Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 340.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΆστο όπως είναι μην το βγάλεις. Δες την πλακέτα που έχεις αν το έχει αυτό.
-
Όχι δεν θα έχεις τέτοιο πράγμα. Ήμουνα με Stable 1 χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΣαν την Θεσσαλία δεν έχει. 7 φλασαρισματα για πλάκα.
-
Έχει ξεφύγει και μισή μετάφραση εδώ. Δεν με ενοχλεί. Το επισυνάπτω για διόρθωση.
-
Παράθεση από thanasisk: “σε redmi pro μεχρι στιγμής ολα καλά. ” Κοίταξε λίγο την κατανάλωση μνήμης. Τρώει ποιο πολύ από την προηγούμενη? Γτ έχω ένα θεματακι εγώ.
-
Σε omega περαστικά κανονικά. Κανενα προβλημα Πρως το παρών. Παρατήρησα όμως πως τραβάει περισσότερη μνήμη. Το διαπίστωσα γτ σε ένα παιχνίδι που παίζω μου κολλάει πράγμα που δεν το έκανε στην προηγούμενη, και μόλις κάνω καθαρισμό για κανένα 10λεπτο παίζει κανονικά και μετά ξανά τα ίδια.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Όλα καλά θα πάνε. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
-
@sideris20250 στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα το τηλ σου να σε πάρω να σου πω από το τηλ πως να βάλεις το supersu, γτ σε βλέπω ότι μπερδεύτηκες.
-
Από ότι πρόσεξα για το redmi pro η 7.11.9 δεν έχει και πολλές αλλαγές από την 7.11.2. Να την βάλω η να περημενε επόμενη? Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την 7.11.2.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Έγινε καμία διόρθωση σε redmi pro. Μου ήρθε mail και ota ξανά. Ξέρει κανένας τπτ.
-
Παράθεση από gaiosgf: “ξαφνικα στο hermes μοι εβγαλε γραμμες στην οθονγ. τι κανουμε τωρα; ” Μπες σε fastboot και άμα οι γραμμές υπάρχουν, έχεις σπάσει την οθόνη. Ψάξε για οθωνη.
-
Παράθεση από sourlas98: “Το supersu σου δουλεύει? Γιατί εμένα όχι, δεν εμφανίζει καν το εικονίδιο ” Κανονικά. Αποσυμπιεσε τη rom στο φάκελο xiaomi-miui Hellas - >supersu είναι το zip μέσα του super user. Φλασαρε το μόνο του από TWRP.
-
Παράθεση από Mersey7: “OTA αν και έχω περάσει το patch εξακολουθεί να μου βγάζει μνμ ενημέρωσης για το patch, όπως επίσης δεν κάνει αναβάθμιση τελικά. Το link επίσης δεν δουλεύει για να κατεβάσω την rom. Redmi pro (omega) έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;; ” Και εμένα στο omega δεν δούλεψε το ota αλλά από το email κατέβασα και φλάσαρα κανονικά με twrp.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από HliasAvg: “Έλαβα το mail με την rom αλλά πάτησα το update και δεν έκανε τπτ. Είναι το πρώτο ota update και δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό. Παίζει πρόβλημα με το ota update μου? Να κατεβάσω και να εγκαταστήσω κλασικά από TWRP? ” Δοκίμασε αφου κάνεις Εκκαθάριση Δεδομένων της εφαρμογής. Αν επιμένει, απλά φλασάρεις την rom απο το email Μέσω TWRP .. ” Τίποτα. Έκανα εκκαθάριση.
-
Έλαβα το mail με την rom αλλά πάτησα το update και δεν έκανε τπτ. Είναι το πρώτο ota update και δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό. Παίζει πρόβλημα με το ota update μου? Να κατεβάσω και να εγκαταστήσω κλασικά από TWRP?