Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 340.
-
Το redmi pro (Omega) όπως πάντα στο κλάσιμο! Να είναι καλά η ελληνική κοινότητα που μας φτιάχνει κάθε βδομάδα.
-
Παράθεση από billakos7_gr: “Ωραια θα διαβασω κ αλλο περι του θεματος κ αμα ειναι θα το περασω!σας ευχαριστω πολυ! ” Εγώ θα έλεγα να μην μπεις στον κόπο να γίνεις Root. Δεν θα δεις καμία διαφορά, και από ότι κατάλαβα θες να δεις τι είναι μόνο.
-
Βαλτή αλλά πρώτα πάρε backup. Γτ άμα σου κάνει τπτ νερά να πας σε factory reset μετά
-
Περίεργα πράγματα. Άμα δεν έστρωσε και την fastboot δύσκολα τα πράγματα.
-
Μιπος έχει πρόβλημα το ρουτερ σου? Σε αλλο ρουτερ το Δοκίμασες?
-
Fastboot και άμα κλειδώσει, ξεκλείδωσε το ξανά και μετά ξανά περνά την ελληνική stable. Λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
-
Πάτα 4-5 φορές αυτό εδώ. =============== Οκτ 31st 2017, 6:49pm =============== Και μετά πάτα εδω
-
Συμφωνώ με τον @8@nos. Fastboot rom για να δεις άμα φταίει η rom η το κινητό.
-
Θα ήθελα να ενημερώσω ότι και στην 7.10.12 και 7.10.19 για το redmi pro απουσιάζει το κουμπί που κάνει το Bluetooth μη ορατό.
-
Παράθεση από stefparm: “Ξέρω ότι ακόμη δεν έχει βγει για το δικό μου η καινούργια έκδοση.εβαλα το patch για το ota update και μου βγάζει αυτό το μύνημα... μήπως δεν περάστηκε σωστά το patch η το βγάζει έτσι και αλλιώς το μνμ αυτό? ” Το έχουμε και εμείς. Μην ανησυχείς. Λογικά όταν βγει νέα ρομ θα σου έρθει μήνυμα.
-
Παράθεση από Bob7: “Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο να δούμε το πρόβλημα που έχεις ? ” Πως ανεβάζω φωτογραφία?? Το πρόγραμμα ποΠαράθεση από HliasAvg: “Πάτα εκεί που σου έχω κυκλωσει. ” ” Πάρε ένα άλλο κινητό, βάλε λευκό φόντο και τραβά μια φωτογραφία να φαίνεται αυτό που λες με τον οπαπ. Και ανέβασε την. Αν και αυτό που λες από ότι καταλαβαίνω είναι αποτύπωμα τις εφαρμογής στην οθόνη, που την ξέχασες ανοιχτή και έμεινε ώρες έτσι. Στην ουσία έχει κάνει καψημο και δεν φεύγει…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαμία φορά ξεκλειδώνει με με Μουφα ελληνοrom. Δοκίμασε πρώτα δεν χάνεις του.
-
Την έβαλε κανένας σε Redmi pro (Omega)? Από κατανάλωση μπαταρία πως πάει?