Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εγω μαλλον θα ερθω ..... Και ας μην εχω xiaomi .....
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σε mido, μέχρι τώρα ολα καλα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εγκατασταση σε arΩma mido από 8.3.1 με magisk σε 8.3.22, με επιλογή superuser για root, nova explorer, google camera, αναλυση 400dpi. Στο reboot ολα πήγαν καλα, σημειωτέον κρατησε λίγο παραπάνω αποτι συνήθως, δεν πηρε τελικά το root. Γιατι άραγε ? Υπαρχει καπου διαθέσιμο να το φλασαρω να τελειώνω ? Edit : Την ξαναπέρασα από πάνω, πάλι με superuser και την πηρε κανονικά. Ολα καλα
-
tempered glass
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Κώστα να σου θυμίσω την παροιμία το φθηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά ” Παρολα αυτα καλο θα ειναι να μαθουμε και μεις..... Αν θες μου στελνεις ενα ΡΜ μπας και παραγγειλω και γω που μενω Θεσσαλονικη .....
-
Παράθεση από gkalen: “@amalag , @ktsak Σε mido δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα , δε βλέπω κολλήματα ή κάτι άλλο , έχω κάνει έγκατασταση την απλή xtrv , όχι την aroma , κάντε μια δοκιμή με την απλή xtrv κι εσείς .. Ροοτ με supersu , επίσης κανένα πρόβλημα , magisk δεν έχω βάλει ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το magisk .. ” Εβαλα supersu, το προβλημα ηταν ομως πως μαυρισε η οθονη και δεν ανταποκρινοταν η συσκευη, οποτε το restore της 8.3.1 με εσωσε !!! Θα παω για την επομενη ....
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από amalag: “Παιδιά ξέρει κανείς αν θα βγει κάποιο fix για mido; Με έχει ξεσκίσει στα κολλήματα..... ” Το περίεργο είναι πως οι ROM έχουν δοκιμαστεί σε 2 Mido συσκευές και δουλεύουν θαυμάσια, χωρίς κανένα πρόβλημα.Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει στην περίπτωσή σου και σε τι ακριβώς διαφοροποιείται η δική σου εγκατάσταση. Δοκίμασε να περάσεις την σκέτη XTRV που δεν έχει καθόλου ROOT manager. ” Δημητρη και γω στο mido αντιμετώπισα πρόβλημα και αναγκάστηκα να κάν…
-
Σε mido, εγκαταστάθηκε η 8.3.8 πάνω από την 8.3.1 Το magsik δεν εγκαταστάθηκε, θα κάνω εγκατάσταση του supersu .... To έκανα, έκανα επανεκκίνηση, κόλλησε σεμαυρη οθόνη, επανεκκίνηση, πάλι τα ιδια, οποτε προχώρησα σε restore 8.3.1 !!!! Tι να κάνουμε, συμβαινουν κι αυτα ...... Να είμαστε όλοι καλα και κυρίως εσείς στην ομάδα, να διορθώνετε τα οποια bugs διαπιστωνουμε. Καλο βραδυ από μένα και υπομονή ......
-
Mηπως πρέπει να αλλάξετε τον τίτλο στην κεντρικη σελίδα από 8.3.1 σε 8.3.8 ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51334/
-
-
Παράθεση από fog: “Μακάρι να μπορέσω ” Αντε να δούμε .... Εκτος εάν είσαι μακριά ......
-
Eιρηνη, έχεις σκοπο να έρθεις στην επομενη ?
-
Παράθεση από manik: “Παίδες πήγα ένα κομμάτι βασιλόπιτα σπίτι κι ακόμη Γλύφονται ! Από όπου είπαμε είναι να πάω αύριο να πάρω κανα τσουρέκι γιατί η μουρμούρα δεν αντέχεται ” Θα σου στείλω μήνυμα αργότερα με τη διεύθυνση ....
-
Αυτά είναι Καλή Χρονια xiaomi-users forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50762/
-
Τελικά αυτό ήταν. Όλα καλά ΤΗΝΧ
-
Μπα, και γλωσσα αλλαξα και οι ειδοποιησεις ειναι ενεργοποιημενες, αλλα δεν ..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50715/
-
-
Εμένα παλι δεν μου το βγάζει το μήνυμα....... Xiaomi Redmi Note 4X με arΩma 8.2.1 Screenshot_2018-02-23-02-12-24-841_pl.zdunex25.updater.png
-
Η πιτα παραγγελθηκε