Με PM σου είπα βρε... Μπαίνω... =============== Μαι 31st 2017, 4:56pm =============== παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να αναλάβει να φτιάξει το κινητό μου!!!εγώ είμαι Κρήτη!!!
φιλε μου τωρα αλλαξε και μου βγαζει αυτο στο maui meta...connect ap by usb failure sp meta wrapper dll :sp meta api execute failed execute sp meta apl:sp meta connectlnmeta...τι σημαινει...
μπα...παλι τα ιδια λαθοι μοι βγαζει το maui meta moden expecion...μηπως φταιει που δεν εχω απενεργοποιησει την ψηφιακη υπογραφη... =============== Μαι 28th 2017, 9:45pm =============== και με το mtk droid tools μετα απο λιγο χανεται η επικοινωνια και κλεινει το προγραμμα...τι να φταιει..
ναι παιδιά...ακολούθησα και το βήμα επαναφορά φακέλου efs αλλά στο τελικό στάδιο μου γράφει που πάω να περάσω imei no diag port =============== Μαι 28th 2017, 10:30am =============== τωρα πέρασα την ελληνική 7.5.4...
φιλε μου τον εχω κανει.....απο οτι εχω καταλαβει εχει διαγραφει τελειοσ ο φακελος μου efs και ομονος τροπος ειναι να τον περασω με fasboot εντολεσ...απλα καποιος πρεπει να μου στειλει αυτο τον φακελο...