Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 120.

• Κάποιος με cosmote μπορεί να τσεκαρει αν δουλεύει το wifi call; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

vag74 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Παράθεση από vag74: “Παράθεση από baxalo: “Σε RedmiNote7 με dirty flash για την ωρα δειχνουν ολα οκ.. ” Το wifi call δουλεύει; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε vodafone ειμαι, οχι δε λειτουργει.” Με την 12/12 λειτουργούσε σε vodaphone? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Σε RedmiNote7 με dirty flash για την ωρα δειχνουν ολα οκ..” Το wifi call δουλεύει; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από marlborohd: “Με την ελληνική xtrv έχει δοκιμάσει κάποιος εάν δουλεύει το VoWifi; Redmi note 7 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δουλεύει με την 12/12 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pro8: “Για redmi note 7 κανένα νέο;” Βγήκε open beta China Android 10 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

vag74 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Καλησπέρα διάβασα βγήκε open beta China Android 10 για το redmi note 7, υπάρχει περίπτωση να την πάρουμε αυτή την εβδομάδα σε xtrv? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά ξέρει κανείς γιατι δεν βγάζει προτεινόμενα άρθρα ο chrome, επειδή έχω το redmi note 7 είμαι στην 12/12 0b0e6c6d6e7293818c2ed018c7a7070f.jpg Edit λύθηκε με clear cache και dalvic από recovery Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει αλλάξει το εικονίδιο της μπαταρίας στις τελευταίες Dev;Μιας και έχω το redmi note 7 έχω μείνει ακόμα στην 12/12 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η δική μας είναι πιο smooth και με καλύτερη μπαταρία,δεν ξέρω πως τα έχουν καταφέρει τα παιδιά αν και είναι ίδιες ρομ Η συσκευή μου redmi note 7 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από vag74: “Καλημέρα με ποια εφαρμογή ή magisk module κόβουμε τις διαφημίσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγώ πάντα με Adaway” Μου εμφανίζει κάποιες διαφημίσεις στον chrome, μετά από επανεκκίνηση δουλεύει καλά το adaway αλλά μετά από λίγη ώρα κάποιες διαφημίσεις εμφανίζονται Μπόρες να ανεβάσεις τις ρυθμίσεις σου από το adaway; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα με ποια εφαρμογή ή magisk module κόβουμε τις διαφημίσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Καμία δεν είναι prerooted. Θέλουν root manager.” Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά η xtrv Dev είναι root ή χρειάζεται flash το magisk? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Χρησιμοποιεί κανένας τα modules GM's doze και Fde στο magisk με miui; Έχει κανείς άποψη αν βελτιώνουν την μπαταρία; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zoo: “@vag74 WiFi calling έχεις με την xtrv 12/12 dev? Το έχω ανάγκη, το έχασα με το MUIU 11 και σκέφτομαι είτε να γυρίσω σε MIUI 10.3.6.0 είτε να βάλω την εδώ rom. Βαρέθηκα να περιμένω αναβάθμιση που θα λύσει το πρόβλημα...” Έχω και δουλεύει άψογα, αξίζει να την βάλεις είναι πολύ καλή rom Δες το screenshot Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 10a4344be92cdbe15721bed33944d60d.jpg

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλημέρα και χρόνια πολλά εδώ και αρκετές μέρες έχω ξεκλειδώσει τον bootloader και έχω δοκιμάσει αρκετές custom rom aosp και miui Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά εδώ στην Ελληνική κοινότητα γιατί η xtrv 12/12 dev που χρησιμοποιώ είναι με διαφορά η καλύτερη από όλες, smooth χωρίς bugs και με φοβερή μπαταρία, ενώ βασίζεται στην xiaomi eu δεν ξέρω με ποιο τρόπο τα παιδιά την έχουν κάνει πολύ ανώτερη της Ευχαριστώ xiaomi Hellas Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλημέρα είμαι με την xtrv 12/12 υπάρχει καμία ρύθμιση για να ανέβει το πληκτρολόγιο όταν δουλεύουμε την συσκευή με gestures;2eca0be77ceb29476d5480fcc7911c0c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi note 7 κανένα πρόβλημα με το Netflix Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Εδώ έψαξες; Index of /suktew23/roms/9.12.19” έψαξα και δεν υπάρχει, νομίζω ότι δεν βγήκε Dev αυτή την εβδομάδα γιατί ετοιμάζουν Android 10 για το redmi note 7, εκτός αν κάνω λάθος και δεν την βρίσκω Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “RedmiNote 7 ολα κομπλε.. Σπαμ τελος.. οκ.. :Patrick2:” Υπάρχει 19/12 rom για το redmi note 7? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk