 1.0.82
-
Τρίτη και από εμένα ikaros80
-
Χρονια πολλα και καλα με υγεια, χαρα και ευτυχια ikaros80 ψηφισα προχθες και εχθες , σημερα δεν με αφηνει, πρεπει να περασουν 24 ωρες απο καθε ψηφο ή να αλαξει ημερολογιακα η ημερα (μετα της 00:00 την νυχτα)?
-
Παράθεση από ikaros80: “Καλησπερα και χρονια πολλα, ερωτηση, υπαρχει τροπος να μειωσω την ευαισθησια του τατς? ειναι παρα πολυ ευαισθητο και πολλες φορες γινετε ενοχλητικο. =============== Δεκ 26th 2016, 7:24pm =============== Παράθεση από ikaros80: “Καλησπερα και χρονια πολλα, ερωτηση, υπαρχει τροπος να μειωσω την ευαισθησια του τατς? ειναι παρα πολυ ευαισθητο και πολλες φορες γινετε ενοχλητικο. ” Καλησπερα και χρονια πολλα, μετα απο αρκετο ψαξιμο για να διωρθωσωτο προβλημα με το σκρολ της οθον…