Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.
-
Παράθεση από amavroudis: “Ξεκλείδωμα bootloader Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) Αργότερα Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) Κάνε πρώτη τα δύο πρώτα βήματα και βλέπουμε. Πρόσεξε, μπορεί να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μόλις ξεκλειδωσεις. ” Τελικα τωρα μετα απο μηνες και διαβασμα ξεκλειδωσα τον bootloader. Τωρα πως θα φλασαρω την προηγου…
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
Teo010 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΜια απλη λυση ειναι το greek tv play.google.com/store/apps/det…m.cstalking.greektv&hl=el
-
ΜήνυμαΜεσα στην εφαρμογη του vlc πηγες στο αλλο/ επιλογες/ υποτιτλοι/ κωδικοποιηση κειμενου υποτιτλων/ Greek ? Εγω ετσι το εχω.
-
ΜήνυμαΤο επισημο φορουμ ειναι σε αυτη την διευθυνση c.mi.com/ ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Harrytzo: “Έχω στείλει στην xiaomi τα bugs αλλά μέχρι να τα φτιάξουν το box για εμένα αυτή τη στιγμή είναι άχρηστο. ” Πως στελνουμε στην xiaomi ?
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Stable Android 9 Pie update - Οδηγός, Tips, βήμα βήμα
ΜήνυμαΜπραβο ωραιος οδηγος!
-
Παράθεση από hpourano: “το γύρισα σε "μαμα" με fastboot rom 10.0.2 πήρε το update 11.0.2 officially (OTA) ” Και εδω: c.mi.com/thread-2619198-1-1.html ενας γραφει οτι δοκιμασε την miui11 και ηταν χαλια και προτεινει να γυρισουμε στην 10.2.1 . Μπορειτε να μου πειτε την διαδικασια? Το κινητο δεν ειναι ξεκλειδωμενο, δεν υπαρχει προβλημα αν το ξεκλειδωσω να γινει τουβλο? Τελος, μπορουμε να παμε πισω στην miui10 χωρις προβληματα?
-
Παράθεση από Dimitris Moras: “Αν δουλέψει το factory reset και η μπαταρία βελτιωθεί ενημερώστε με παρακαλώ. Έχω Mi 9T Pro έχει πάρει την 11.0.3.0 και η μπαταρία είναι απογοήτευση. ” Τελικα μια απο τα ιδια και με το Factory reser. Κριμα γιατι η xiaomi το χαλασε το κινητο το οποιο δεν ειχε ουτε ενα αρνητικο. Τωρα δηλαδη αυτο που μενει ειναι ΑΝ η xiaomi αποφασισει να βγαλει νεο update ή το εχει αφησει το κινητο?
-
Εννοώ την εφαρμογή mi fit του φόρουμ. Παλιά θυμάμαι ότι λειτουργούσε σωστά μόνο με λογαριασμό mi account. Έχει αλλάξει αυτό; Tελικα συνδεθηκα με λογαριασμό mi account και ολα οκ.
-
Ισχύει ακόμα ότι η εφαρμογή λειτουργεί μόνο με τον κωδικό του mi account και όχι της Google;