Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 147.
-
Παράθεση από NasDriver: “Το τελευταίο του @geoanto555 ---> twrp_whyred_3.3.1_21-11-19_nt_busybox ” Ευχαριστώ πολυ
-
Παράθεση από NasDriver: “Όλα καλά σε redmi note 5 Ai (whyred) ” Καλημέρα!!!! Ποια έκδοση twrp χρησιμοποιείς για το whyred? flashplayer][/flashplayer]
-
Καλημέρα , στο whyred ότι εφαρμογή και να πατήσω μου ανοίγει πρώτα το ξυπνητήρι ...... Συμβαίνει κ σε άλλους ή μόνο σε μένα????
-
Εμεις που έχουμε την προηγούμενη έκδοση σε whyred θα χρειαστεί factory reset ? Γιατί δεν κατάλαβα αυτό με το android.....
-
Μια ερώτηση : Πως μπαίνει σε twrp τώρα??
-
Εμεις που έχουμε την 9.8.8 σε whyred , τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να βάλουμε την 9.8.9? Γιατί δεν κατάλαβα τπτ
-
Παιδια δεν ξέρω τι γίνεται αλλά εμένα στο whyred και η μπαταρία δουλεύει σωστά αλλά και το αυτόματο night mode!!!!
-
Περαστηκε σε whyred μέσω mail. Όλα καλά. Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!
-
Καλησπερα. Μετά από 2-3 μέρες χρήσης στο whyred παρατήρησα ότι η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα από την προηγούμενη rom.....
-
Περαστηκε σε whyred η xtrv μέσω mail. Όλα δείχνουν τέλεια . Ευχαριστούμε πολύ!!!!
-
Περάστηκε σε whyred. Όλα καλά μέχρι τώρα . Ευχαριστούμε πολύ!!!
-
Και στο δικό μου whyred περάστηκε και όλα καλά. Η μόνη διαφορά είναι ότι σε recovery μπαίνει μόνο με vol+ και power.
-
Εγώ σε whyred βρήκα κάτι Ρωσικά.....ce73e3f2a5f8775ed2d10a806f081ac8.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από BanditGR: “Περίεργο. Υπήρχε ένα bug παλιά (της Xiaomi) που αν άνοιγες το bluetooth, το έκλεινες και μετά άνοιγες δεδομένα ή Wi-Fi, αυτό δεν μπορούσε να ξανανοίξει σωστά, παρά μόνο με reboot. Για δες μήπως έχεις πέσει σε αυτή την περίπτωση. ” Το άφησα κολλημένο στο bluetooth και έκανα reboot. Όταν άνοιξε το είχε ενεργοποιημένο και δουλευει
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Valmans10: “Σε whyred δεν ανοίγει το bluetooth!!!” Δεν ανοίγει καθόλου....735ddc920ad0f6eaf44e3e521b3cf04a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε whyred δεν ανοίγει το bluetooth!!!
-
Χρονια πολλά κ καλή χρονιά σε όλους. Στο whyred υπάρχει πρόβλημα με το bluetooth δεν ανοίγει
-
Σε whyred περάστηκε και όλα δείχνουν μια χαρά. Διορθώθηκε και το πρόβλημα με την ασφάλεια που κολλούσε στα παλιά αρχεία. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορα
-
Σε whyred όταν πάω να κάνω εκκαθάριση κολλάει εκεί που λέει παλιά αρχεία. Παρακαλώ ας δοκιμάσει κάποιος να μου πει ίσως το κάνει μόνο το δικό μου.
-
Σε whyred περάστηκε η xtrv. Όλα μια χαρά. Ευχαριστούμε πολύ .....