Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-44 από 44.

• σορρυ εκανα κ clear cash απο τις ρυθμισεις της καμερας αλλα κ επαναφορα εργοστασιακων. Δεν εγινε τιποτα. στελνω κ το print screen για την καμερα πως φαινεται το "Α" αριστερα το οποιο γυριζει μονο του ετσι μολις την ανοιγω

• Εκανα on line chat με το επισημο site της xiaomi με οδηγησε μεσα απο τι ρυθμισεις να κανω reset οπου μου ελεγε οτι θα πρεπει να παρω back up γιατι θα σβηστουν αρχεια τηλεφωνα και εφαρμογες (δεν ειχα κ τιποτα καινουριο ειναι) και αφου εκανε το reset (αργησε λιγο) μετα απο το σχετικα με το τηλεφωνο με εβαλε να κανω ελεγχο διαθεσιμων ενημερωσεων. Μια τρυπα στο νερο απο την....επισημη xiaomi..Ποια αλλη εφαρμογη να χρησιμοποιουσα για την καμερα? Please καθοδηγησε με να το λυσω, εχω φαει απειρες ωρες.…

• απλα να πω οτι εκανα και ενα reset και ενα ελεγχο ενημερωσεων

• Γεια σας, ειμαι νεο μελος συγχαρητηρια για την εξαιρετικη δουλεια σας. Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι το κεφαλι μου θα εκραγει (σημειωστε οτι δεν ειμαι και πολυ σχετικος με ολα τα τεχνικα, γραφιας γαρ). Προχθες μου ηρθε απο gearbest το νεο μου xiaomi mi5 64 gb. Μετα απο το unboxing ,το φορτισα και το ανοιξα. Οταν ανοιγω την καμερα αυτη αμεσως κανει ενα upside down και γυριζει αναποδα το "Α" αριστερα (απο το auto flash), ΠΡΙΝ βγαλω τη φωτογραφια βλεπω την εικονα κανονικα και αφου τη βγαλω αυτη γυ…