Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 132.
-
Περάστικε σε mi5s και μέχρι στιγμής όλα καλά.
-
Παράθεση από Nikos Fertis: “Παράθεση από gallos: “Μία ερώτηση ρε παιδιά, είχα το Mi Note και τώρα έχω το Mi5s. Το πρόβλημα μου είναι ότι ο ήχος στις ειδοποίησης και γενικά είναι πολύ χαμηλότερος από το Mi Note. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορούμε να αλλάξουμε το μέγιστο ήχο? ” Αυτο υπαρχει και σε mi4c. Αν υπαρχει καποια λυση καλοδεχουνη, αλλιως θα γυρισω στην τελευταια stable ” Σόρρυ για το διπλό post αλλά δεν υπάρχει κάποια λύση για το πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ
-
Μία ερώτηση ρε παιδιά, είχα το Mi Note και τώρα έχω το Mi5s. Το πρόβλημα μου είναι ότι ο ήχος στις ειδοποίησης και γενικά είναι πολύ χαμηλότερος από το Mi Note. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορούμε να αλλάξουμε το μέγιστο ήχο?
-
Σε mi5s η Capricorn φαίνεται μια χαρά.
-
Μέχρι στιγμής όλα καλά με Capricorn σε mi5s.
-
Mi5s ηχείο
gallos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΝαι. Τι να πω, δεν ξέρω. Θα δω με την καινούργια που θα βγει σήμερα η αύριο μήπως και στρώσει.
-
Mi5s ηχείο
gallos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαMiui 8.2 by xiaomi-miui.gr XTRV Beta1- 7.1.19 / beta
-
Mi5s ηχείο
gallos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΓειά σας παιδιά, υπάρχει περίπτωση να ανεβάσουμε κάπως τον ήχο από το ηχείο γιατί είναι πολύ χαμηλός? Έχω δοκιμάσει κάποια πράγματα αλλά τίποτα.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από StiUchiha: “Αν κανω unlock τον bootloader μετα θα δουλευει το fingerprint? ” Ναι, μην αγχώνεσαι. Έχω mi5s και όλα μια χαρά δουλεύουνε.
-
Μήνυμα@spideman3 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μία τελευταία ερώτηση, δεν είναι χρήσιμο να έχει ξεκλείδωτο το bootloader?
-
ΜήνυμαΓειά σας παιδιά, έχω διαβάσει όλα τούς οδηγούς γενικά αλλά για ένα πράγμα δεν είμαι σίγουρος και προτιμώ να ρωτήσω. Έχει η κοπέλα μου το Mi Note με κλειδωμένο το bootloader και με rom gtv 6.3.31. Θέλω να της περάσω την καινούργια xtrv απλά δεν ξέρω πως να ξεκινήσω την διαδικασία. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
-
Γειά σας, δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος αλλά έχω μία απορία. Έχω παραγγείλει πολλές φορές από geekbuying ή από vickmall και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Τo θέμα μου είναι ότι παράγγειλα το mi5s από geekbuying και από την Παρασκευή είναι στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει περίπτωση να είναι εκεί και να μην πληρώσω τελωνείο? Αν όχι, ξέρετε πως βγάζουν το ποσό?
-
Παράθεση από gkalen: “@gallos Δεν εχεις πρόβλημα , μία χαρά είσαι . Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά το Virgo πέρασε σε beta2 , οπότε θα βρεις κι άλλες διαφορές σιγα-σιγα σε σχέση με τη beta1 .. ” Το εχω παρατήρηση, απλά δεν ήξερα ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.