Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 132.
-
Brick mi pad 3 [SOLVED]
ΜήνυμαΓειά σας, έχω μεγάλο πρόβλημα, δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο Mi pad 3. Έχει κόλλησει στο Mi και δεν ανοίγει. Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
gallos - - Recoveries
ΜήνυμαΓια mi pad 3 δεν έχει. Έχει μόνο για mi pad 1.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
gallos - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα, θέλω να περάσω την xtrv σε Mi pad 3, το bootloader είναι ξεκλειδωμένο και τώρα προσπαθώ να βρω να κατεβάσω το TWRP. Που μπορώ να το βρω?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μια απορία που έχω καιρό τώρα, όταν τελειώνει η εγκατάσταση της rom πάντα στο τέλος έχω επιλογή να βάλω την καινούργια έκδοση του twrp. Πρέπει να το κάνω?
-
Περάστικε από χθες σε mi5s και όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα που συνεχίζει είναι ότι δεν ανοίγουν τα αρχεία που στέλνω στην επιφάνεια. Το ξέρω ότι το λέω κάθε εβδομάδα αλλά το χρειάζομαι για την δουλειά μου.
-
Λοιπόν όλα καλά μέχρι στιγμής σε mi5s αλλά παραμένει το πρόβλημα που δεν ανοίγει κανένα αρχείο που στέλνω στην αρχική οθόνη (δουλεύει όμως με το Nova launcher όπως κάθε άλλη φορά). Καμιά ιδέα?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Προσέξτε αν σας βγάζει κατά την διάρκεια της εγκατάστασης το μήνυμα "Unable to mount /System Resource is Busy" Παρατήρησα πως το TWRP Recovery έχει κάποια αστάθεια στην τελευταία Version της ROM και ίσως χρειαστεί νέο Recovery. Αν ξαναμπείτε το TWRP Recovery και κάντε πάλι flash την ROM θα την περάσει κανονικά.. ” Τελικά έτσι τα κατάφερα. Χρειάστηκε 2 φορές. Thanks
-
Την κατέβασα με ΟΤΑ σε mi5s, αλλά όταν πήγα να την εγκαταστήσω κόλλησε πάνω από 30 λεπτά στο 60%. Τώρα την κατέβασα με το παλιό τρόπο και θα προσπαθήσω να την ξανά περάσω μετά γιατί τώρα δεν έχω μπαταρία. Θα σας ενημερώσω...
-
Πρόβλημα Mi pad 3
gallos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΔυστυχώς δεν είμαι σπίτι για να το κάνω. Θα ελέγξω για το bootloader και αν δεν είναι ξεκλειδωμένο θα κάνω την διαδικασία. Μετά θα περάσω και rom από το φόρουμ και όλα τέλεια. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
-
Πρόβλημα Mi pad 3
gallos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
-
Πρόβλημα Mi pad 3
gallos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΚαλημέρα, λοιπόν χθες πήρα το Mi pad 3 και σήμερα που πήγα να βγάλω βίντεο, όταν πατάω το κουμπί για να τραβήξει βγάζει ένα τρελό θόρυβο από το ηχείο (σαν σφυρίχτρα για σκυλιά). Είμαι με global 8.2 stable Φταίει το ηχείο ή η rom?
-
Παράθεση από gallos: “Περάστικε σε mi5s. Όλα μια χαρά, σφαίρα. Απλά έχω ένα πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό και δεν λύνεται με καμία αναβάθμιση, όταν βάζω κάποιο pdf ή jpg αρχείο απευθείας στην αρχική οθόνη δεν ανοίγει με τίποτα, αλλά όταν βάζω το Nova launcher δεν υπάρχει πρόβλημα. Καμία ιδέα κανείς? ” Παιδιά κάνεις δεν έχει το πρόβλημα ή την λύση? Απλά είναι ενοχλητικό γιατί πρέπει να μπαίνω με το Nova launcher.
-
Περάστικε σε mi5s. Όλα μια χαρά, σφαίρα. Απλά έχω ένα πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό και δεν λύνεται με καμία αναβάθμιση, όταν βάζω κάποιο pdf ή jpg αρχείο απευθείας στην αρχική οθόνη δεν ανοίγει με τίποτα, αλλά όταν βάζω το Nova launcher δεν υπάρχει πρόβλημα. Καμία ιδέα κανείς?
-
Πρόβλημα Xiaomi tripod
ΜήνυμαΕυχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας.
-
Πρόβλημα Xiaomi tripod
ΜήνυμαΚαταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου που ήταν περισσότερο από ότι περίμενα. Το πρόβλημα μου είναι στον άξονα που λες ότι έχει δόντια. Όταν το κρατάω για να βγάλω selfie, αν κουνήσω λίγο το χέρι μου γυρνάει όλο το κινητό. Λες και είναι φαγωμένα τα δόντια από μέσα.
-
Πρόβλημα Xiaomi tripod
ΜήνυμαΓεια σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το tripod της Xiaomi, όταν χρησιμοποιείτε σαν κοντάρι και βάζουμε πάνω το κινητό αυτό γυρνάει σαν να μην έχει την δύναμη να το κρατήσει. Μήπως έχει πρόβλημα γιατί δεν αναφέρεται πουθενά.
-
Πέρασα άρωμα σε mi5s και όλα μία χαρά. Μου φαίνεται ότι η μπαταρία κρατάει αρκετά καλύτερα από την προηγούμενη.
-
Γειά σας παιδιά, εγώ έχω ένα πρόβλημα σε mi5s. Όταν προσπαθώ να ανοίξω ένα pdf που έχω σαν shortcut δεν το ανοίγει αλλά αν πάω από το file manager κανένα πρόβλημα. Επίσης δεν μου εμφανίζει την εφαρμογή inbox στις ρυθμίσεις τον εφαρμογών και έτσι δεν μπορώ να την βάλω σαν προεπιλογή για τα mail. Αυτά από μένα. Ξέχασα να δω και πολλά πολλά συγχαρητήρια για όσα κάνετε.