Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 110.
-
Θα προσπαθήσω σήμερα αλλά δεν εγγυουμαι γιατί δουλεύω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@dnomikos για μένα αυτό δέν αποτελεί πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@dnomikos πριν 2 εβδομάδες είχα κάνει fr και είχα στήσει το κινητό από την αρχή. Δεν είμαι σίγουρος αλλά αν μου είχε βγάλει Ελλάδα θα το είχα βάλει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
741743e7b7e48174b4645514f7f167da.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περάστηκε σε kenzo με μία πρώτη ματιά είδα ότι είχε 160 χαρακτήρες στο sms αλλά μετά από reboot γυρίζει σε Πολωνία και χάνεται θέλει να το γυρίζεις σε Ελλάδα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περάστηκε σε kenzo όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@venioni δεν με άφηνε χθες να μπω στο κινητό ενώ μου εμφάνισε το wallpaper που είχα κανονικά το μπακαπ έγινε κανονικά και μετά από αυτό μπήκα twtp και έκανα καθαρή εγκατάσταση την 7.2.9 τώρα το κινητό δουλεύει κανονικά το γιατί συνέβη με ταλανίζει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα τα παιδιά. Εχθές έχοντας στο kenzo την XTRV 7.2.9 αποφάσισα δοκιμαστικά να περάσω την Lineage OS έχοντας πάρει backup από twrp την έκανα εγκατάσταση την δούλεψα λίγο και δεν λειτουργούσαν η κάμερα και το αποτύπωμα οπότε μπήκα στο twrp έκανα fr και πείρα το backup όταν άνοιξε το κινητό και πήγα να περάσω τον κωδικό δεν τον αναγνωρίζε και μετά από κάποιες λάθος προσπάθειες με παραπέμπει στο miui.com για να κάνω wipes όπως έλεγε.Τελος πάντων μπήκα twrp και έκανα καθαρή εγκατάσταση την XTR…
-
@shinig εδώ και δύο τρείς ΡΟΜ δυστυχώς ο ήχος είναι αυξανόμενος Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Όλα καλά σε kenzo Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Νεράκι περάστικε σε kenzo. Ευχαριστώ παιδιά Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Από μπαταρία η XTRV-7.1.12 τα σπάει Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Σε kenzo όλα καλά Thanks Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Επιβάλλεται Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Περάστικε σε kenzo όλα φαίνονται να λειτουργούν μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ και συνεχίστε την τόσο καλή δουλειά που κάνετε Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk
-
Σε kenzo περαστικε απροβληματιστα πολύ πιο γρήγορη εγκατάσταση από κάθε άλλη ΡΟΜ. Εδώ και κανά τρίωρο όλα φαίνονται να δουλεύουν ρολόι Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk