Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-233 από 233.
-
για το redmi note το απλο και οχι το 4G θα βγει ποτε miui v6 ?? γνωριζετε κατι ??
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από panokato1096: “Να ρωτησω κάτι ?? Το redmi note τι απέγινε ?? Πως γίνεται και δεν έχει αναβαθμίσεις ?? Δεν έχουν όλοι αυτά τα κινητα που αναβαθμιζεται, υπάρχει και κοσμος που έχει και αλλά κινητα... Δεν το λέω για προσβαλω κανέναν, φιλικά το λέω γιατι είμαι σίγουρος οτι στους κατοχους μερικών συσκευών δεν τους αρέσει να τους ξεχνανε γιατι θα σας ρίχνουν άκυρο μετα και είναι κρίμα γιατί κανετε καταπληκτική δουλεια και θα ηταν καλό να κερδιζετε κοσμο και όχι να …
-
Να ρωτησω κάτι ?? Το redmi note τι απέγινε ?? Πως γίνεται και δεν έχει αναβαθμίσεις ?? Δεν έχουν όλοι αυτά τα κινητα που αναβαθμιζεται, υπάρχει και κοσμος που έχει και αλλά κινητα... Δεν το λέω για προσβαλω κανέναν, φιλικά το λέω γιατι είμαι σίγουρος οτι στους κατοχους μερικών συσκευών δεν τους αρέσει να τους ξεχνανε γιατι θα σας ρίχνουν άκυρο μετα και είναι κρίμα γιατί κανετε καταπληκτική δουλεια και θα ηταν καλό να κερδιζετε κοσμο και όχι να το χανεται.
-
Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος εδ, εβαλα προσφατα και την ελληνικη MIUI τρεχει μια χαρα το κινητο απλως εχω την εξης απορια... Στο μοντελο του κινητου λεει Hongmi Note 1w στο minideal απο οπου και το παρειγγεα το ειχε ως Hongmi (Redmi Note). Εψαξα λιγο να δω αν ειναι οντως γνησιο.... Αλλα ειμαι ακομα μπερδεμενος... Το αυτοκολλητο με το IMEI το εχει σε αλλη θεση, δηλαδη στην κατο πλευρα του κουτιου και οχι στην πισω, οι αριθμοι ταιριαζουν... Ειδα ομως απο καποιους ξενους οτι μετα το boot του …