Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Παράθεση από baiosss: “Υπάρχουν και καλύτερες προηγουμενες roms εκτός της 5.12.10 για mi4c? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από τις τελευταίες 4-5 developer που έχω δοκιμάσει η 5.12.10 ήταν η καλύτερη
-
+1 και από μένα..Nick572
-
Παράθεση από flxas: “Οντας κατοχος και του mi4c (5.1) και του mi4 (4.4.4) μπορω να επιβεβαιωσω πως η λειτουργια του mi4 ειναι πολυ πio smooth απο αυτην του mi4c και θες δεν θες το mi4c εχει πολυ καλυτερα specs... ” Βάλε στο mi4c την τελευταία dev 5.12.10 και θα δείς διαφορά προς το καλύτερο...είναι η πιό smooth και απροβλημάτιστη που έχω δοκιμάσει
-
Πρόβλημα σε αναβάθμιση Mi4c
ΜήνυμαΒάλε τη rom στο φάκελο downloaded_rom και ξαναδοκίμασε. Αν το ξανακάνει μετονόμασε τη rom σε update
-
Το άνοιξα και εγώ δέν βάσταξα. Πήγα να ξεβιδώσω τα βιδάκια αλλά μία βίδα είναι με ταινία οπότε το άφησα. Κάπου μεσα στην κάμερα σαν να ακούγεται. Παρατήρησα ότι χωρίς τη θήκη ακούγεται κανονικά και δεν συντονίζει . Αρκετοί φαίνεται να έχουν θέμα Shaking noise from rear camera area | Xiaomi Mi 4C
-
Παράθεση από caeser: “Υ.Γ. Μου λέει η γυναίκα μου, "καλά τι έπαθες και κουνάς συνέχεια το κινητό δίπλα απ΄τ'αυτί σου?" Να να της εξηγώ τώρα... (πάντως ούτε αυτή άκουσε κάτι). ”
-
Το ίδιο θέμα έχω και εγώ. Αλλα να σου πώ την αλήθεια δέν το είχα παρατηρήσει μόνο το κουδούνισμα όταν καλεί σαν να συντονίζει. Τώρα που το λές όταν το κουνάω δίπλα στο αυτί ακούγεται σάν να είναι κάτι λάσκα μέσα. Πιστεύω και άλλοι θα το έχουν αλλά δεν έδωσαν σημασία. Μου έβαλες φιτίλια τώρα θα το ανοίξω και γώ..
-
Καλησπέρα και από μένα! Κάτοχος από χθές του mi4c 3/32 . Είναι καταπληκτικό σε όλα του. Πέρασα κατευθείαν την developer 5.10.29 Το κινητό πάει σφαίρα μόνο που έχω και εγώ θέμα με τις ειδοποιήσεις viper - whatsup. Δοκίμασα τα πάντα αλλα τίποτα . Την καινούργια developer 5.11.1 μπορώ να την περάσω χωρίς factory reset/wipe data ? Ευχαριστώ