Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 132.
-
Ολική επαναφορά [SOLVED]
ΜήνυμαΕυχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ούτως ή άλλως για τις εφαρμογές ήθελα. Έτσι το έκανα, απλά νωμιζα ότι υπάρχει πιο εύκολος τρόπος.
-
Ολική επαναφορά [SOLVED]
ΜήνυμαΔεν ρωτούσα για το mi mix 2 αλλά γενικά για όλες τις συσκευές.
-
Ολική επαναφορά [SOLVED]
ΜήνυμαMI Mix 2
-
Ολική επαναφορά [SOLVED]
ΜήνυμαΓειά σας, καταρχήν δεν ήξερα που να κάνω την ερώτηση οπότε αν είναι σε λάθος μέρος ζητώ συγνώμη προκαταβολικά. Επειδή φλασαρω το κινητό μου κάθε εβδομάδα (χάρη σε σας) και τώρα πέρασα από miui 9 σε 10, θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνω ένα full backup από το κινητό μου. Δηλαδή τώρα που πέρασα την miui 10 έκανα backup με το titanium backup και με το backup της Xiaomi αλλά έχασα τις μισές εφαρμογές. Ευχαριστώ πολύ
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Thanks. Το δοκιμάζω τώρα. =============== Ιαν 25th 2018, 9:31pm =============== @fog Τελικά αυτό ήταν. Ευχαριστώ και πάλι.
-
Μία ερώτηση ρε παιδιά γιατί θα σκάσω, προσπαθώ να βάλω την xtrv σε καινούργιο mi6 και μου κολλάει στην αρχική οθόνη που γράφει xtrv με το loading κάτω απλά να πηγαίνει μπρος πίσω. Δοκίμασα και με την 8.1.18 και με την 7.12.7. Περιμένω πάνω από 20 λεπτά και τίποτα. Έχω κάνει και factory reset, έχω βάλει και το σωστό twrp.
-
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “Παράθεση από gallos: “Καλημέρα, ξέρει κανείς περίπου πόσες μέρες κάνει ένα δέμα να εμφανιστεί, το tracking του, από την μέρα που έφυγε με Belgium post? ” Μόλις φτάσει Βέλγιο. 5 μέρες περίπου αν θυμάμαι καλα Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ πολύ αλλά λάθος ερώτηση έκανα. Ήθελα να μάθω πόσες μέρες κάνει να εμφανιστεί στο Βέλγιο από την μέρα που έφυγε η παραγγελία?
-
-
-
-
-
Brick mi pad 3 [SOLVED]
ΜήνυμαΜόλις έκανα wipe data και ξεκόλλησε το tablet. Τώρα πλέον το βλέπει ο υπολογιστής. Έβαλα την rom στον φάκελο twrp και την περνάω τώρα που μιλάμε. Αντε να δούμε. =============== Οκτ 25th 2017, 9:39pm =============== Δούλεψε, ευχαριστώ πάρα πολύ για την ιδέα του swipe data. Να σαι καλά. Ευχαριστώ και τον George.
-
Brick mi pad 3 [SOLVED]
ΜήνυμαΌχι, με to updater και μετά πακέτο ενημέρωσης.
-
Brick mi pad 3 [SOLVED]
ΜήνυμαΣτο mount δεν πατιέται το data, μόνο το cache. Ήταν μαϊμού και έβαλα official China. Μετά έκανα flash το twrp, και όταν πήγα να περάσω την xtrv τίποτα. Το κινητό φαίνεται άδειο. Δεν έχω καμία ιδέα. Προσπάθησα επίσης με sp flash tool αλλά δεν ξεκινάει καν.
-
Brick mi pad 3 [SOLVED]
ΜήνυμαΟρίστε
-
Brick mi pad 3 [SOLVED]
ΜήνυμαΝαι. Μου ήρθε με μια rom ότι να ναι και ήθελα να βάλω την xtrv. Την έχω περάσει σε πάνω από 20 Xiaomi αλλά αυτό πρώτη φορά το παθαίνω. Από τις 15:00 παιδεύομαι αλλά τίποτα. Έχω περάσει το twrp αλλά όταν πάω να κάνω τα wipes μου βγάζει σφάλμα, επίσης όταν πάω να περάσω την rom φαίνεται σαν να είναι άδειο το κινητό.