Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Καλησπερα μολις έβαλα την τελευταία xtrv 7.2.9 σε rn2 και οταν ανοιξε το κινητο μου βγαζει συνεχει το μυνημα "Δυστυχως η διαδικασια android.proces εχει σταματησει και μου το βγαζει σφαλμα. δεν με αφηνει να κανω τιποτα γιατι παταω ακυρωση και μετα μου το ξαναβγαζει κατευθειαν. μπορει καποιος να βοηθησει?
-
καλημέρα , θα μπορούσε κάποιος να με βοηθεισει σε καποιες απορίες που εχω? εχω το rn2 και εχω την τελευταία gtv και θέλω να πάω στην xtrv. τι πρέπει να κάνω για να μήν χάσω τις εφαρμογές και τις φωτο μου? ευχαριστώ
-
Τελικα την δοκίμασε κανείς σε redmi note 2 να μας πει εντυπώσεις?
-
καλησπερα παιδειά....εχω το redmi note 2 και εδώ και 2 ημέρες ενώ το φορτιζω 100% κάθε φορά που το ανοίγω και ασχολούμε κάνα 5λεπτο πέφτει ή μπαταρία σαν τρελή. Στο 5 λεπτό πέφτει 4-6% περίπου. Δεν έχω περίεργες εφαρμογές κατςβασμενες ούτε 4g. Μόνο wifi. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?
-
Κινέζικη αναβάθμιση εφαρμογής....
teoxoli - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα...έχω την τελευταία ελληνική dev και εδώ και λίγες μέρες μου βγάζει ενημέρωση κάτι κινεζιες επάνω στην μπάρα. Τις σβηνω και ξαναεμφανίζονται. Αν το πατήσω με βγάζει σε κάτι κινέζικα βίντεο. Έχει τύχει σε κανέναν? Πως μπορώ να το σταματήσω γιατί καταντάει κουραστικό.????
-
Φίλε μου opanos ειμαι τωρα πια κανα 20 λεπτο που μπουταρει. φοβαμαι μηπως κολλησε. την rom την φλασαρα απευθειας επανω στην αλλη με το twrp. δεν εκανα τιποτα αλλο. αν κολλησε τι μπορω να κάνω?
-
Παιδια εχω το ΡΜΝ 2 PRIME και την φλασαρω τωρα. απλα στο reboot εχει εδω και ενα 5λεπτο που δειχνει πως bootαρει αλλα τιποτα. πόση ωρα πρεπει να περιμενω? μήπως κολλησε?