Καλησπερα στην παρεα... ειναι να φτιαξω το κινητο ενος φιλου εχει την τελευταια global official stable. φλασαρω την τελευταια developer china, ξεκλειδωνω αλλαζω recovery kai μετα βαζω δικια μας developer αλλα σε android 6? Λεω κατι λαθος? Αν ειναι ετσι ποια MM dev προτεινετε απο τις δικες μας? Ευχαριστω!!!!
Σε αναμονη παραλαβης και εγω!!! Εγινε η παραγγελια μεσημερι οποτε ελπιζω μεχρι να ερθει να εχουμε βγαλει και την ελληνικη stable!!! αλλιως θα παω πρωτη φορα σε developer!
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
καλησπερα στην παρεα... μετα απο ενα χρονο περιπου σκεφτομαι αγορα-αναβαθμιση μπαταριας!! βρηκα δυο προιοντα για τα οποια θα ηθελα να μαθω αν τα εχει δοκιμασει κανεις η αν εχετε καποια αλλη προταση!!! 1. NOHON 3060mAh Replacement Battery BM45 2.3650mAh BM45 Phone Battery for Xiaomi RedMi Note2 Δεν ξερω αν επιτρεπεται να βαλω λινκ απο ebay για αυτο δεν το εβαλα...
καλησπερα παιδια. Εκανα restore ενα backup μεσω twrp (το backup το πηρα παλι μεσω twrp επιλεγοντας ολες τις επιλογες) και το κινητο οταν ανοιγει και το ξεκλειδωνω με τον κωδικο ξεκλειδωματος ξανακλειδωνει μεσα σε δυο δευτερολεπτα..!!!! μπορω να κανω κατι για να σωθει το στησιμο του τηλεφωνου?
Παράθεση από Bodai: “@sidnick10 δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το DolbyAtmos ” Ενεργοποιημενο το ειχα!!! απενεργοποιησα-ενεργοποιησα και καμια βελτιωση!!!!
καλημερα παρεα!!! Ρωτησα και πριν καποιες μερες αλλα ισως δεν το εχει δει καποιος που μπορει να βοηθησει!! ειπα λοιπον να ξανα ενοχλησω για να μου προταθει καμια λυση...Ενω το μικροφωνο στις κλησεις ακουγεται κανονικα στις βιντεοκλησεις μεσω viber messenger ktl η ενταση που με ακουν οι αλλοι εναι πολυ χαμηλη.. το εχω δοκιμασει και ο ιδιος με πανω απο εναν κινητο... Εκανα wipe cache+dalvik αλλα παλι τα ιδια. Καμια ιδεα...?? Φοραω την τελευταια δικη μας stable..