Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 114.
-
Παράθεση από vfragos: “Καλημέρα, μπορεί κάποιος που έχει την ρομ να δει αν υπάρχει η quickcard δυνατότητα που υπάρχει στην Chinese developer rom; 1ae37a2d8fa39a197616be4bb6776a45.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το χω και γω απορια αυτο,υπαρχει το QuickCard τελικα η εχει αφαιρεθει? Μπορει να μας πει καποιος?
-
Red Wolf Recovery
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από azuli: “την χρησιμοποιω κανα μηνα,αψογη με πολλες χρησιμες εξτρα λειτουργιες. ” Με ποια rom ?? ” με ολες δουλευει,οπως η twrp.Εγω την δοκιμασα σε διαφορες china dev based,τωρα ειμαι με miuipro
-
Red Wolf Recovery
Μήνυματην χρησιμοποιω κανα μηνα,αψογη με πολλες χρησιμες εξτρα λειτουργιες.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από azuli: “Παράθεση από Octaviastikos: “Εχεις recovery κσι ποια τον έχει επάνω;;” ποια τον εχει επανω τι εννοεις? ειμαι με την τελευταια twrp” εχει καποια σχεση το mod σου με του Solawarez? Η ειναι ανεξαρτητη δουλεια?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Εχεις recovery κσι ποια τον έχει επάνω;;” ποια τον εχει επανω τι εννοεις? ειμαι με την τελευταια twrp
-
life of a xiaomi user
azuli - - Ο καφενές μας
Μήνυμαεπρεπε να το ποσταρω! 21272553_1446832182074650_3451853647200836628_n.jpg photo host site
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
azuli - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@azuli Πρέπει να έχουμε ξαναμιλήσει μαζί, με κανένα οδηγό δεν έκανες κάτι ? ” Εβαλα τελικα china dev απο zip με το εργαλειο του Ιταλου.Η οποια δεν σου δινει root αν δεν εχεις ξεκλειδωτο bl..! Ασε,ολο το συμπαν συνωμοτει να περιμενω τις 72 ωρες!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Δώσε και το XiaoMiTool του Ιταλού που ανέβασε ο @geoanto555 ” πολυ ωραιο tool.Ομως περναει μονο recovery rom σε κλειδωμενο bl,οχι fastboot
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από azuli: “Για να επανελθω στο θεμα,fastboot rom με κλειδωμενο bl μπορουμε να βαλουμε με αλλη μεθοδο εκτος edl? ” Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (fastboot) ” Αν βαλω ετσι την chinese dev σε fastboot που ειναι ηδη rootαρισμενη μετα λογικα δεν θα μπορω να φλασαρω και twrp και να μπορω να βαλω οτι rom θελω παρακαμπτοντας το ξεκλειδωμα του bootloader??
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από azuli: “Για να επανελθω στο θεμα,fastboot rom με κλειδωμενο bl μπορουμε να βαλουμε με αλλη μεθοδο εκτος edl? ” Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (fastboot) ” thanks!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Παράθεση από azuli: “Φυλακισμενοι στις τρομερες ιδεες της Xiaomi..! Θα ηθελα πολυ να ξερω το σκεπτικο.Οτι τι?Οτι να παρουμε 3 μερες να το ξανασκεφτουμε να μας περασει?! Xiaomi,οι γονεις που δεν ηξερες οτι χρειαζοσουνα. ” Το βασικό σκεπτικό της Χιαόμι από την αρχή ήταν η αποτροπή των resellers να βάζουν πειραγμένες ρομ! ” Αν ηταν γι αυτο δεν τους απετρεψε παντως νομιζω..! Για να επανελθω στο θεμα,fastboot rom με κλειδωμενο bl μπορουμε να βαλουμε με αλλη μεθοδο εκτος edl? Α…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Τέτοια αγωνία κ τέτοια αντίστροφη μέτρηση, ούτε οι φυλακισμένοι!! ” Φυλακισμενοι στις τρομερες ιδεες της Xiaomi..! Θα ηθελα πολυ να ξερω το σκεπτικο.Οτι τι?Οτι να παρουμε 3 μερες να το ξανασκεφτουμε να μας περασει?! Xiaomi,οι γονεις που δεν ηξερες οτι χρειαζοσουνα.
-
ΜήνυμαΥπαρχει τροπος να παρακαμψουμε τις 72 ωρες?Με 2 παλια unlock tool που δοκιμασα δεν επιασε,ζηταγε αναβαθμιση. Πραγματικα απιστευτη ξενερα η διαδικασια της Xiaomi.Δεν ταιριαζουν αυτα με την φιλοσοφια του android.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από azuli: “Εχω ηδη στησει το τηλ,γι αυτο ρωταω.. ” Εάν έχεις στήσει το τηλέφωνο ΔΕΝ χρειάζεται να το ξαναστήσεις. Μπορείς να κρατήσεις ένα τοπικό back up και να κάνεις και ένα συγχρονισμό στο MiCloud και όταν τελειώσεις με τα φλασαρίσματά σου, απλά επαναφέρεις το back up και θα είσαι έτοιμος! Για το τοπικό back up: Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες ρυθμίσεις-->Αντίγραφα & επαναφορά-->Τοπικά Αντίγραφα-->Δημιουργία αντιγράφου Το αρχείο που δημιουργείται αποθηκεύεται μέσα στην ε…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Κάνεις νέο λογαριασμό, παίρνεις έγκριση, ξεκλειδώνεις μετά από 72 ώρες και βάζεις μετά τον παλιό σου λογαριασμό στο κινητό , τον νέο τον χρησιμοποιείς μόνο για το πρώτο ξεκλείδωμα. ” Αυτη ειναι καλη ιδεα αν τελικα δεν γινεται με unofficial τροπο. Ο unofficial χρειαζεται φλασαρισμα καθαρο για να γινει?Εχω ηδη στησει το τηλ,γι αυτο ρωταω..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Κάνε ένα νέο λογαριασμό Mi και ξεκλείδωσε με αυτόν. ” Δεν θα πρεπει μετα να περιμενω να εγκριθει η αιτηση και μετα να περιμενω και αλλες 3 μερες για να χρησιμοποιησω το Unlock tool? Συν του οτι εχω στησει τον λογαριασμο αυτον,εχω μαζεψει ωρες στο φορουμ τους (που απ οτι εχω ακουσει σχετιζεται με την εγκριση για unlock),ποντους παλι στο φορουμ τους (που χρειαζονται για διαφορα πραγματα),θα πρεπει να ξεσυνδεσω το τηλεφωνο απο τον υπαρχον λογαριασμο,κλπ. Ειναι μανου…