Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 114.

• Eχω ξενερωσει απιστευτα. Γυρισα πισω ενα RN4 λογω προβληματος και τωρα παω να ξεκλειδωσω το καινουργιο που ηρθε και μου λεει να περιμενω ενα μηνα! Το γελοιο (εκτος απο την πολιτικη της Χiaomi για το unlock) ειναι οτι ουτε το προηγουμενο το ειχα ξεκλειδωσει! Ειχα κανει απλα αιτηση,μου δωσανε το ok,περιμενα τις 3 μερες που ηθελε το miflash unlock,αλλα δεν το ξεκλειδωσα ποτε τελικα,γιατι οταν το ειχα δοκιμασει ειχε βγαλει error και το παρατησα αφου θα το επεστρεφα ετσι κι αλλιως. Και τωρα δεν με αφ…

• Για spemall και ibuygou τι ξερουμε?Εμπιστευομαστε?

• Παράθεση από derveni: “@azuli Με της οδηγίες της δικές μου και την πειθώ του @thanos485 για να μην φτάσει στα κρατητήρια το παρέδωσε, Ανάγκα και Θεοί πείθονται ” Εγινε συναντηση δηλαδη κανονικα προσωπο με προσωπο με τον κλεφτη?!

• Παράθεση από derveni: “Παράθεση από thanos485: “Είναι πολύ χρήσιμο γιατί σου εμφανίζει τον αριθμό της κάρτας sim που θα βάλει αυτός που το βρήκε- έκλεψε οπότε τον έχεις ...δέσει. Ο αριθμός είναι που σε ενδιαφέρει για να τον ταυτοποιήσεις και αν δεν σου το παραδώσει κάνεις τις ενέργειες που αναφέρονται στην αρχή του νήματος και μετά δεν έχει επιστροφή πάει αυτεπάγγελτα! ” @azuli Με τον τρόπο που περιγράφει ο Θάνος έχουμε βρει κινητό σε πραγματικές συνθήκες και ο @thanos485 θα το επιβεβαιώσει, ετσ…

• Οποτε καθολου αχρηστο το find device της miui!Νομιζα οτι δεν δουλευαν ολες οι λειτουργιες του Απο προσωπικη εμπειρια παντως και να το δεις που ειναι αν στο εχουν κλεψει δεν σου ειναι χρησιμο σε κατι. Δηλαδη αν στο βγαζει στην ταδε πολυκατοικια τι θα κανεις,θα χτυπας κουδουνια η θα τους ρωτας ποιος απο ολους μου το κλεψε?! Θα μπορουσε δηλαδη να ειναι χρησιμο μονο σε μια αδεια παραλια με τους μονους στην περιοχη να ειστε εσυ και ο κλεφτης! Χρησιμο μονο σε περιπτωση που εχεις χασει το τηλεφωνο,σου …

• Ευτυχως οχι,ειμαι ακομα φρεσκος απο κλοπη! (πριν 2 μηνες) Εκει καταλαβα ποσο σημαντικο ειναι να δουλευουν ολα αυτα καλα. Απλα μιας και πλεον τα κανω σχεδον ολα in the box (με τις native εφαρμογες της Miui) ηθελα να δω τι παιζει και με αυτο,αλλα δυστυχως δεν!

• ναι και πριν αυτο χρησιμοποιουσα,ελεγα μηπως ηταν καλυτερο της miui..!

• τελικα αχρηστο το find device της Miui? Kαι μενα με δειχνει 1 χιλιομετρο μακρια,μαλλον βλεπει σε ποια κεραια ειμαι συνδεδεμενος. Εχω ψαξει ωρες στα forum για fix και δεν εχω βρει.Στο μεταξυ οι αναφορες για το ιδιο προβλημα ειναι χιλιαδες και απο ολο τον πλανητη. Μας τα χαλαει σε μερικα η xiaomi,και αυτο και το bug με τον ηχο στο video recording παιζουν 1-2 χρονια και δεν τα φτιαχνει..

• Root

azuli - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

στα παραπανω μιλαμε για incremental ota η πρεπει να κατεβει ολη η rom? Kαι το xposed μενει ανεπαφο μετα? Φανταζομαι πρεπει να ειναι το systemless,η οχι?

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Εξ όσων γνωρίζω, δεν μπορείς να έχεις root και mods με κλειδωμένο bootloader. ” Αυτο που ξερω ειναι οτι χρειαζεται το ξεκλειδωμα για να κανεις root και mods,αλλα οχι για να εξακολουθησουν να υπαρχουν αφου ξανακλειδωσεις. Bεβαια αν ημουν 100% σιγουρος δεν θα ανοιγα και το thread. Το σκεπτικο ειναι οτι το ξεκλειδωμα ναι μεν ''ανοιγει την πορτα'' (για να γινουν τα root/mods) αλλα επειτα δεν ''βλεπει'' πια τι εχει γινει στο συστημα. Tι λετε? =============== Αυγ 5th 2…

• Παράθεση από derveni: “@azuli Όταν έχεις ξεκλειδώσει και έχεις μέσα twrp είναι πολύ εύκολο να κάνει δικό του το κινητό, μερικές εντολές στο adb είναι, για αυτό θέλει τεράστια προσοχή. ” Απο τροποι υπαρχουν αρκετοι,γι αυτο θελω να ξανακλειδωσω..!

• Για λογους ασφαλειας θελω να ξανακλειδωσω bootloader.Εξηγω: Μετα απο την κλοπη του προηγουμενου κινητου μου που ειχε μεσα πολλα προσωπικα εγγραφα και logins,καθως και twrp recovery με αποθηκευμενο full backup στην sd,σκεφτηκα οτι καποιος με ελαχιστες γνωσεις android θα μπορουσε ανετα να εχει αντιγραφο της nand μου με τα παντα μεσα,ακομα και αν εγω εκανα remote lock and erase (οπου και εκανα). Και μαλιστα εχοντας ετοιμο και το backup,θα ηταν παιχνιδακι να εκανε extract το backup μου και να επαιρν…

• @exotic το κιτρινο flash φτιαχνεται,τσεκαρε πως εδω : Fix yellow flash camera redmi note 4/x all r… | Xiaomi Redmi Note 4

• Ραγισμένη οθόνη redmi note 4

azuli - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Ειμαι και γω για νεα οθονη,εχει βρει (και βαλει βεβαια,για να μας πει και αν εχει ιδια αποδοση στα χρωματα/touch) καποιος 100% αυθεντικη οθονη,ιδια με αυτη που ηρθε το κινητο? Παιζουνε πολλες μαιμουδες εκει εξω και απο εμπειρια σε αλλο κινητο η διαφορα της original με την μαιμου μπορει να ειναι η μερα με τη νυχτα. Σε οσα μαγαζια εχω βρει στο skroutz απο τις φωτογραφιες ειναι διαφορετικες απο την original. Tην original την εχει κατα 99% το honorbuy αλλα αν την ειχε και καποιος απο Ελλαδα σε λογικ…

• εφταιγε το καλωδιο τελικα,εβαλα το original και ολα καλα. Διορθωσα το post

• Μια παρατηρηση που καλο ειναι να προστεθει στην αρχη του οδηγου για να μην ταλαιπωρουνται αλλοι οπως εγω..! Συνδεστε το καλωδιο σε θυρα usb 2, σε θυρες usb 3 υπαρχει προβλημα και βγαζει error στο device manager.Τουλαχιστον σε μενα edit: Μολις εβαλα το original καλωδιο της Xiaomi δεν υπηρχε προβλημα

• Παράθεση από moussathecat: “Καλά δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι ότι όλο αυτόν τον καιρό που έτρεχε η εγγύηση εγώ δεν είχα το κινητό!! Έχω βάλει εδώ σχεδόν όλη την ιστορία. AVOID FANTACY TECHNOLOGY AND ALIEXPRESS LOST TIME AND MONEY : Aliexpress ” Tραγικη ιστορια.Απο ali μονο μικροπραγματα,κινητα μονο απο μεγαλα μαγαζια με paypal..

• Παράθεση από mparaxir: “μα καλα για το mido δεν θα βγαλουν που ειναι καινουργιο; θα παρει 9 το ρυζακι που ειναι πανάρχαιο και δεν θα παρει το mido; ” αφου το γραφει,4x..Και μαλιστα πρωτο μαζι με το mi6.

• Παράθεση από ak2768: “Xiaomi tv box international έκδοση από gearbest με austria post, πέρασε κανονικά και με το νόμο τελωνείο, τιμή αγοράς 60€, κόστος τελωνείου 14,40€ ΦΠΑ + 15€ έξοδα εκτελωνισμου Σύνολο επιβάρυνσης 29,40€ και αναμονή παραλαβής 42 ημέρες από την αποστολή Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” βαρυ..

• Eφικτο το Xposed σε nougat μεσω προσθηκης ενος νεου art submodule κατευθειαν στο source tree μιας aosp based rom κατα το build process. H νεα μεθοδος δεν ακολουθει τη λογικη του φλασαρισματος του xposed μεσω recovery μετα το φλασαρισμα της rom οπως συνηθιζοταν αλλα απαιτει να εχει γινει η προσθηκη απο τον δημιουργο της rom κατα το build process. Λογικα θα αρχισουμε να βλεπουμε συντομα aosp custom roms σε nougat με δυνατοτητες xposed (Και γιατι οχι και για Miui αν ασχοληθει ο SolarWarez η καπoιος…