Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 126.

• RE:

geoliol - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από geoliol: “Ευχαριστώ θα την περασω να δω διαφορες ” Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα εγκαίρως αλλά η rom που σε έδωσα είναι για το Redmi 3s που έχεις στο profil σου δεν πρόσεξα ότι είμαστε στο νήμα του Mi5 xiaomi-miui-hellas-8.0_gemini_V10_arΩma_8.8.23.zip xiaomi-miui-hellas-8.0_gemini_V10_XTRV_8.8.23.zip” Ενταξει μην ανησυχεις δεν θα την περναγα σημερα παλι καλα... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Κανονικά όταν κάνουμε εγκατάσταση την XTRV rom δημιουργείτε ένας φάκελος με την εφαρμογή dolby στον εσωτερικό χώρο του κινητού μας. Αν δεν έγινε αυτό κάνε το παρακάτω: Στο zip της rom θα κάνεις διπλό κλικ και θα έχεις αυτή την εικόνα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56960/ θα πατήσεις με το ποντίκι πάνω εκεί και θα το μεταφέρεις στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή. Μετά στον υπολογιστή χύμα και μέσω του twrp εγκατάσταση. Και εδώ η τελευταία XTRV rom έμεινες …

• καλησπερα φοραω την miui 10 8.7.10 και θελω να ρωτησω αν περιεχει μεσα το dolby atmos γιατι δεν το βρηκα πουθενα

• miui 10 ειναι και αυτη που φοραω τωρα. σε ευχασριστω θα την περασω με την πρωτη ευκαιρια. να σε ρωτησω θελει factory reset ή τα απλα wipe;;;

• γιατι δεν κοιταξα κατι αλλο αυτη βρηκα στη σελιδα του mi5 σαν τελευταια ισως δεν ειχε ανανεωθει...εχουν διαφορες αξιζει να την περασω;;

• μολις περασα την 8.7.10 και θα ηθελα να ρωτησω πως αλλαζουμε γραμματοσειρα γιατι εχω μαυρο φοντο και δεν φαινονται τα γραμματα απο τις εφαρμογες

• καλησπερα απο xtrv aroma 8.2.1 για να παω στην 8.7.10 θα χρειαστει factory reset;; μηπως εχει βγει και καινουργιο twrp που πρεπει να περασω;;

• καλησπερα αυτη τη στιγμη εχω περασμενη στο κινητο μου την miui 9.3 χτρω αρομα 8.2.1 πιστευετε οτι θα ηταν καλο να κανω μια αναβαθμιση σε πιο καινουργια ρομ;;; θα δω τιποτα οφελη;;

• Στο mi account αν κάνεις αντιγραφή την οθονη θα σου εχει σαν εικονιδια τις εφαρμογές αλλα θα τις ξανακατεβασει μόνο του απο play store δεν χανεις κατι Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εκανες factory reset;;; γτ εγω που την περασα μια χαρα δουλευει Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ευχαριστω θα το εχω υποψιν μου...

• τελικα το προβλημα ηταν η ρομ μολις αλλαξα σε developer και το hotspot λειτουργει κανονικα...

• Για να πάω από την τελευταία stable στην τελευταία developer χρειάζεται factory reset??? Και τι διαφορές θα έχει σε σχέση με αυτή τη ρομ;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dimitrisarta: “Παράθεση από spideman3: “Αυτό που ξέρω το hotspot δουλεύει μόνο στα δεδομένα κινητής. Όχι για wifi. Τώρα δες τον παρακάτω οδηγό Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi στο δικό μου mi5 ποτέ δεν είχα θέμα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε ευχαριστω πολθ για την απαντηση. Δυστηχως δεν μπορεσα ουτε με αυτων τον τροπο να δωσω internt στο κινητο της γυναικας μου. Δεν ξερω αν το λεω σωστα, εγω εχω δωρεαν δεδομενα στο κινητ…

• καλησπερα αυτη τη στιγμη εχω στο mi5 μου την xtrv 9.1 stable 9.1.3.0 και θελω να βαλω την 9.2.1 χρειαζεται να κανω factory reset;; και επεισης τι διαφορα εχουν αυτες οι δυο μεταξυ τους;;; xiaomi-miui-hellas-7.0_gemini_arΩma_Stable_V9.2.1.0.zip xiaomi-miui-hellas-7.0_gemini_XTRV_Stable_V9.2.1.0.zip

• Καλησπέρα επανερχομαι πάλι με το το θέμα που είχα παλιότερα και αυτό είναι ότι όταν κάνω hotspot το κινητό για να δώσω ιντερνέτ στο λάπτοπ... Την προηγούμενη φορά είχα αλλάξει τους servers και έφτιαξε τώρα και παρολου που είναι αλλαγμενοι δεν μπαίνει και εμφανίζει το ίδιο προβλημα... Αυτό το θέμα δεν το είχα με την παλιότερη ρομ και λέω μην η xtrv 9.1.3 έχει κάποιοbug και δημιουργεί αυτό το θεμα Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Googlαρα το πρόβλημα και μπήκα στις ρυθμίσεις του δικτύου και έκανα κάτι αλλαγές και δούλεψε...ίσως να δημιούργησε το πρόβλημα και κάνα update του υπολογιστη Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εντάξει το έφτιαξα ευχαριστώ για τις απαντήσεις Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από markito: “@geoliol βάλε κωδικό και δοκίμασε πάλι MI 5 using Tapatalk” Έβαλα κωδικό και πάλι το ίδιο συμβαίνει το περίεργο είναι ότι το μεσημέρι μετά από μια επανεκκίνηση συνδέθηκε τώρα όσες και να κάνω τιποτα Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από markito: “Παράθεση από geoliol: “Έκανα και γω αναβάθμιση στη τελευταία stable αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όταν κάνω hotspot να συνδέσω τον υπολογιστή μου βγάζει πρόβλημα με dns το ξέρω ότι ίσως είναι θέμα υπολογιστή αλλά με την παλιότερη ρομ δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα με το hotspot... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχεις κωδικό για το Hotspot ή το έχεις ανοιχτό? MI 5 using Tapatalk” Ανοιχτό Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk