Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.

• Παράθεση από Germak: “Παράθεση από AELHTHS: “Σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση στην 10.0.2.0 global stable 8.1 android ” Αν την έκανες την ενημέρωση θέλω σε παρακαλώ να τσεκάρεις τρία πράγματα. 1.To gps to accuracy ποσό σου βγάζει στο gps test. 2.οταν κανείς τηλέφωνο αν υπάρχει η επιλογή για ηχογράφηση της κλήσης 3.Την ποιότητα της κάμερας σε σχέση με miui 9 Σε παρακαλώ πες μας για αυτά. ” Φιλε μου εκανα τις αντιστοιχες ερωτησεις σε διπλανο φορουμ , που εχουν αρκετοι κανει αναβαθμισεις να μας πουνε..

• Επίσης να ρωτήσω , ποια χώρα βάλατε ως Region? (Κάποιοι που έβαλαν Ινδία, είχαν κάποια θέματα)

• Παιδιά για όσους έχετε παραλάβει, πόσο καιρό σας έκανε από Ολλανδία να έρθει Ελλάδα?

• MI 8 και εξέλιξη τιμών

Techfreak - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Νομίζω ότι συμφέρει περισσότερο πια η αγορά από Ελλάδα, μιλάμε πάντε για GLOBAL VERSION... Ειδικά αν μπορέσεις να το συνδιάσεις με αγορά χωρίς ΦΠΑ, θα σου έρθει περίπου στα 400....

• Θεωρω η τιμη στα επιπεδα των 350 ειναι παραπανω απο fair για αυτο το κινητο... Βαζοντας θετικα και αρνητικα στο καλαθι, καθως και τις προτιμησεις του καθενος , σε αυτα τα χρηματα το κινητο ειναι ιδιαιτερα ανταγωνιστικο.. Καλες αγορες και καλα σερφαρισματα..

• At NasDriver: Αυτό δηλ. δεν είναι GLOBAL : Xiaomi Mi8 Mi 8 Global Version 6.21 inch 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 845 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood.com με ευρωπαϊκό φορτιστή οδηγίες στα αγγλικά με κλειδωμένο bootloader.

• Εάν προχωρήσω σε παραγγελία από κινεζομάγαζο, να ζητήσω : Global Edition με κλειδωμένο bootloader??

• Ακόμα και με τιμολόγιο (χωρίς πληρωμή ΦΠΑ) δεν βγαίνει 400..

• Λοιπόν προσπαθώντας να μαζέψω τα παραπάνω (και να καταλάβω και εγώ, αναμένω ΜΙ Όσοι, έχουμε επιβεβαιώσει ότι είμαστε με GLOBAL / INTERNATIONAL ROM και ξεκλείδωτο Βοοtloader (συνήθως αγορά από Gearbest), πρέπει να κάνουμε τα εξής: 1) Κατεβάζουμε τελευταίο miflash kai Βάζουμε developer china fastboot rom, 2) και κάνουμε κλείδωμα με clean all and lock 3) κάνουμε αίτηση για ξεκλείδωμα 15 ημερών (ή όσο πάει στο καθένα), 4) ξεκλειδώνουμε και 5) βάζουμε global stable-dev (αν κλειδώσει στην αλλαγή απο c…