Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 132.
-
Καλημέρα, μόλις πέρασα την Virgo 11.10 με το fix και λοιπόν δουλεύει πλέον το power button, βγάζει κανονικά τα πάντα αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό το ότι δεν γράφει τίποτα κάτω από τις 2 νέες επιλογές. Και η εφαρμογή θέματα είναι ακόμα στα κινέζικα. Αυτά.
-
Τελικά όλα καλά, πέρασα μόλις την Virgo Xtrv 6.11.10 και επιτέλους δουλεύει. Έχω βρει ήδη 2 "προβλήματα", το πρώτο είναι ότι τα θέματα γενικά είναι στα κινέζικα και το δεύτερο είναι όταν κρατάω πατημένο το power button το κινητό μου κάνει επανεκκίνηση. Αυτά μέχρι στιγμής.
-
Προσπαθώ να κατεβάσω την καινούργια Xtrv 6.11.10 αλλά τα links δεν δουλεύουν. Όταν σας λέω ότι δεν με θέλει.
-
Έβαλα την καινούργια Virgo με το fix αλλά και πάλι τίποτα, δεν με θέλει. Τα ίδια, κολλάει στο Mi στην αρχη.
-
Παράθεση από gkalen: “Υπήρχε ένα πρόβλημα στο κερνελ τελικά .. Διορθώθηκε και θα προχωρησεις στην επόμενη 6.11.10 σήμερα χωρίς πρόβλημα.. ” ok. thanks και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στοv @geoanto555 που προσπαθούσε επί 3 ώρες να βρει το πρόβλημα.
-
Παράθεση από geoanto555: “Βάλε ένα teamviewer να μπω να δω κάτι. ” Μολις το κατεβασα. τι θες να σου στειλω ακριβως?
-
Παράθεση από takisfrag: “Δες τον bootloader τότε οπως σου λένε τα παιδιά πιο πάνω !!! ” Δηλαδή ακόμα και αν δεν έχω πρόβλημα με την GTV υπάρχει περίπτωση να φταίει το bootloader?
-
Παράθεση από takisfrag: “Δεν είναι κάτι αυτό πρέπει να λέει unable to mount....... ” Δεν εχω κατι αλλο. Οταν περναω την ιδια rom αλλα την gtv δεν εχω κανενα προβλημα.
-
νομίζω βρήκα κάτι. Λέει unmount of /vendor/firmware failed; no such volume
-
Παράθεση από geoanto555: “Γυρίζεις πίσω δλδ και ψάχνεις την διαδικασία εγκατάστασης και δεν βρίσκεις πουθενά να λέει unable to mount..... κάτι? Για ξανα δοκίμασε Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr ” τωρα ξανα δοκιμαζω να δω μηπως και δεν προσεξα κατι. thanks για τον οδηγο
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από gallos: “Ρωτάω για να ξέρω, αν δεν έχει πρόβλημα η rom να δοκιμάσω να κάνω factory reset. ” Μάλλον κλείδωσε, βάλτο σε fastboot και τσέκαρε bootloader και αν χρειάζεται ξεκλείδωσε .. ” Σε fastboot ξερω να το βαζω αλλα πως τσεκαρω το bootloader?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gallos: “14 λεπτά και ακόμα κολλημένο στο Mi στην αρχή, ” Περίμενε βρε... Το install ολοκληρώνεται με επιτυχία;Είδες καθόλου μέσα στο twrp? Αν δεν έχει βγάλει android δεν θα μπουτάρει .. μην περιμένεις. ” ναι το install ολοκληρωνεται μια χαρα.
-
Παράθεση από gallos: “Γειά σας παιδιά, λοιπόν προσπάθησα να περάσω την Xtrv Virgo αλλά κολλάει όταν κάνω reboot. Κολλάει στο Mi στην αρχή. Δοκίμασα 2 φορές και το άφησα πάνω από 10 λεπτά αλλά τίποτα. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα με την rom? Παιδιά τώρα προσπαθώ για τρίτη φόρα αλλά πάλι τίποτα. Κάποιος για βοήθεια? ευχαριστώ ” 14 λεπτά και ακόμα κολλημένο στο Mi στην αρχή, Ρωτάω για να ξέρω, αν δεν έχει πρόβλημα η rom να δοκιμάσω να κάνω factory reset.
-
Γειά σας παιδιά, λοιπόν προσπάθησα να περάσω την Xtrv Virgo αλλά κολλάει όταν κάνω reboot. Κολλάει στο Mi στην αρχή. Δοκίμασα 2 φορές και το άφησα πάνω από 10 λεπτά αλλά τίποτα. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα με την rom? Παιδιά τώρα προσπαθώ για τρίτη φόρα αλλά πάλι τίποτα. Κάποιος για βοήθεια? ευχαριστώ
-
γεια σας παιδες, σορρυ για την ερωτηση αλλα για mi note (virgo) εχουμε κανα νεο για σημερα.
-
Ευχαριστούμε πολύ για την δουλειά σας.
-
Xtrv
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παρέα, θα ήθελα να ρωτήσω περίπου ποτέ θα βγούνε η Beta version από την καινούργια Xtrv rom. Από τότε που διάβασα το μήνυμα μ' έχει πιάσει ανυπομονησία. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο... Και κάτι που ξέχασα να πω, ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ΠΟΥ ΚΆΝΕΤΕ.