Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 233.

• Παράθεση από Flightcaptain: “Καλησπέρα σε όλους. έχουμε και λέμε κινητό παρελήφθη check Αλλαγή από unofficial σε official DEV κινέζικη rom (MIUI 8 6.8.18 beta) check Αίτηση για ξεκλείδωμα bootaloader check Ξεκλείδωμα bootloader check Και τώρα η ερώτηση Ποια Ελληνική να περάσω? Την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.8.18 ” ναι αυτη ειναι

• Παράθεση από pechr: “Τα σκαμπανεβασματα τα ειχες κατα το ανοιγμα των εφαρμογων. Αφησε ολες τις εφαρμογες ανοιχτες και μετα απο λιγα δευτερολεπτα δες την cpu. Θα δεις οτι δεν θα εχει σημαντικη διαφορα με το να ειχες 2-3 ανοιχτες εφαρμογες. Αυτο θα σου καταρρηψει την αντιληψη τηε συσχετησης μνημης με αυτονομια. Δες το προηγουμενο μηνυμα μου. Εκανα edit note ” ωωωω αυτό είναι καλο....νομιζω πως πρεπει να αφισω πισω την συνηθεια που αφησαν τα προηγουμενα κινητα για aosp δεν το ψηνω που λες πιο πανω.…

• Παράθεση από pechr: “καταρχας θελω να σε ευχαριστησω που ανοιξες ενα τοσο ενδιαφερων θεμα !! Διοτι πολλα μελη της κοινοτητας συγχεουν διαφορες καταστασεις και τους απασχολει πολυ η διαχειριση μνημης. Ας επανελθω ομως στο τελευταιο σου μηνυμα Θα σου δωσω μια προκληση για να αντιληφθεις την διαφορα. Κλεισε ολες τις εφαρμογες που εχεις ανοιχτες και δες την χρηση της cpu. Μετα ανοιξε ολες τις εφαρμογες που εχεις (οχι παιχνιδια ομως) και δες αν αλλαξε η χρηση της cpu και ποσο αλλαξε ” λοιπον εκανα τη…

• Παράθεση από pechr: “Με αδεια ram δεν εξοικονομεις μπαταρια. Το θεμα για μενα ειναι να εχεις ενα λειτουργικο κινητο με τις εφαρμογες που χρειαζεσαι να τρεχουν στο παρασκηνιο και ασε το κινητο να διαχειριστει την μνημη οπως πρεπει. Απο την στιγμή που η ram δεν φτανει στο 99% σημαινει οτι δεν εχεις αναγκη για επιπλεον μνημη, ουτε το κινητο σου "ζοριζεται". η μνημη ram δεν συμπεριφερεται οπως μια cpu, δεν τρωει μπαταρια... Μπορει να τρεχουν στο παρασκηνιο παρα πολλες εφαρμογες ομως αυτο δεν σημαινε…

• ηξερα ποιο ηταν το πρόβλημα απλως ηθελα απαντηση για δυο θεματα στο ιδιο topic. η κατασκευή της ram και η λειτουργια της είναι ιδια σε ότι λογισμικο και να τη βαλεις.και σε pc βαζεις Linux. η διαχειρηση της αλλαζει μεταξυ λογισμικών αν δεν κανω λαθος. το ότι ζηταω να μην κλεινω εφαρμογες συνεχεια την ωρα που χρησιμοποιώ το κινητο για να μπορω να ανοιξω άλλες δεν αναιρει το ότι θελω όταν δεν χρησιμοποιώ το κινητο να μην είναι φωρτομενο και να τρωει τη μπαταρια ασκοπα. η xiaomi εχει φροντισει για …

• κοιταξε αυτή είναι η δικη σου αποψη. εγω θελω να εχω free ram μπολικη για να μην κλεινω συνεχεια εφαρμογες. με την ιδια λογικη και ένα pc με 2gb ram κανει καλα τη δουλεια του με windows 10 που τρωνε μονο το 1gb και απλως καθαριζεισ συνεχεια από προγράμματα. ποσο βολικο φαινεται εαυτό ?? καθολου νομιζω γι αυτό και οι περισσοτεροι φτιαχνουν pc ή το αγοραζουν ετοιμο με πανω από 4 gb ram. γιατι πολύ απλα παντα χρειαζεται να εχεισ παραπανω. + ότι αν εχεις παραπανω ram ελευθερη σημαινει ότι εχεις και …

• ευχαριστω πολύ !! Δούλεψε μία χαρά χωρίς να υπάρχει πρόβλημα.

• Από τα δύο κάτω επιλεγο κάποιο ??

• με το μπαταρία σε έχασα.... Εδώ σταμάτησα... Μετά που πάω ?? Δεν νομίζεις όμως ότι αυτές οι περισσότερες λειτουργίες χρησιμοποιούν τη διπλάσια ram ?? Γιατί όταν στο ένα θέλουν 600mb και με λίγες παραπάνω να πηγαίνει 1.4gb... Είναι το διπλάσιο... Σαν να έχεις δυο kitkat... Δεν είναι λίγο πολύ αν το δεις έτσι ??

• καλησπέρα, έχω την εξής απορία, υπάρχει performance mode ή balanced mode στη miui v8 ?? ή τσαμπα το ψάχνω ?? γιατί προσπαθώ να παίξω ένα game της προκοπής και κολάει το ατιμό το κινητο και είναι κρίμα. ειχα την gtv 6.8.18 και τωρα εχω την glaken 6.8.18. υπαρχει κάποιος τρόπος να το ενεργοποιήσω εστω και περίπλοκος ?? γιατι είναι κριμα ένα τοσο καλο κινητο να είναι τοσο περιορισμένο... να μη πω για την ram που εξαφανίζεται συνέχεια σα νερακι παρολο που είναι 3gb. θυμαμαι ειχα το Redmi note 3g με …

• RE:

panokato1096 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “μήπως έχεις κάνει κατά λάθος καμία γενική φραγή σε εισερχόμενα νούμερα; ή έχεις βάλει αριθμούς σε Black list; from my RN3 pro” Ειχες δικιο, δεν ξερω ποτε αλλα ειχα βαλει επιλογη φραγη ολων ευχαριστω πολυ και τους δυο!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

panokato1096 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Mπορεί όταν σε παίρναν πάνω να ήσουν κάτω ή το αντίστροφο.... Μήπως το έχεις σε 4G ή 3G λειτουργία κ δεν έχει καλό σήμα? Δεν δοκιμάζεις να το γυρίσεις σε 2G να δοκιμάσεις τι γίνεται? :wink:” Δοκιμασα με ολους του τυπους 4g, 3g, 2g τιποτα... Κανενα αποτελεσμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πιανω κανονικα 4G στο σπιτι μου και full αλλα το βαλει να ειναι μονο σε 3G για να μη καταναλωνεται η μπαταρια χωρις λογο. Θα το δοκιμασω παντως.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σημερα διαπιστωσα οτι κανενας δε μπορουσε να με βρει γιατι "μιλουσα" αλλα το κινητο ειναι σε standby χωρις καν να το χρησιμοποιω. Ξερει κανενας τιποτα γι αυτο ?? Εχω την τελευταια ελληνικη rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ευχαριστω για την αμεση απαντηση, εγκατεστησα το adblock plus αλλα εχει πολλα φιλτρα. ποιο απ ολα να βαλω ??

• Καλησπέρα, δεν ξέρω αν το έχει γράψει και κάποιος άλλος ή αν το γράφω στο σωστό μερος. Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς είμαι το browser είτε του κινητού είτε κάποιον άλλον όπως ο chrome μου πετάει διαφημίσεις και καλά για ιούς. Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα ??

• τα εκανα ολα κανονικα οπως ελεγαν οι οδηγοι εδω στο forum και τωρα εχω την ελληνικη 6.7.21 developer.... σε αλλη εφαρμογη μου δειχνει υγεια της μπαταριας νεκρή. τωρα εβαλα το battery repair pro για να δω το cell map που θα φτιαξει και μωλις παει στο 100% θα το κανω και ενα calibration

• μου ηρθε σημερα το πρωι μηνυμα για να το ξεκλειδωσω ολα καλα ευτιχως. δουλευει τελεια. απλως δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο Ampere την εφαρμογη μου βγαζει Αγνωστο για την ταχυτητα που φορτιζει.... ενω σε αλλες εφαρμογες δειχνει οτι παιρνει 370-420mA... στο redmi note 3g μ βγαζουν οι ιδιεςσ εφαρμογεσ στον ιδιο φορτιστη πανω απο 1500+ mA....εχουν κι αλλοι το ιδιο θεμα ?? η μετρηση μηπως ειναι λαθος ???

• ksekinisa me tis odigies pou esteiles alla telika se exasa gt de mporousa na kano remove to logariasmo alla os diamageias meta eftiakse kai douleve mia xara.... euxaristo polu.