Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-339 από 339.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΕυχαριστωΑν καταλαβα καλα αναφερεσε στον δευτερο τροπο Μου φαινετε ευκολοτερος ο πρωτος μεσα απο το παλιο TWRP Σε αυτο αναφερθηκα δεν εχω εξικιωση με τα αλλα Να το φλασαρω οπως λέει ο πρωτος η παιζει να μπλεξω? Ευχαριστω
-
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Πρωτα μπες σε fasttboot και δοκίμασε απλά να το κάνεις boot.(δεύτερη εντολή μόνο) Αν δεις ότι είναι οκ το βάζεις μέσα από το άλλο. ” Γιωργο ειμαι ασχετος δεν το καταλαβα.Μη μου εξηγεις σα να μιλας σε καποιον που γνωριζει, δεν εχω ιδεα -)). Φλασαρω απο TWRP το img οπως στην αρχη του νηματος?Το pie βαζω μετα? Που το βρισκω? Ευχαριστώ.
-
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα θελω να κανω αναβαθμιση στη TWRP(3.3.1.2) και να βαλω την /twrp_sagit_3.3.1_29-05-19_ Περναω το img όπως λεει ο οδηγος στη πρωτη σελιδα μεσω TWRP ? ΤΟ PIE ? Χρειαζεται ?Τι είναι και που το βρισκω ? Ευχαριστω.
-
Παράθεση από sakis*68: “Ερωτηση Εάν το τηλεφωνο εχει ελληνικη dev rom είναι ξεκλείδωτος ο bootloader? Ειναι 2o χερι το κινητο από φιλο . Ειδα στο developer options εχει επιλογή για unlock χωρις να είναι ενεργοποιημενη . OEM UNLOCKING ---allow bootloader to be unlock . Nα το ενεργοποιησω? ” Παιδια ΟΚ είναι ξεκλειδωτος με ενημερωσε ο προηγούμενος κατοχος . Ευχαριστω
-
Ερωτηση Εάν το τηλεφωνο εχει ελληνικη dev rom είναι ξεκλείδωτος ο bootloader? Ειναι 2o χερι το κινητο από φιλο . Ειδα στο developer options εχει επιλογή για unlock χωρις να είναι ενεργοποιημενη . OEM UNLOCKING ---allow bootloader to be unlock . Nα το ενεργοποιησω?
-
Καλημέρα , Σε Mi6 όλα καλα από Κυριακη βραδυ .
-
Καλημέρα επαθα ότι λεει ο Τιτλος 2 φορες - τη δευτερη το δοκιμασα για να συγουρευτω ότι δεν πατησα το format .Εκλεισε το τηλεφωνο (Mi6) και όταν ανοιξε δεν το πιστευα ! Η εκδοση της TWRP είναι 3.2.3-1 και ROM ειχα τη προηγουμενη ελληνικη developer XTRV .Εχθες εβαλα τη νεα αλλα δεν τολμαω να το δοκιμασω . Το μονο που συνεβη αλλα δεν ξερω αν αυτό δημιουργησε πρόβλημα-πριν από αυτό δεν ειχα θεμα εκανα wipe χωρις πρόβλημα- εκανα install to magisk οπου μετα αυτόματα μου εκανε φορματ . Αρα συνολο 3 φο…
-
Dolby Atmos
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis*68: “Παράθεση από amavroudis: “Τι έχεις επάνω στο mi6; Ανεβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο... ” ” Καλημέρα χρειαζεσε κατι άλλο?
-
Dolby Atmos
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Τι έχεις επάνω στο mi6; Ανεβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο... ”
-
Dolby Atmos
ΜήνυμαΚαλησπέρα πολύ καλη αναλυση , Για Μι6 πια εκδοση και από που μπορω να κατεβασω?
-
Παράθεση από Anastasios Kallistis: “Μεγάλο θέμα εχει η συγκεκριμένη rom με το mi9, υψηλή κατανάλωση μπαταρίας, το κινητό θερμαίνετε σε υπερβολικό βαθμό, απόδοση συστήματος -80%, στο dolphin έπιανα 60fps και τώρα 5-10fps!!! ” ΦΙΛΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΩ ΠΙΟ ΠΙΣΩ το εχουν και αλλοι το πρόβλημα με το 9 και επιστρεψαν στην προηγουμενη εκδοση
-
Παράθεση από drillerkiller: “Παράθεση από sakis*68: “Καλησπέρα σε Μι 6 όλα καλά .Μου πέρασε την Αroma . ” Από που την κατέβασες την aroma??? ” Index of /suktew23/roms/9.5.16
-
Καλησπέρα σε Μι 6 όλα καλά .Μου πέρασε την Αroma .
-
Υποδοχή Νέων Μελών
ΜήνυμαΕυχαριστω!!!