Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Καλησπέρα. Σε Μi4 με XTRVb1 - 6.11.3 Dev, εκτός του FR πρέπει απαραίτητα να εγκαταστήσω την 6.12.22 προτού περάσω την 7.3.30? Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα. Πρόσφατα τελείωσε η σύνδεση με την wind και είπα να συνεχίσω για ένα διάστημα σε κοσμοκάρτα. Πέρασα την sim της cosmote στο mi4 και όλα οκ. Αυτό που βλέπω όμως, είναι ότι ενώ οι ρυθμίσεις αναφέρουν κοσμοτε και λοιπά, στο σήμα πάνω δεξιά γράφει... wind. Στην χειροκίνητη επιλογή δικτύου δε, έχει δύο φορές την επιλογή wind 3g. Δηλαδή δίνει vodafone 2g - 3g επιλογή, wind 2g-3g και cosmote 2g και... ξανά wind 3g. Τι παίζει;
-
Παράθεση από leon_ster: “η τελευταία gtv είναι σε καλό στάδιο για το μι4; Από πλευράς χρηστικότητας αναφέρομαι.ξερω ότι σαν developer είχα άλλωστε θέλει τον χρόνο της αλλά είναι σε καλή φάση για να την φορέσω.το κιν το χρησιμοποιώ σαν εργαλείο και το πιεζω στα άκρα σε στις περισσότερες λειτουργίες που μπορεί να έχει.ευχαριστω ” Κατά τη γνώμη μου, η 6.7.14 είναι η καλύτερη ρομ που έχει βγει για το Mi4. Ταχύτητα, σμουθ, κατανάλωση, όλα εξαιρετικά. Πλην των random boot, που υπήρχαν και σε προηγούμε…
-
Παράθεση από ntel0s: “Μηπως θα μπορούσε η ομαδα του φορουμ να βοηθήσει εμάς με τα mi4 και τα reboots?? Αν θα μπορουσατε θα μας βοηθουσατε παρα πολυ!! ”
-
Eντάξει... Τα ραντομ μπουτ στο Mi4 είναι πλέον σε καθημερινή βάση. Ποια καινούρια ρομ, πιο καθάρισμα cache και ιστορίες. Εν τω μεταξύ, η τελευταία ρομ είναι αψεγάδιαστη. Όλα δουλεύουν ρολόι και με ταχύτητα. Παρ΄όλα αυτά, τουλάχιστον μια επανεκκίνηση τη μέρα δεν την γλυτώνεις. Ρε μπας και φταίει η ζέστη; Δε γίνονται αυτά... YΣ: Όλα ξεκίνησαν όταν πέρασα την πρώτη ΜΜ. Μέχρι τότε τίποτα.
-
Tα ίδια και στο δικό μου. Αλλά τα random τα έχω από miui 7 και αρκετές dev πισω. Σε stable εκδόσεις συμβαίνουν τα ίδια;
-
Εν τέλει αξίζει να μεταβώ από την τελευταία Kit kat στην 6.3.3;
-
Καλησπέρα. Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κάτι. Τελικώς δεν πέρασα την ΜΜ καθότι είμαι ικανοποιημένος με την προηγούμενη 5.10.30. Σε περίπτωση, παρα ταυτα, που θελήσω να το κάνω με την επόμενη ΜΜ που έρχεται, θα αλλάξει η διαδικασία ή απλά θα είναι ίδια με την διαφορά να έγκειται στο ότι θα πρέπει να φορτωθεί η νέα έκδοση μετά την εγκατάσταση της 5.12.17;
-
Εν ολίγοις, όσοι έχουμε παλαιότερες εκδόσεις - όπως εγώ στην GTV 5.10.30 - αναβαθμίζουμε στην 5.12.17 και συνεχίζουμε απευθείας με την ΜΜ. Θέλω να πω ότι δεν χρειάζεται να περάσουμε την 6.1.7 καθόλου.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από BICILINDRICO: “Eγώ να πω την αλήθεια, έχω μείνει με την 5.10.30, και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Και απο μπαταρία, και από όλες τις υπόλοιπες λειτουργείες της συσκευής. Έχω πρόβλημα; ” Μια χαρά είσαι. Αφού είσαι ευχαριστημένος από την απόδοση, δεν είναι ανάγκη ντε και καλά να αναβαθμίζεις κάθε εβδομάδα την developer ROM. Αλλά που θα πάει; αργά ή γρήγορα θα νοιώσεις και συ τα "συμπτώματα στέρησης αναβάθμισης ROM" που νοιώθουμε αρκετοί όσο περιμένουμε να βγεί η …
-
Eγώ να πω την αλήθεια, έχω μείνει με την 5.10.30, και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Και απο μπαταρία, και από όλες τις υπόλοιπες λειτουργείες της συσκευής. Έχω πρόβλημα;
-
BICILINDRICO και πάμε γερά!
-
Kατανοητό, ευχαριστώ για την απάντηση. Προσωπικά, με την προηγούμενη 5.10 δεν είχα κανένα πρόβλημα - ή δεν μου έτυχε κάποιο bug, οπότε και με την 5.10.22 που πέρασα σήμερα, πάλι δε νομίζω να μου τύχει κάτι. Προφανώς έχει να κάνει και με την χρήση που κάνει ο καθένας. Οπότε μια χαρά είμαστε έτσι
-
Από τα λίγα που διάβασα, η τελευταία developer είναι ανώτερη σε σχέση με την stable. Έτσι δεν είναι;
-
Έχεις δίκιο. Αναγκάστηκα να το βάλω στο μάγουλο για να την καταλάβω. Ανύπαρκτη δυστυχώς.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από BICILINDRICO: “και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να εγκαταστήσω την τελευταία ελληνική ρομ που βρήκα στη κοινότητά σας (7.1.0)” Η 7.1.0 που έβαλες είναι ακόμη σε MIUI Version 6 και όχι 7. Γνώμη μου είναι να βάλεις την Developer MIUI V7 αφού πρώτα όμως κάνεις Factory Reset στην συσκευή σου και την ξανασετάρεις από την αρχή. ” Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ακολούθησα αυτό που μου έγραψες και πέρασα τη έκδοση 7. Το μόνο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζω είν…
-
Παιδιά καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εξαιρετική και άκρως επαγγελματική ενημέρωση των μελών του φόρουμ. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, αν δε γίνομαι κουραστικός, Παρέλαβα πρόσφατα και εγω το Mi4 (καταπληκτική συσκευή πραγματαικά), και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να εγκαταστήσω την τελευταία ελληνική ρομ που βρήκα στη κοινότητά σας (7.1.0). Μη γνωρίζοντας αν έχει προβλήματα κλπ, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και μάλιστα σε σχέση με μια "απίθανη" ρομ με την οποία μου το έστε…