Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 56.
-
Δεν το πρόλαβα .....
-
Παράθεση από gkalen: “@Tsif Για ποιο τηλέφωνο μιλάς ?? Αν μιλάς για το ido , έχεις χάσει την αναβάθμιση του bootloader γι'αυτό δε δουλεύει το powermenu , για να μπεις σε twrp θέλει από σβηστή συσκευή πατημένα τα vol+ , vol- και power .. ” Ναι για το ido μιλάω .... το ότι έχω χάσει την αναβάθμιση του bootloader μπορεί να διορθωθεί κάπως ???
-
twrp3.0.2-0_by_mic_ido αυτό είχα περάσει .. θα δοκιμάσω να περάσω το τελευταίο ... ( από εδώ ε ??)
-
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους... Τη κατέβασα πάλι έκανα εγκατάσταση αλλά πάλι το ίδιο κάνει το κινητό.... Αφού δουλεύει καλά δε με νοιάζει και τόσο.. Μπορεί να στρώσει με τη επόμενη rom
-
Ναι κάνει επανεκκίνηση κανονικά .... το ίδιο κάνει και όταν πας να κάνεις ''εργοστασιακές ρυθμίσεις'' κάνει boot από την αρχή κανονικά χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα .....
-
Καλησπέρα πέρασα την νέα rom όλα καλά προς το παρών ...ένα bug που είδα είναι ότι δεν σε βάζει ούτε σε fastboot ούτε σε recovery από το μενού που βγαίνει όταν κλείνεις το κινητό ... fastboot μπαίνει μόνο με το power και το vol- ενώ για recovery μόνο από fastboot να το περάσεις και να το τρέξεις πάλι απο fastboot (fastboot boot twrp.img )
-
Καλησπέρα στην κοινότητα ...έχω στο ido μου την XTRVbeta 2.7.1.5 αλλά το κινητό από την αρχή μόλις άνοιγα 1 εφαρμογή σερνόταν .Τώρα κατέβασα την (xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_V9_XTRV_7.9.21) ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσω την rom ???
-
Καλή συνέχεια παίδες !!! στηρίζουμε την προσπάθεια !!!
-
Παράθεση από gkalen: “@Tsif Το ότι δε μπαίνει σε twrp από το μενού είναι ότι θέλει αναβάθμιση ο bootloader , αυτό το θέμα θα το δούμε γιατί έχει παρατηρηθεί και σε άλλους .. Για να μπεις σε twrp σ'αυτη τη περίπτωση , με σβηστή συσκευή κρατάμε τα δύο πλήκτρα volume ( + και - ) και το power , μόλις κάνει τη δόνηση και βγει το mi logo τ'αφηνεις και τα 3 κουμπιά και θα μπεις σε twrp .. Θα πρέπει να κάνεις κι ένα έλεγχο μήπως έχει κλειδώσει ο bootloader , σύνδεσε τη συσκευή σε fastboot και άνοιξε το …
-
Καλησπέρα και πάλι ... έβαλα και την XTRV ( την κανονική ) αλλά και πάλι είχε τα ίδια προβλήματα .. με τίποτα δεν μπόρεσα να περάσω τον gmail λογαριασμό μου , ακόμα ένα που παρατήρησα είναι ότι όταν πατούσα στο εικονίδιο ενημέρωση/ update το pop up παράθυρο δεν άνοιγε όπως ακριβώς έκανε και με το gmail . το κουλό είναι ότι δοκίμασα μετά να περάσω από twrp μια stable που είχα κατεβάσει και έφαγα boot loop στο logo ... τελικά με τα 1000 βάσανα επέστρεψα στην προηγούμενη miui 8 xtrvbeta2-7.1.5 ....…
-
Μπήκε η arΩμα αλλά δεν με αφήνει με τίποτα να συνδέσω το google acc ούτε στην αρχή στην εγκατάσταση με άφηνε ( έκανε loop στις ρυθμίσεις )ούτε και μετά που άνοιξε το κινητό από τις ρυθμίσεις ανοίγει το login ( κάνει ένα flic η οθόνη αλλά το pop up παράθυρο για login δεν ανοίγει ) προσπάθησα και από playstore και από youtube αλλά τίποτα ... τώρα προχωράω σε ΧΤRV (οχι arΩμα) Κάτι ακόμα που παρατήρησα από την επιλογή για recovery κάνει απλά επανεκκίνηση δεν μπαίνει σε recovery αυτόματα .. Μάλλον σβ…
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !!! Ελπίζω να πηγαίνει καλύτερα το κινητό με την arΩma ..και να μην γυρνάω σε original stable
-
Κατεβάζω ARΩMA για το ido .. θα σας πω εντυπώσεις το απόγευμα ( μετά το motogp ) Φοράω XTRV 8.0.3.0 ( και να πω την αλήθεια το κινητό σέρνετε μόλις ανοίξω 2-3 εφαρμογές) Για να κάνω αναβάθμιση rom την βάζω στην sd και της κάνω εγκατάσταση ή ''κάνονας μόνο Wipes τις Cache από το TWRP Recovery'' ???
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Tsif - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαευχαριστώ !!!! με την ευκαιρία αυτή έβαλα και την τελευταία rom XTRV-7.6.29 που αν και την έχω δουλέψει ελάχιστα είναι superb !!!!
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Tsif - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο απόγευμα το power buton κόλλησε μαζί με το - volume και έχοντας την GR rom έκανα επανεκκίνηση η στο κινητό μου αλλά έπεσε σε bootloop ...μπήκα σε recovery και πέρασα από την αρχή την gr rom αλλά μου έχει brickαρει και δεν μπορώ να το επαναφερω ........ Δοκίμασα τον οδηγό αλλά στο τέλος μου βγάζει error όταν πάω να φλασάρω από miflash.... έχετε καμιά ιδέα ???/ μόνο σε fastboot μπαίνει ... δεν μπορεί να μπει σε recovery .. έχω ξεκλειδώσει το bootloader ..... Τελικά ( αφού κατάφερα και είδα ότι …
-
Μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να το βρω κάπου ...... η νέα rom Version: V8.1.1.0.MHRMIDI (MIUI8) stable έχει Ελληνικά ???
-
Ghost Touch Xiaomi Redmi 3
Μήνυμακι έμενα το κάνει όταν φορτίζει το κινητό πάντως ... και είμαι με την eng/chn θα το δω κι εγώ αν μπορέσω να το φτιάξω .. και σου λέω αν έχω κάποιο νεο
-
Εγώ πάλι θα ήθελα ένα Xiaomi Mi5 Pro 128GB White