Χωρις να είμαι ειδικός, απ' ότι διαβάζω και από forum του εξωτερικού, πιθανολογω ότι η custom rom που χρησιμοποιούμε, δεν έχει κάποιες libraries οι οποίες υπάρχουν στην official, που σχετίζονται με την καμερα..
Χωρίς το mod δεν λειτουργεί πραγματικά η επιλογή των 48mp.. Απλά υπάρχει μέσα στην Gcam.. Δεν έχει διαφορά είτε τραβάς με 12mp είτε με 48mp.. Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις αν δεις απο την επιλογή “λεπτομερειες” σε μια φωτογραφία..
Το ίδιο μου κάνει και στην stock camera όταν έχω ενεργοποιημένο το συγκεκριμένο mod.. Μόλις το απενεργοποιώ όλες οι κάμερες λειτουργούν κανονικα.. Η συσκευή μου είναι το K20 PRO.. Και προσπαθώ να ενεργοποιήσω την επιλογή των 48mp στη Gcam..
Κατι αστείο που παρατήρησα στο νέο πολύ όμορφο Bootanimation, είναι ότι έχει notch.. Στην αρχή έφαγα σκάλωμα στο K20 pro.. Νόμιζα ότι πήρα το κινητό της γυναίκας μου..
Παράθεση από sksnpl: “Ολα εντάξει σε K20 pro ” Να πω ότι περάστηκε μεσω TWRP επειδή η συσκευή μου παραμένει κρυπτογραφημένη δυστυχώς... Το αρχείο της rom δεν κατεβαίνει από τον updater, το κατεβάζω χειροκίνητα και μέσω του updater με στέλνει στο TWRP όπου βάζω κωδικό κάνει decrypt και περνάει την νέα rom.. Ακόμη δεν έχω βρει λύση σε αυτό και το μόνο twrp που μου κάνει τη δουλειά σωστά είναι το τελευταίο του Mauronofrio.. Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη..