Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 340.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΛεπτομέρεια που δεν την ήξερα. Την Κυριακή τώρα.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμα@derveni πέρασα εχθές fastboot China developer και δεν κλείδωσε ο bootloader. Έβαλα ξανά twrp και flashαρα μετά 8.5 stable. Με πήρε 3 ώρα το βράδυ δεν την παλεύα να περάσω official developer μπας και κλειδώσει.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΤην βρήκα στο en.Miui China develiper
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚοίταξα στο forum αλλά δεν βρίσκω fastboot rom για το redmi pro.
-
ΜήνυμαΜου τα λέει κινέζικα. Μόλις τα είπε ελληνικά τα κατάλαβα. Το βράδυ θα γίνουν όλα. Μπήκαμε σε σειρά.
-
ΜήνυμαΗ αίτηση μου έγινε αφού είχαμε ξεκλειδώσει και περάσει τη rom. Αυτό που μου λες δλδ αν κατάλαβα είναι να ξανά ξεκλειδώσω με mi unlock και ας έχω ξεκλείδωτο bootloader.
-
ΜήνυμαΜα δεν θέλω να ξεκλειδώσω. Έχω ξεκλειδώσει παλιότερα. Είναι unlock το κινητό μου. Μου πήρανε πίσω τα δικαιώματα και έκανα αίτηση ξανά για να υπάρχει. Ήρθε και η απάντηση ταχύτατα. Κοίταξα τον οδηγό λίγο γρήγορα αλλά δεν είδα πουθενά αυτό για τις 72 ώρες.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Βάλτο να τρέξει να αρχίσει να μέτρα αντίστροφα της 72 ώρες ” Δεν το ξέρω αυτό με τις 72 ώρες. Εξήγησε το μου.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΒάλτο μέσα σε ρύζι μπας και τραβήξει την υγρασία!
-
ΜήνυμαΈκανα την αίτηση ξανά από το κινητό. Και περημενω. =============== Σεπ 27th 2017, 2:01pm =============== Μπράβο ο Κινέζος. Απάντηση μέσα σε 13 λεπτά. Πετάνε στην Κίνα!
-
ΜήνυμαΌταν ξεκλειδωσα με ξεκλείδωσε με την δικιά σου άδεια. Μετά έκανα αίτηση να υπάρχει. Και ήθελα να δω αν υπάρχει ακόμα.
-
ΜήνυμαΜου έβγαλε αυτό από το κινητό
-
ΜήνυμαΜια φορά το έκανα με την βοήθεια του Γιάννη. Θέλω να δω αν όμως ισχύει το ξεκλείδωμα. Μπορεί να χρειαστεί την Κυριακή. Μην ψάχνουμε τελευταία ώρα.
-
ΜήνυμαΑπό το κινητό ή θέλει υπολογιστή. Γτ δεν έχω πρόσβαση αυτή τη στιγμή σε υπολογιστή.
-
ΜήνυμαΜπορεί να που θυμησει κάποιος που παω για να δω αν ισχύει ακόμα η αίτηση ξεκλείδωμα που είχα κάνει?
-
Παράθεση από tolis07: “ - Αυτη που εχω ειναι stable η developer; - Ποια η διαφορα μεταξυ των δυο τυπων; - Για καποιον σχετικα ασχετο με το θεμα, τι ειναι πιο ευκολο να κανω; ” Αυτή που έχεις είναι developer. Θεωρητικά η Stable είναι ποιο σταθερή. Δλδ χωρίς προβλήματα. Οποία και από τις 2 και αν θες να βάλεις την ίδια διαδικασία θα κάνεις! Δλδ twrp, factory reset (διαγραφή στα πάντα) και μετά από κάρτα μνήμης που θα έχεις τη νέα ρομ εγκατάσταση. Ελπίζω να θυμάσαι το Xiaomi acount σου γτ θα στο ζη…
-
Πρώτα πρώτα να ξέρει για να πας στη τελευταία θα χρειαστείς factory reset δλδ θα σβηστούν όλα από το κινητό σου. Ξεκίνα το back up. Μετά πρέπει να αποφασίσεις σε ποια rom θες να πας. Stable h developer?
-
Stable η developer θες? =============== Σεπ 26th 2017, 1:48pm =============== Ρίξε μια ματιά εδώ. Νομίζω έμεινες λίγο πίσω! xiaomi-miui.gr/community/wsif/…7-Xiaomi-RedMi-PRO-Omega/