Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 132.
-
Περάστικε η Virgo σε Mi Note. Έχω ένα πρόβλημα, δεν δουλεύει το swipe up. Κατά τα άλλα όλα καλά. Thanks
-
Άλλες 2 από χθες.
-
Άλλη μία και από μένα, 5η ή 6η δεν θυμάμαι. Παμε γερά.
-
+1 gallos
-
Πρόβλημα drivers
gallos - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαοκ. ευχαριστώ πολύ
-
Πρόβλημα drivers
gallos - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαnai
-
Πρόβλημα drivers
gallos - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμααυτό μου βγάζει.
-
Πρόβλημα drivers
gallos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ αλλά δεν έγινε απόλυτος τίποτα. Τα έκανα όλα όπως μου είπες αλλά είμαι ακριβώς με το ίδιο πρόβλημα.
-
Πρόβλημα drivers
gallos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΓειά σας παιδιά και χρόνια πολλά. Το προβλημα μου είναι ότι προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση τα drivers για Windows 10 όπως το λέει ο οδηγός αλλά μου βγάζει "δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της συσκευής. Κωδικός 10". Επίσης με το pc suite δεν βλέπει το κινητό μου. Το fastboot δουλεύει μια χαρά και έχω ξεκλείδωτο το bootloader.
-
Μόλις έβαλα την Virgo σε Mi Note και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Καλές γιορτές σε όλους.
-
Μόλις πέρασα την Virgo σε Mi Note και όλα μία χαρά εκτός από ένα προβληματάκι με το messenger που δεν άνοιγε. Το ξανα εγκατέστησα και ολα οκ.
-
Μόλις πέρασα την Virgo σε Mi Note και μέχρι στιγμής όλα καλά.
-
Σε Mi Note Virgo από προχθές κανένα πρόβλημα.
-
Παράθεση από Pallaros: “Καλησπέρα παιδιά, ένα πρόβλημα που είδα από την προηγούμενη έκδοση, δε λειτουργεί το Google now, πατώντας το πλήκτρο που έχω ορίσει ανοίγει για λίγο η άσπρη φούσκα και μετά κλείνει αμέσως παγωνοντας τη home screen η οποία ξεπαγωνει με καθαρισμό μνήμης. ” Καλησπέρα, έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα αρκετό καιρό τωρα. Κατά τα άλλα πέρασα την καινούργια Virgo για mi note και όλα καλά μέχρι στιγμής. Ήθελα να πω επίσης ότι από την προηγούμενη rom μπόρεσα να ξανά εγκαταστήσω το her…