Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από alextheman: “"your system has been destroyed" ” Σύμφωνα με αυτό το μήνυμα, είχες αγοράσει την China Version συσκευής, ξεκλείδωτο με άγνωστο τρόπο-μέθοδο και περασμένη πάνω Global Rom... Εκτός και εάν το είχες ξεκλειδώσει εσύ με δικό σου mi account...μήπως ?(ΕΧ ” Εχεις δικιο αυτην την διαδικασια πρεπει να κανουν στην κινα πριν το στειλουν και ισως απ' αυτο να προκληθηκε το προβλημα καθως εγω δεν εκανα καμια αλλαγη στη ρομ.

• Τιποτα απολυτος φιλε δεν εκανα τιποτα με τη ρομ ηταν αναβαθμισμενη στην τελευταια εκδοση global αγορασμενο απο κινα, πλεον δεν μπορω να μπω ουτε στο recovery μου βγαζει "your system has been destroyed" αν και τις πρωτες ωρες που μου εκλεισε μπορουσα να μπω ισως εκανα καποιο λαθος. Διαβασα και για το test point αλλα ηθελα να το αποφυγω αλλα απο 'τι φαινεται ειναι ο μονος τροπος που μενει

• Μετα απο 4 μηνες αψωγης χρησης χθες το mi mix 2s εκλεισε αποτομα, οταν προσπαθησα να το ανοιξω φορτωνε χωρις αποτελεσμα ξανα και ξανα. Προσπαθησα να περασω καποια ρομ αλλα μου ειπε οτι χρειαζεται ξεκλειδωμα οταν προσπαθησα να το ξεκλειδωσω με το miunlock στο 99% μου ειπε οτι πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις μεσα απο το κινητο πραγμα που δεν μπορω να κανω γιατι δεν ξεκιναει. Τι μπορω να κανω σ΄αυτη την κατασταση ;

• Ευχαριστώ. Καλή επιτυχία.

• το δοκιμασα και δεν επιασε τι μπορω να κανω τωρα? χρειαζεται να κανω fastboot και πως θα το κανω με κλειδωμενο bootloader και χωρις προσβαση στο κινητο?

• Πριν περιπου ενα μηνα ειχα κανει root το τηλ και ειχα περασει google store και τα απαραιτητα εκανα boot ολα καλα. Σημερα μου εσβησε απο μπαταρια το φορτιζω το ανοιγω και μου κολαει στο loading screen τι μπορει να φταιει.

• XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλη επιτυχια σε ολους !