Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-59 από 59.
-
Οκ ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
-
Βασικα στο δικο μου απλα εβαλα την εφαρμογη του φορουμ και ολα εγιναν μονα τους. Το ιδιο θα γινει και με το νεο band?
-
Miui 11 χωρίς dark mode
ΜήνυμαΜε την miui 11 η μπαταρια ειναι αθλια. Μπορουμε να κανουμε κατι ή περιμενουμε update?
-
Θα αγορασω νεο mi band 3, υπαρχει κατι διαφορετικο στα νεα band ή η διαδικασια θα ειναι η ιδια ευκολη οπως εκανα στο δικο μου? Αν σε αυτον που θα το δωσω με τα ελληνικα στο band , κανει καποιο λαθος και βαλει την επισημη εφαρμογη μετα θα γινουν ολα αγγλικα παλι?
-
Και σε εμένα καθυστερεί να ανοίξει. Σε κάποια φάση είχα πρόβλημα και δεν άνοιγε αλλά έκανα διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής και έφτιαξε. Αλλά η καθυστέρηση στο να ανοίξει υπάρχει ακόμα.
-
Προχθες ενω πηγα να ανοιξω την εφαρμογη του φορουμ mi fit εκδοση 4.0.7 μου κρασαρε και δεν με αφηνε να μπω. Τελικα εκανα διαγραφη δεδομενων της εφαρμογης και τοτε δουλεψε κανονικα. Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο σε εφαρμογη mi fit του φορουμ.
-
Μου βγάζει ότι δεν είναι συμβατή με την συσκευή, άρα γιαυτό δεν την εμφάνιζε . Ευχαριστώ για την απάντηση.
-
Στο play store έχει μόνο Google επαφές και Google μηνύματα. Το Google τηλέφωνο που το έχει;
-
Για θέματα μπορούμε να βάλουμε και άλλα res που μπορεί να βρούμε στο ίντερνετ και να τα φλασαρουμε ή δεν θα είναι συμβατά με την έκδοση του φόρουμ που φοράμε;
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
Teo010 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΤο octopus μπορει να λειτουργησει σε mi box S ? Εχω ενα τηλεχειριστηριο tronsmart mars g02 για παιχνιδια και θελω να το συγχρονισω με το octopus αλλα μου βγαζει ολο ενα μηνυμα. ενω του εχω δωσει ολες τις αδειες. 59841455_10216235594815837_519116423436435456_n.jpg
-
dnomikos ευχαριστω για την απαντηση και για το οτι βλεπω πλεον τα μηνυματα στο viber! Κατι ασχετο με το mi band 3, εχει γινει απο το forum rom στα ελληνικα για το Xiaomi Amazfit Bip? Γιατι δεν καταφερα να βρω κατι εδω στο forum.
-
Πέρασα το Mi fit και έβαλε μόνο του την έκδοση, το μόνο που έβαλα εγώ ήταν το αρχείο με τα fonts. Κανονικά φαίνονται οι κλήσεις και τα SMS. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να διαβάσω τα μηνύματα από το viber. Απλά μου γράφει ότι έχω ένα νέο μήνυμα. Γίνεται να διαβάζω κανονικά τα μηνύματα και από το viber;
-
Την έκδοση που έβαλα την βρήκα στο YouTube άρα δεν νομίζω να είναι ίδια με την δικιά σας. Σε κάθε περίπτωση το πολύ πολύ δεν θα γίνει εγκατάσταση, δεν πιστεύω να γίνει τούβλο;
-
Γειά σας, νέο μέλος στο forum και θα ήθελα μια βοήθεια για το Mi band 3. Έχω περάσει στο band ένα ελληνικό filmware από ενα βίντεο που είδα στο youtube αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος Για να βάλω την έκδοση που υπάρχει εδώ στο φόρουμ πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό, από την στιγμή που του έχω βάλει άλλο filmware,ή απλά βάζω το Mi fit και γίνονται όλα αυτόματα;