Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 110.
-
Περάστηκε σε kenzo και με μια πρώτη ματιά όλα δείχνουν να δουλεύουν μια χαρά. Thanks και ξανά Thanks. Redmi Note 3 Pro
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
TWRP 3.1.X.X Aroma File Manager & Εναλλακτικά θέματα για TWRP 3.0.2
tsakal0s79 - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι στάνταρ ήταν το πιο παλιό γιατί δεν έκανε reboot to recovery, το 0-2 και το 0-3 δουλεύουν μια χαρά. Redmi Note 3 Pro
-
ΜήνυμαΤην καινούργια ROM όταν την έβαλα άνοιξε το 3.1.0-2 πιο πριν μάλλον το πιο παλιό Redmi Note 3 Pro
-
Μήνυμα@geoanto555 και εγώ στην εγκατάσταση της rom δεν είχα κάποιο θέμα αλλά επειδή αναφέρθηκε από άλλους ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα το πέρασα με τον πολύ εύκολο οδηγό που έδωσες. Μπράβο σου. Redmi Note 3 Pro
-
Μόλις τελείωσα από την δουλειά και είπα να περάσω την καινούργια rom. Όλα δουλεύουν ρολόι, το TWRP είναι απλά τέλειο όπως το κάνατε και δουλεύει πάλι κανονικά μετά από καιρό. Καλημέρα σε όσους ξυπνάνε τώρα και καληνύχτα σε όσους θα πάνε για ύπνο. Thanks Redmi Note 3 Pro
-
Περάστηκε σε kenzo όλα καλά και είμαι root κανονικά με το magisk Redmi Note 3 Pro
-
Εν τω μεταξύ το bootlogo (έτσι λέγεται?) τα σπάει. Ωραία πράγματα μας δίνετε thanks Redmi Note 3 Pro
-
Καλησπέρα παιδιά. Άργησα λίγο γιατί περίμενα την άδεια για ξεκλείδωμα όχι πως κλείδωσε αλλά για καλό και για κακό. Το λοιπόν την πέρασα σε kenzo χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα δουλεύουν ρολόι φαίνεται να είναι πολύ καλή rom. Ευχαριστώ πολύ και καλή Ανάσταση να έχετε όλοι με υγεία πάνω από όλα Redmi Note 3 Pro
-
Παιδιά καλημέρα εγώ είμαι από τους τυχερούς. Οχτώ το απόγευμα έκανα την αίτηση και πριν δύο ώρες σχεδόν ήρθε το μήνυμα. Redmi Note 3 Pro
-
@fog αυτό ακριβώς το θέμα το είχα αναφέρει στην προηγούμενη rom στο νήμα fix TWRP και δεν βγήκε άκρη Redmi Note 3 Pro
-
Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα οπότε θα ζήσω με αυτό. Redmi Note 3 Pro
-
ο.κ θα το δοκιμάσω για να μου φύγει η περιέργεια. Redmi Note 3 Pro
-
Αν το ξανά περνούσα από πάνω θα υπάρχει πρόβλημα. Το φιξ. Redmi Note 3 Pro
-
Δεν ξέρω τι παίζει. Σήμερα πέρασα το φιξ και το δοκίμαζα και λειτουργούσε από το power menu απλός μέσα απο το reboot to recovery έκανε επανεκκίνηση. Wipe to system δεν είναι κάτι που θα το έκανα καταλάθος Redmi Note 3 Pro
-
@geoanto555 αν αναφέρεσαι σε εμένα από ότι έχω το τελευταίο TWRP πρέπει να πέρασε μαζί με την ρομ XTRV 7.4.6 Redmi Note 3 Pro
-
@derveni ευχαριστώ. Redmi Note 3 Pro
-
@derveni όταν μπορέσεις σε παρακαλώ δοκίμασε να κάνεις μέσα από TWRP reboot to recovery και πες μου γιατί σε εμένα κάνει επανεκκίνηση Redmi Note 3 Pro
-
Παίδες δεν ξέρω αν το προσέξατε το fix δουλεύει κανονικά αλλά 2 φορές που πήγα να κάνω μέσα από το recovery reboot to recovery έκανε επανεκκίνηση. Redmi Note 3 Pro
-
Μήνυμα@geoanto555 @George Kaggelaris ευχαριστώ πολύ θα το αφήσω ως έχει. Redmi Note 3 Pro