Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 153.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα,δύο πράγματα σε mido1)όταν φορτίζει η μπαταρία γίνεται πράσινη μόνο και δεν έχει αυτό το σήμα του κεραυνού!!!2)όταν μπαίνεις σε οποιαδήποτε εφαρμογή η οθόνη γίνεται άσπρη για 3-4 δευτερόλεπτα...Κατά τα άλλα μια χαρά!!! Ευχαριστούμε και πάλι!!!
-
Οχι το supersu χρησιμοποιώ πάντα...απλά όταν την πέρασα δούλευε μια χαρά,απλά όταν έκανα για δεύτερη φορά επανακινηση στο κινητό τότε παρατήρησα το πρόβλημα...
-
Ξεχασα χρησιμοποιώ supersu...
-
Είχα κανει, γιατί δεν μου δούλευε το play store, το πρόβλημα μου δημιουργήθηκε από όταν έγινα vip και πέρασα από το mail την rom και συγκεκριμένα όταν έκανα δεύτερη φορά επανακινηση κινητού...λες να φταίει αυτό?μήπως να ξανακάνω fr? Πάντος ξαναπέρασα πάλι την rom και τα ίδια...
-
Καλησπέρα,έχω το redmi note 4x και έχω την 8.11.1 rom.Οταν την πέρασα και μετά παρατήρησα ότι όταν πάω να ανοίξω μια εφαρμογή (οποιαδήποτε)η οθόνη γίνεται άσπρη για 3 δευτερόλεπτα και μετά την ανοίγει...αργή να τις ανοίξει...έχει μηπως κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα?
-
Καλημερα και από μένα,την πρώτη φορά η rom περάστηκε σε mido χωρίς fr...δούλευε μια χαρά εκτός τα θέματα που νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό...και play store...αρχικά έκανα διαγραφή δεδομένων στο play store και πάλι δεν δούλευε και μετά περάστηκε πάλι η rom με fr και δούλευαν όλα!!! Τα παιδιά κάνουν απίστευτη δουλειά και δεν ξέρω αν ανταμοιβονται έτσι όπως θα έπρεπε... Επειδή δεν έχω paypal για να γίνω vip...μήπως έχει φτιαχτεί μέσο πιστωτικής...μόνο και μόνο για να δείξω έστω και λίγο την εκτίμηση …
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
-
ok.... =============== Ιουν 4th 2017, 10:46pm =============== παιδια εχουμε εξελιξεις δωστου μου μιλο λεπτο και θα σα πω... =============== Ιουν 4th 2017, 10:53pm =============== παιδια....δεν ειχα βαλει χθες την σιμ να δοκιμασω απλα κοιταξα και δεν μου ειχε βγαλει τα ιμει...τωρα την εβαλα και μου την δεχτηκε....ιμει δεν εχω...αλλα τωρα λειτουργει το maui meta.....τι να πω....σας ευχαριστω παρα πολυ ολους...συγνωμη για την ταλαιπωρια.....και το μονο που μπορω να κανω σαν ευχαριστω...την αλλη εβδ…