Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 120.

• Καλημέρα υπάρχει κάποιος οδηγός να περάσω την νέα miui Hellas, είμαι σε aosp rom Android 10 με Orange Fox recovery, η rom για το lavender είναι αυτή;305ec8a4a8c107231b1cd776e2b3505a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

vag74 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Καλημέρα έχω ξεκλειδώσει και με Orange Fox recovery έχω εγκαταστήσει Android 10 aosp rom, θα ήθελα να εγκαταστήσω την miui rom από την κοινότητα μας, υπάρχει κάποιος οδηγός για να την εγκαταστήσω με ασφάλεια χωρίς να μπρικαρω την συσκευή; Η rom που κατεβάζω είναι αυτή; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk c0aaa0dc7f5af73a97f43df951a69016.jpg

• Παράθεση από dgeorge4: “RN7, Gcam 6.2 48854066383_3764a84a4d_z.jpg 2019-10-06_09-33-57 by flickr.com/photos/112372388@N03/ - Flickr2BBcode LITE 48854044626_7a63a9e9b8_z.jpg IMG_20191006_193325 by flickr.com/photos/112372388@N03/ - Flickr2BBcode LITE” Ποια gcam 6.2 χρησιμοποιείς; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Απο 12,2%/hour πεσαμε στο 11,5.υπ'οψιν το χρησιμοποιώ σαν 2ο χωρίς κάρτα sim.. 13d1dab7d6647c2ff4eb6ce25031c64a.jpg” Καλησπέρα να σου κάνω μια ερώτηση;σου δουλεύει σωστά η εφαρμογή; εμένα κλείνει συνέχεια σε redmi note 7,τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από gthom: “Παιδιά καλησπέρα. Εδω και κάποιες μέρες κολλάει ο μετρητής στην μπαταρία. Δηλαδή πχ κολλάει στο 3 ώρες κ 35 λεπτά στο 60% και έως να το ξαναβάλω για φόρτιση και φτάσει στο 100% δείχνει συνεχεια 3 ώρες κ 35 λεπτά. Από το πρωί και ενώ το δουλεύω συνέχεια έχει ΠΑΛΙ κολλήσει Φοράω την stable της φωτό Ευχαριστώ πολυ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και σε εμένα έχει κολλήσει μερικές φορές ακόμα και στη προηγούμενη στοκ eu, κάποιο bug είναι,συνήθως συμβα…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Δεν είναι πρόβλημα αυτό που αναφέρεται παιδιά, έτσι λειτουργούν οι ειδοποιήσεις στην miui εδώ και μήνες λόγο των notch από την παρουσίαση του mi8 και μετά,ας ελπίσουμε ότι θα το αλλάξουν γιατί στην συσκευή μας δεν χρειάζεται λόγο noch σταγόνας, κάπου διάβασα ότι σε άλλες συσκευές σε Dev roms έχουν αλλάξει την ρύθμιση και μένουν οι ειδοποιήσεις οπότε αναμένουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από mondeo: “Διορθώστε με αν κάνω λάθος. ” Το whyred ήθελε πρώτα να γίνει flash το dummy...προς το παρών δεν χρειάζεται για το RN7 :)” Στο whyred της γυναίκας δουλεύει το volte αλλά δεν δουλεύει το wifi call γιατί; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

vag74 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από vag74: “Παράθεση από foxy4270: “lumia 950 xl βρειτε μου εναν λογο για να αγορασω καινουριο κινητο... 33992576518_3e0aa258a6_c.jpg67ττ by foxy4270, on Flickr ” Μήπως για να έχεις smartphone μίας και το smartphone που έχεις τρέχει χειρότερα και από το redmi 2; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” παντελως ακυρο το σχολιο σου...μιας και αναφερομαι σε ποιοτητα φωτογραφιας και καμερα” Ακυρο; Δεν ρωτησες γιατι να αγορασω καινουριο τηλεφωνο; Σ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από foxy4270: “lumia 950 xl βρειτε μου εναν λογο για να αγορασω καινουριο κινητο... 33992576518_3e0aa258a6_c.jpg67ττ by foxy4270, on Flickr” Μήπως για να έχεις smartphone μίας και το smartphone που έχεις τρέχει χειρότερα και από το redmi 2; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi note 7 gcam 32905740367_d4d675cfcd_c.jpgIMG_20190514_193507 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από drivth: “Καλησπέρα. Το κινητό αγοράστηκε με global αυτοκολλητα στη συσκευασία. Παρόλα αυτά έχει την eu έκδοση και στο επίσημο site της miui αναφέρεται στο ΕΕΑ μοντέλο. Ποιες οι διαφορές με την global έκδοση που δίνει? Ποια η διαφορά του redmi note 7 global με το global eea? Κάπου μπερδεύτηκα.f18369649d7799b665b923d9910ffe5e.jpg” Από ποιο κατάστημα το αγόρασες; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Redmi Note 7 gcam "απλό" hdr+ (default shutter) 40869742433_e0eb293f34_z.jpgIMG_20190512_223845 by Andreas L., on Flickr” Τα σπάει Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μια χαρά τα γράφει, δεν έχει αλλάξει κάτι. Global stable, china stable. Global developer, china developer. Μετά έχεις τις custom rom, μια από αυτές είναι και η xtrv η ελληνική. Όπως και η miui eu. Διάβασε το ξανά.” Δες λίγο υπάρχουν διάφορες εκδόσεις stablebadd99e46f543e5e7be5c265e4e84673.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δες εδω Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων! Περι κατανόησης των Xiaomi - Official rom και μη - TWRP - Bootloader κλπ” Ευχαριστώ φίλε τον είχα διαβάσει και δεν γράφει τίποτα για global stable Europe, ίσως επειδή δεν υπήρχε το 2016, επίσης να αναφέρω ότι η δική μου έκδοση έχει ασφάλεια Απριλίου ενώ η 10.3.5 Μαρτίου πως γίνεται αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 7

Μήνυμα

Είμαι με stable global 10.3.2 και φίλος μου με global stable 10.3.5, υπάρχει διαφορά στις εκδόσεις; κάπου διάβασα ότι οι global είναι 2 υπάρχει η global και η global Ευρωπαϊκή ισχύει; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από vag74: “απλά ο αγοραστής έχει σβήσει τα στοιχεία του με στυλό,θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση; ” επιμοινωνησε με Infoquest. Ο Κωτσόβολος τι σου παρέχει σε μεταχειρισμένη συσκευή; Κάτι θα σου ανέφεραν, δεν μπορεί...” Προφανως δεν την πηρε απο Κωτσοβολο μεταχειρισμενη. Ο πωλητης ο βλαμμενος που εσβησε το ονοματεπωνυμο του απο την αποδειξη το πηρε απο Κωτσο, και ο χρηστης απο πανω το πηρε απο αυτον. Στειλε ενα email λοιπον στο…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από vag74: “απλά ο αγοραστής έχει σβήσει τα στοιχεία του με στυλό,θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση; ” επιμοινωνησε με Infoquest. Ο Κωτσόβολος τι σου παρέχει σε μεταχειρισμένη συσκευή; Κάτι θα σου ανέφεραν, δεν μπορεί...” Προφανως δεν την πηρε απο Κωτσοβολο μεταχειρισμενη. Ο πωλητης ο βλαμμενος που εσβησε το ονοματεπωνυμο του απο την αποδειξη το πηρε απο Κωτσο, και ο χρηστης απο πανω το πηρε απο αυτον. Στειλε ενα email λοιπον στο…

• Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλημέρα πήρα την συσκευή ημερών μεταχειρισμένη,η αγοράς της έγινε από Κωτσόβολο έχει κανονικά απόδειξη με το imei επάνω της συσκευής, απλά ο αγοραστής έχει σβήσει τα στοιχεία του με στυλό,θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα ξέρει κανείς γιατί στη global beta δεν είναι πιστοποιημένη η συσκευή στο playstore; υπάρχει πρόβλημα αν δεν είναι πιστοποιημένη; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά, σήματα ειδοποιήσεων δεν έχει ο Poco launcher Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk