Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Aldo H.: “Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Aldo H.: “redmi 3 VS redmi note 2 τι λετε? αποψεις... ” Αυτό φίλε μου είναι υποκειμενικό, σε ενδιαφέρει οθόνη 5 ή 5.5 ιντσών; δίκαρτο σύν κάρτα sd ή μονόκαρτο και sd ή δίκαρτο χωρίς sd;Κλειδωμένο bootloader ή ξεκλείδωτο;Νομίζω σου απάντησα. Μονόδρομος το redmi note 2.Ίσως το redmi note 3 pro θα με έβαζε στον πειρασμό. ” και κλειδωμενο να ειναι με 1 request στην Xiaomi μετα το ξεκλειδωνεις νομιζω... καρτες 1 χρη…
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Aldo H.: “redmi 3 VS redmi note 2 τι λετε? αποψεις... ” Αυτό φίλε μου είναι υποκειμενικό, σε ενδιαφέρει οθόνη 5 ή 5.5 ιντσών; δίκαρτο σύν κάρτα sd ή μονόκαρτο και sd ή δίκαρτο χωρίς sd;Κλειδωμένο bootloader ή ξεκλείδωτο; Νομίζω σου απάντησα. Μονόδρομος το redmi note 2. Ίσως το redmi note 3 pro θα με έβαζε στον πειρασμό. ” και κλειδωμενο να ειναι με 1 request στην Xiaomi μετα το ξεκλειδωνεις νομιζω... καρτες 1 χρησιμοποιω και θα μου αρεσε να παιρνει SD, οθονη…
-
νταξει τι να προσεχω, παρραγελνω απο εκει που λεει "stock in europe" η κατι παρομειο... Για κανεναν λογο δεν προτινεται ε? ειναι τπτ κανονισμος του forum γιατι εχω ρωτησει και 1000000 φορες... vickmall, gearbest? honobuy? minideal? banggood? εχουν αυτα eu warehouse stock? εσεις πχ απο που πειρατε? η διαφορα νομιζω δεν ειναι μεγαλη, ειναι πρπ 10$ ξερω γω απο τι βλεπω...
-
Εσεις βρε παιδια απο που προτεινεται αγορα? να ειναι 1 eshop αξιοπιστο και εμπιστο, αυτο που σου λεει αυτο να πληρωνεις... Γιατι μπερδευωμαι και δεν εχω καθαρα στο μυαλο μου τι θελω να παρω ρε παιδια, γιατι βλεπω πχ yeso το mi4c 140$ πχ, ενω vickmall 174$, και γενικα κατι διαφορες... Επισης βλεπω πχ honorbuy λεει και "stock in europe", και yeso πχ λεει "stock in spain Warehouse"... αν το παρω απο ευρωπαικη "αποθηκη" θα ερθει πιο γρηγορα δλδ απλα θα πληρωσω κατι παραπανω ε?... Εσεις τι προτεινετα…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Aldo H.: “ευχαριστω ρε φιλε εισαι πολυ καλος! και πως να υπολογιζω τιμες γιατι πολυ περιεργο, οταν μετατρεπω μονος απο δολλαρια μου βγαζει 1 τιμη πχ, οταν ομως αλλαζω το νομισμα στην σελιδα ειναι διαφορετικο το αποτελεσμα (πιο ακριβο συνυθως) εγω πια τιμη αν εχω στο νου μου? ” Τίποτα λεβέντη μου, γι`αυτό είμαστε εδώ Γενικά παντού να μην αλλάζεις την τιμή. Να την αφήνεις όπως είναι και την ισοτιμία θα την κάνει η τράπεζα σου και όχι ο όποιοσδήποτε ” *εισαι εδ…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Aldo H.: “Μμμμμ, παιζει τπτ απο φπα και τετοια και ειναι 20$ 10ευρω ξερω γω, πιο φθηνος?... ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΙΓΟ ΡΕ GUYS, για εμας τους νεους, ” Όχι βρε, μια χαρά έρχονται. Μάλιστα τα τυλίγει και πιο προσεκτικά από άλλους που έχω δει ΦΠΑ Ελλάδα μόνο αν το παραγγείλεις με ταχεία ” ευχαριστω ρε φιλε εισαι πολυ καλος! και πως να υπολογιζω τιμες γιατι πολυ περιεργο, οταν μετατρεπω μονος απο δολλαρια μου βγαζει 1 τιμη πχ, οταν ομως αλλαζω το νομισμα στην σελιδα ειναι δια…
-
παιδια αυτός ο yeso521 τι φάση? Όντως τόσο φθηνά? Παιζει κάτι? Έχει Mi4C απο 136ευρω 16GB? Xiaomi Mi4c Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 3080mAh Android Smartphone Redmi Note 3 PRO 150 ευρω? Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 2GB RAM 16GB 16MP 4000mAh Android Smartphone Τσεκάρετε κάτι τιμές και πειτε λιγο... Ειμουν ανάμεσα σε redmi 3 και redmi note 2 αλλ…
-
Παιδια ενδιαφερωμαι να αγορασω το Xiaomi Redmi 3 και εχω 2 ερωτησεις: 1) Απο που προτεινεται να το αγορασω, vickmall, honorbuy (ειχε και eu wearhouse σε λογικη τιμη), gearbest, minideal? 2) Προς το παρον δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα θελω απλα οτι πιο καινουργειο σε ROM σε αγγλικα, οποτε παω official αγγλο-κινεζικη ε? Βλεπω πολυ απο εσας εχετε redmi note 2 και οντως ειναι καλητερο απο redmi 3 σε πολλα εκτος μπαταριας, βγαζει μερα με φουλ χρηση? αν ειναι να παω για redmi note 2 αν ειναι