Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 92.
-
Wifi Direct
ΜήνυμαΓνωρίζουμε τελικά κάτι για αυτό?Υπάρχει κανείς που γνωρίζει την χρησιμότητα του?
-
Wifi Direct
Μήνυμαsamsung !! Λειτουργεί κανονικότατα!και στην τηλεόραση...
-
Wifi Direct
ΜήνυμαΓνωρίζει κανείς τι συμβαίνει με το wifi direct σε Xiaomi συσκευές? Προσωπικά έχω συσκευή ΜΙ4 και προσπάθησα να στείλω κάποια αρχεία αλλά δεν είχα καμιά επιτυχία. Αν και υπάρχει σχετική ρύθμιση στο Wifi settings!
-
+1 με username:tsamige
-
Κιτριvη σκια στην οθονη....
tsamige - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΝαι...το ξέρω. Κάπως έτσι ξεκίνησε όμως, όπως του φίλου παραπάνω. Και δεν τον λέω για να τον ανγχωσω Πάντως το σχήμα-μέγεθος και τα μαύρα σημεία έχουν μεταβληθεί!
-
Κιτριvη σκια στην οθονη....
ΜήνυμαΥπάρχουν και χειρότερα! Δες παρακάτω.. Πρόβλημα στην οθόνη ΜΙ4??? Με τον καιρό όμως αλλάζει μορφή. Τώρα πια έχει γίνει κάπως έτσι... Ίσως, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω να φύγει η' να μειωθεί .Προς το παρόν το συνηθίζεις η' κάνεις αντικατασταση άλλα εγώ δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία.
-
ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΘΟΝΗΣ ΜΙ4
tsamige - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαίδες γεια σας!! Ερώτηση! Μήπως ξέρει κανείς κάποια ρύθμιση στο κινητό (ΜΙ4) η' κάποιο τρόπο η' κάποια καλή εφαρμογή για το πως ανοίγει η οθόνη ΜΙ4 χωρίς το πάτημα του πλαϊνού κουμπιού? Ευχαριστώ εκ τον πρότερων!
-
Ειδικός σε MI 4
ΜήνυμαΥπάρχει κάποιος που έχει "εντρύφηση" και έχει Master στο Fast boot ,update σε ΜΙ4 γιατί έχω κάποιες απορίες και ερωτήσεις?
-
Mi Clound
ΜήνυμαΜπήκα και λειτουργεί κανονικά στο Google maps....
-
Mi Clound
ΜήνυμαΜήπως ξέρει κανείς γιατί στο Mi Clound > Locate Device δείχνει ότι είναι offline ενώ είναι συνδεδεμένο? Το αποτέλεσμα? δεν κάνει locate.... Θέμα κινητού η server?
-
Stable rom ποτέ θα δούμε γενικότερα?
-
Επιβεβαιώνω και εγώ για την μπαταριά. Εκεί που το ΜΙ4 κρατούσε με normal χρήση 3-4 μέρες, τώρα με την 6.2.0 κρατάει 2 και με το πολύ ζόρι 3 μέρες.
-
Ερώτηση!Οι αναβαθμίσεις από stable σε steble γίνονται αυτόματα μέσω updater?
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Μπορώ να σε βοηθήσω εγώ,χωρίς αμοιβή φυσικά αν και θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις μόνος σου. Είναι πιο εύκολη απ'οτι φαίνεται στα "χαρτιά" η διαδικασία! Τι προβλήματα έχεις και θέλεις να κάνεις full wipe;” Το κινητό το έχω 2 μήνες. 1. Σε κάποια αναβάθμιση το κινητό δεν με άφηνε να κάνω προσθήκη επαφών και επεξεργασία και σε κάποια πεδία στις επαφές ενώ πατούσα οκ εκείνο έδειχνε ότι πατάει σε άλλο σημείο της οθόνης. Έχω και σχετικό βίντεο. 2. Όταν θέλησα να κάνω format στη…