Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.

• RE:

tasefr - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Απλά έχω μια υποψία ότι κάτι χάλασε στα αρχικά wipes. Το data το έκανες απλό wipe ή format ?” Έχω δοκιμάσει και τα δύο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Επειδή το πρόβλημα αυτό το ξαναείδα σε ένα άλλο παλικάρι μπορείς να δοκιμάσεις σε παρακαλώ το εξής. Πέρνα μια Global Stable, άστη να ανοίξει και από επάνω της την ελληνική με το TWRP.” Αυτό δεν έκανα; πέρασα την china stable, άνοιξα ξεκλειδωσα και μετά flash TWRP. Μήπως δεν κατάλαβα καλά; Αν περάσω global stable δεν θα χάσω το TWRP; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Ωραία, μια χαρά, τώρα το πρόβλημα ποιο είναι ακριβώς ? Δεν περνάει η ελληνική ?” Κολλάει στο Mi με τις τρεις τελείες... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από tasefr: “Μετά από πολλές προσπάθειες δοκίμασα και την XTVRBETA1_7.1.12 Τίποτα και με αυτή. Έκανα και ολικό wipe. Τίποτα. Τι κάνω ρε παιδιά; ” Με την XTRV δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις bootloader ? Η China Stable τι error σου έβγαζε ? Δοκίμασες και με China Dev ?” Ο bootloader τσέκαρα είναι ξεκλείδωτος. Η china stable ήταν η rom με την οποία ξεκλειδωσα με το Mi unlock tool. Απο China developer δεν πέρασα καν. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapa…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από tasefr: “ Φίλε bandit. Με την stable china που πέρασα δεν θα έχω πρόβλημα με το ξεκλείδωμα; Επειδή βλέπω στους οδηγούς για να προχωρήσω θέλει china developer. Μετά πάω για ελληνική; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προχωράς με την China Stable γιε ξεκλείδωμα και μόνο στην περίπτωση που αποτύχει το κοιτάμε για Developer. Έχεις πολύ καλές πιθανότητες.” Μετά από πολλές προσπάθειες δοκίμασα και την XTVRBETA1_7.1.12 Τίποτα και με αυτή. Έ…

• RE: RE:

tasefr - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από tasefr: “Παράθεση από BanditGR: “Όλα καλά φαίνονται εκ πρώτης όψεως.” Αργεί πάντως. Ακόμα δεν έχει ξεκολλήσει από το Mi με τις τρεις τελείες. Αναμένω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ακόμα τίποτα. Κάτι δεν πάει καλά; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Όλα καλά φαίνονται εκ πρώτης όψεως.” Αργεί πάντως. Ακόμα δεν έχει ξεκολλήσει από το Mi με τις τρεις τελείες. Αναμένω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από tasefr: “Δεν έκανα format data δεν το είδα, στον οδηγό αναφέρει μονο σε errors. Επίσης ενώ έβλεπε την εσωτερική μνήμη δεν έβλεπε το zip αρχείο της rom και αναγκάστηκα να τη βάλω σε otg και να την τρέξω από εκεί. Σε ακούω Master. ” Δεν το έβλεπε γιατί είναι κρυπτογραφημένο το partition. Κάτι δεν έχει πάει καλά όμως, άνοιξα το script της ROM και δεν βλέπω κάτι το περίεργο, θα έπρεπε να σου έχει περάσει το Dolby Atmos. Προτείνω καθαρή εγκατάσταση με format data …

• Redmi note 4 rom??????

Μήνυμα

Δεν έκανα format data δεν το είδα, στον οδηγό αναφέρει μονο σε errors. Επίσης ενώ έβλεπε την εσωτερική μνήμη δεν έβλεπε το zip αρχείο της rom και αναγκάστηκα να τη βάλω σε otg και να την τρέξω από εκεί. Σε ακούω Master.

• Redmi note 4 rom??????

Μήνυμα

Πέρασα την 8.1.8 stable. Έκανα όλα τα wipe. Τελείωσε οκ,μπούταρε αλλά εχει καρατήσει πράγματα από την προηγούμενη οπως ρυθμίσεις wifi, mi account, δεν βλέπω dolby atmos.... Τι έκανα λάθος;;

• Redmi note 4 rom??????

Μήνυμα

Έχω περασμένη την MIUI 8.1/Stable 8.1.10.0 προσπαθώ με τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά να περάσω την xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_Stable-V8.0.9.0. Κάνω κάτι λάθος;

• Redmi note 4 rom??????

Μήνυμα

Παίδες καλησπέρα σε όλους. Εχω εδώ και κάποιες μέρες στα χέρια μου ένα RN4 από κάποιο φίλο στον οποίο πρότεινα την αγορά. Με την MIUI Global/Stable 8.0.5.0 με την οποία το παρέλαβε είχε πολλά προβλήματα (κολλήματα, επανεκινήσεις...) Δεν ασχολέιται και δεν ξέρει από αυτά. Επειδή έχω κάποια ευθύνη και θέλω να τον εξυπηρετήσω θέλω αν μπορείτε να μου προτείνετε μια Ρομ χωρίς προβλήματα να του περάσω. Εχω περάσει την china stable και έχω ξεκλειδώσει. Εγώ έχω RN2 και δεν γνωρίζω το RN4. Στο δικό μου έ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Δοκίμασε μια Chinese stable.” Φίλε bandit. Με την stable china που πέρασα δεν θα έχω πρόβλημα με το ξεκλείδωμα; Επειδή βλέπω στους οδηγούς για να προχωρήσω θέλει china developer. Μετά πάω για ελληνική; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα και πάλι παίδες μια διευκρίνηση μη κάνω πατάτα. Όπως έγραψα στο RN4 κατάφερα να περάσω την official stable china rom με σκοπό να το ξεκλειδωσω ώστε να περάσω την ελληνική. Το ερώτημα είναι τώρα πρέπει να βάλω και την china developer για να προχωρήσω ή προχωράω με την china stable;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Στα 10ρια πρέπει να κάνεις boot με disable driver signature enforcement. Αλλιώς δεν κάνεις τίποτα. Μπράβο σου που τα κατάφερες πάντως. disable-driver-signature-enforcement.png” Το έκανα και αυτό το πρωί από τον οδηγό που είδα στο forum!!!! Αλλά πάλι τίποτα. Γιαυτό αγαπάω τα Windows 7. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ παίδες λήξη συναγερμού. Μόλις κατάφερα να βάλω την china stable. Με τρίτο κομπιούτερ Windows 7 απενεργοποιησα το signature, εγκατέστησα drivers και τέλος. Με Windows 10 64bit ενώ το έβλεπε δεν κατάφερα με τίποτα. Ευχαριστώ σε όλους Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από tasefr: “ Δοκίμασα και αυτό. Τίποτα. Καμία άλλη ιδέα; Σε Windows 7 (δύο pc) γιατί μου λέει ασυμβατότητα στην εγκατάσταση των DRIVERS που προτείνει ο οδηγός; μήπως έχετε κάποιο link με drivers για RN4 NIKE; ” Γιατί οι drivers δεν έχουν ψηφιακή υπογραφή. Πάλι καλά να λες που δεν είσαι σε 10ρια να πρέπει να μπεις σε ειδικό mode λειτουργίας για να τους βάλεις. Εν πάση περιπτώσει δεν πιστεύω ότι φταίνε οι drivers. Άλλη ROM δοκίμασες ? Άλλο καλώδιο ? Επίσης η USB p…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@tasefr αποσυμπίεσε την fastboot κατευθείαν στο C:\ και χρησιμοποίησε πιο καινούργια έκδοση του SP Flash Tool” Δοκίμασα και αυτό. Τίποτα. Καμία άλλη ιδέα; Σε Windows 7 (δύο pc) γιατί μου λέει ασυμβατότητα στην εγκατάσταση των DRIVERS που προτείνει ο οδηγός; μήπως έχετε κάποιο link με drivers για RN4 NIKE; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@tasefr αποσυμπίεσε την fastboot κατευθείαν στο C:\ και χρησιμοποίησε πιο καινούργια έκδοση του SP Flash Tool” Χρησιμοποίησα την έκδοση που λέει ο οδηγός. Την άλλη που να την βρω αφού βλέπω ότι είναι τροποποιημενη αυτή που έχει ο οδηγός; Θα δοκιμάσω και τη fastboot στοC Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• BanditGR Έχω μια υποψία...την τελευταία κινέζικη Developer πήγες να περάσεις ? (7.χ.χ). Αν και μόνο αν ισχύει αυτό, ΔΕΝ θα πρέπει να πατάς Volume - όταν συνδέσεις το καλώδιο στο τηλέφωνο. Πράγματι αυτή πήγα να περάσω όμως δοκίμασα και με πατημένο αλλά και απάτητο το Volume.Εχω και κάποια Screenshotsforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51867/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51868/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51869/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51870/ Μήπ…