Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
ειναι σιγουρο αυτό που μου λες; Για να μην την πατήσω όπως με το gearbest..εντάξει εμενα δεν με πειράζουν τα αγγλικά απλά να είναι official rom.. Αν είναι official κανένα πρόβλημα
-
καλησπερα ξανά παιδιά , θέλω να πάω σε νέο xiaomi κινητο , αυτή τη φορά επελεξα το redmi pro 64gb.. Στο vickmall μου δίνει την παρακάτω επιλογή για την rom.. Ποια είδους ρομ είναι αυτή; Γνωρίζετε αν παίρνει ΟΤΑ αναβαθμίσεις;
-
Εδω, μου δίνει επιλογή για αυτην που δειχνω στο screenshot
-
Αν κάνει λάθος το vickmall με την ρομ και σου φέρει unofficial, υπάρχει περιθώριο αλλαγής του κινητού ή δεν φέρνει ποτέ unofficial ;
-
Vickmall
Μήνυμαπαιδια ξέρει κανείς αν το vickmall φέρνει ότι παραγγείλεις και δεύτερον , αν φέρνει την official rom ή απλά το γράφει;
-
Καλησπερα παιδιά . Προχθες ήρθε στα χέρια μου το xiaomi redmi note 3 pro, αλλά ήρθε με μία ρομ ή οποία ακόμα δεν έχει πάρει το MIUI 8. H ραμ που έχει είναι αυτή: MIUI Global 7.4 | Stable 7.4.18.0(LHOMIDD) Όσοι γνωρίζουν τι μπορώ να κάνω για να παίρνω τα update οποτε βγαίνουν, παρακαλώ να βοηθησει. Πρέπει να αλλάξω ρομ με κάποιο τρόπο; Αν ναι, τότε πώς; Αν αλλάξω ρομ, μπορεί να έχω κάποιο θέμα με το κινητό ή είναι ασφαλές ; ΥΓ: ή ρομ μου έχει πολλές περισσότερες γλώσσες από έναν φίλο . Ευχαριστώ …