Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΠαράθεση από billphone: “Ναι το ξέρω για το eglobalcentral, νομίζω το έχει και το Gearbest. Το Banggood για την ώρα όχι. Εγώ πάντως περιμένω να παραλάβει κάποιος το 4/64 με αυθεντική Global για να προχωρήσω και εγώ για φίλο ” Εγω μάλλον θα το χτυπήσω για το γιο μου από eglobalcentral ......Θα δώσει το Note 4X και θα πάμε γιαυτο ....
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΠαράθεση από billphone: “Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από billphone: “Έχω την εντύπωση ότι για τη συγκεκριμένη συσκευή η Global ROM μπαίνει μόνο σε International συσκευή, για αυτό και το ανέφερα σαν απόδειξη ότι η ROM του δεν είναι η αυθεντική ” Πάντως έχει 800αρα ” Έχει; πού το είδες; στη φωτογραφία που έβαλες δεν φαίνεται να έχει πάντως ” Εκεινη που εβαλα ηταν αοπο banggood, στο eglobalcentral.eu το λεει .... Δες forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50568/
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΠαράθεση από billphone: “Έχω την εντύπωση ότι για τη συγκεκριμένη συσκευή η Global ROM μπαίνει μόνο σε International συσκευή, για αυτό και το ανέφερα σαν απόδειξη ότι η ROM του δεν είναι η αυθεντική ” Δεν το ξέρω, οποτε .... Πάντως έχει 800αρα
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΠαράθεση από billphone: “Παράθεση από ktsak: “Στη σελίδα του banggood γραφει πως η Rom είναι Global με ΟΤΑ update .... Είναι official άραγε η fake ? ” Δες την ημερομηνία, 15/1/18 δεν είχε βγει Official Global ROM.Εκτός αυτού βλέπεις ότι δεν έχει την Β20 οπότε δεν πρόκειται για Global ή International edition. Άρα China edition με China bootloader με Global ROM = Let it go!! ” Δεν μίλησα ποτε για Global version της συσκευής. Μονο για Global version thw Ρομ, πράγμα που δεν ισχύει όπως λες, μια και …
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΣτη σελίδα του banggood γραφει πως η Rom είναι Global με ΟΤΑ update .... Είναι official άραγε η fake ?
-
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
ktsak - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από efkolo: “βάλε mainland China δεν θα έχεις πρόβλημα ” καλα Γιάννη, μην παίρνεις και ορκο ................
-
Παιδιά το καταλαβαίνω, είναι δύσκολο να δεσμευτεί κάποιος λόγω υποχρεώσεων, αλλα έτσι δυστυχώς δεν μπορούμε να οργανώσουμε τίποτε. Οταν όλοι λένε ...... ελπίζω να καταφέρω να έρθω, θα προσπαθήσω, μακάρι αν προλάβω και τέτοια, δυστυχώς δεν μπορεί να υπάρξει οργάνωση. Εκφράζω τον προβληματισμό μου ................. για να μην παρεξηγηθώ. Μακάρι να πανε όλα καλα, να γεμίσει η αίθουσα και να περιμένει και κόσμος απέξω, να μη φτάσει η βασιλοπιτα για όλους, αλλα δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Έχουμε μα…
-
ktsak - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΕγω πλέον την έχω παρατήσει και χρησιμοποιώ την άλλη, που έχω γράψει παραπάνω .... Δεν μπορώ άλλο να ασχολούμαι μαζι της, με έχει κουράσει !!!
-
Οχι ρε, τελειωσε η ψηφοφορία και δεν πρόλαβα να ρίξω άλλους 3 ............... Κριμα !!!!!
-
μεσα και εγώ ktsak και ο nikosef Περιμενω ειδοποίηση για το νούμερο των συμμετασχοντων, προκειμενου να πράξω τα δέοντα ..... ξέρεις εσύ GR_Macedon ....
-
+3 λεμε .............
-
Κι άλλες 3 από μένα ktsak
-
Παμε γερα ktsak
-
Παράθεση από osalonikios: “Λίγες ώρες χρειαζεται. Επανερχεται μετά. Δοκιμασε το μεσημέρι. ” Δυστυχως τίποτε. Οσο και αν την άφησα, ότι και αν δοκίμασα.... τίποτε. Τελικα έκανα claim στο banggood και μου στέλνουν άλλη ...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ktsak - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΘα το κοιταξω ......
-
ktsak - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΕνταξει, δεν είναι 1080. Αλλα εγώ τουλάχιστον για το λόγο που την πηρα, είμαι ικανοποιημένος .... Δεν ψάχνω για φωτογρφαια .... ΞΚαι δουλεύει κανονικά και με wifi, και με data, και με ios και με Android. Μια χαρα δηλαδή