Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 298.
-
Τα κάνω ολα βημα βημα..εχω σκασει..παλι τπτ..
-
Μήπωε τελικά ειναι κλειδωμένος???
-
και παλι τπτ
-
Παλι το ιδιο...
-
To έκανα και τπτ
-
Ωραία κάτσε να δω τ θα κανει..Αυτο εννοείς ε? mediafire.com/file/uv8gf4asolz…05-19_tools_blue.img/file Και πάλι τπτ
-
Την βλακεία μ την διόρθωσα εντάξει...Κατεβάζω ολα τα αρχεια π εχει για το κινητο μ?? και τα 9???
-
@amavroudis εκανα το λαθος και δεν πέρασα το twrp..και μάλλον εκανα γκαφα...Εχω το PocoF1 πιο απο τα 9 αρχεια κατεβάζω?
-
Δεν μπορώ να βρω οδηγό για να περάσω την XTRV...Το bootloader το εχω ξεκλειδώσει...Αυτος δεν ειναι ο οδηγος? xiaomi-miui.gr/community/index…B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-De/
-
China beta rom
ΜήνυμαΨάχνω την China rom...Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω λινκ???
-
Γεια σας και χαρά σας...Λοιπόν φίλοι μου..Θέλω την γνώμη σας...Επειδή όπως όλοι ξέρουμε η dev rom θα σταματήσει και θα γυρίσουμε ολοι στην stable...Σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλω την china rom... Αξίζει όμως η China rom??? Ποια είναι τ + και ποια τα - ?? Και γενικά ποιες ειναι η διαφορές μεταξ6υ τους... Ευχαριστώ..:)
-
Xiaomi MiJia 4K
ΜήνυμαΕνδιαφέρομαι για την αγορά τις συγκεκριμένης κάμερας..Η βασική της χρήση θα είναι στο ποδήλατο και θα ήθελα να μάθω αν έχει βάση για κράνος και αν έχει θήκη αδιάβροχη..
-
Παράθεση από Alexis1991: “@Darap21 είχα παρόμοιο θέμα με το redmi Note 5 pro της κοπέλας μου. Της ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader αλλά με official global rom. Η εφαρμογή Netflix δεν υπήρχε στο playstore λόγω bootloader. Κατέβασε το apk από το επίσημο site και από τότε παίρνει κανονικά ενημερώσεις η εφαρμογή και δουλεύει κανονικά χωρίς θέματα. Edit: Δοκίμασε να την κατεβάσεις από εδώ ” Εκανα αυτό π είπες αλλά πάλι τπτ