Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 298.
-
Παράθεση από tsigpan: “Αυτό έχω. Κορυφή. Πολύ καλή εφαρμογή και δεν επηρεάζει καθόλου το touch της οθόνης. Πάντως εγώ το πήρα από skroutzομαγαζο 11 ευρώ. Πολύ ακριβό είναι από banggood, ψάξε και AliExpress θα το βρεις πολύ φθηνότερα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα το ψάξω...Να ρωτήσω η οθόνη μου γρατζουνιεται εύκολα? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART Έβαλα το gmail μου να ξέρεις...Πάντως δεν εχω στο yahoo τπτ...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Darap21: “Αυτή π δίνεται στο forum..Δεν Μ ήρθε emailμε ρομ... ” Δες μήπως είναι σε κανέναν Spam φάκελο. :D” Είδα δεν έχω τπτ.. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Darap21 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από papaflessas: “Παράθεση από Darap21: “Αυτη την έκδοση εχω κ γω... Το πρώτο κατέβασα ” κανε καθαρη εγκατασταση στην καμερα αυτη” Το κινητό μου το έκανα φορμάτ είναι τελείως..ακόμα εφαρμογές κατεβάζω....Τι εννοείς καθαρή εγκατάσταση? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Darap21: “Σας ευχαριστώ όλους για την υπομονή και την κατανόηση σας..Το κάταφερα τελικα..Πλέον εχω XTRV... Τωρα στήνω τ κινητο απο την αρχή...Να ρωτήσω..Πρεπει να προσέχω κάτι ?? ” Δεν χρειάζεται να προσέξεις κάτι ιδιαίτερο... Έβαλες την ROM που έλαβες μέσω VIP maill ή έβαλες την ROM που δίνουμε εδώ στο φόρουμ ? ;)” Αυτή π δίνεται στο forum..Δεν Μ ήρθε emailμε ρομ... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σας ευχαριστώ όλους για την υπομονή και την κατανόηση σας..Το κάταφερα τελικα..Πλέον εχω XTRV... Τωρα στήνω τ κινητο απο την αρχή...Να ρωτήσω..Πρεπει να προσέχω κάτι ??
-
Πόσο γκαντέμης μπορει να ειμαι δλδ???
-
Νόμιζα θα πάει αυτόματα στο μενου του κινητού..Τελος καλό όλα καλα...Τωρα περνάω στην XTRV.. Έχω κ δω τα θεματάκια μ
-
Παράθεση από tsigpan: “Παράθεση από Darap21: “Επιτέλους το πετυχα... ” Τώρα που ξανακοιταω το βιντεο που ειχες ανεβασει, δεν πρεπει να εδινες την εντολη μεσα απο το φακελο adb κρατωντας το shift+ δεξι κλικ και δεινοντας την εντολη "ανοιγμα παραθύρου powellshell εδώ" γι αυτο δεν μπορουσε να βρει το twrp .img ” To ειχα δοκιμασει και ετσι και παλι δεν εκανε...για αυτο δοκίμασα το αλλο...
-
Έφτασα στο τελευταίο σημείο π πατάω το recovery..Το πατάω βγάζει το logo pocophone με τα κιτρινα γράμματα σαν να πάει να ανοίξει δλδ και με ξανα πετάσει στο twrp...
-
Επιτέλους το πετυχα...
-
Παράθεση από tsigpan: “Δεν είμαι και ο πιο ειδικός αλλά δοκίμασε και με το τελευταίο επίσημο twrp για την συσκευή σου Devices Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και με αυτο δοκίμασα...δεν εχω αφήσει τπτ...
-
Παράθεση από tsigpan: “Παράθεση από Darap21: “@amavroudis το βιντεο μ το είδες??Έκανα κατι λαθος??? ” Αν ειδα καλα στο video που ανεβασες εδωσες την εντολη fastboot flash recovery twrp img χωρις τελεια πριν το twrp. Για δοκιμασε fastboot flash recovery twrp.img με τελεια πριν το img ” Το έχω κανει κ αυτοο....έκανα μέχρι hard reset το κινητό...Βρηκα κ βίντεο κ έκανα ακριβώς οτι λέει κ πάλι ντπτ..δεν ξέρω ντι γίνεται...Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση μέσα απο το κινητο???
-
@amavroudis το βιντεο μ το είδες??Έκανα κατι λαθος???
-
Μήπως πρέπει να το κάνω με τον πρώτο τρόπο?
-
Εκανα και ενα βιντεακι δες το λιγο MEGA