Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 339.
-
Παράθεση από sakisMIUI: “Καλησπερα σε mi9 ολα καλα με την προηγουμενη Rom Τωρα Εχω ενα προβλημα Αναβει πρασινο στην μπαταρια σαν να φορτιζει ενω ειναι εκτος φορτισης . Οταν το βαζω να φορτισει δεν ξεκιναει γιατι νομιζει οτι φορτιζει και στην ασυρματη ανοιγοκλεινει .Κανω restart επανερχετε και μετα απο λιγο ξαναμπαινει σε φαση φορτισης Restart παλι και μετα ξανα τα ιδια . Επισης παρατηρησα οτι στην ασυρματη μου γραφει οτι γυρναει σε ενσυρματη φορτιση και ανοιγοκλεινει . Μου καταναλωνει την μπαταρ…
-
Καλησπερα σε mi9 ολα καλα με την προηγουμενη Rom Τωρα Εχω ενα προβλημα Αναβει πρασινο στην μπαταρια σαν να φορτιζει ενω ειναι εκτος φορτισης . Οταν το βαζω να φορτισει δεν ξεκιναει γιατι νομιζει οτι φορτιζει και στην ασυρματη ανοιγοκλεινει .Κανω restart επανερχετε και μετα απο λιγο ξαναμπαινει σε φαση φορτισης Restart παλι και μετα ξανα τα ιδια . Επισης παρατηρησα οτι στην ασυρματη μου γραφει οτι γυρναει σε ενσυρματη φορτιση και ανοιγοκλεινει . Μου καταναλωνει την μπαταρια σαν τρελο... Καμμια ιδ…
-
Παράθεση από tolisfar: “system destroyed.παιδες βοηθεια.ξαναπερασα την xtrv ευτυχως.δεν το ξανα ακουμπαω...... ” System destroyed γιατι δεν εκανες unhide to magisk εαν Εισαι Rooted .Και γω το επαθα δεν ειναι τιποτα coolare. Ξαναπερνα την
-
Καλημερα σε Mi9 ολα καλα τρενο λεμε Μπραβο ρε μαγκες
-
Οχι φιλε δε θα γινω εγω το θυμα ...χαχαχαχαχαχαχαχα Ασε που το εχει η κορη και ποιος την ακουει μετα !!
-
Παράθεση από SAMARAS: “Παράθεση από gkalen: “@SAMARAS Μάλλον δεν έχεις φλασαρει XTRV ακόμα .. Ξαναμπες σε fastboot και κάνε πάλι flash το twrp.. Μετονόμασε το twrp σε twrp.img , μην το αφήνεις ολόκληρο το όνομα .. Γράψε στο CMD .. fastboot devices ( αναγνώριση της συσκευής ).. fastboot flash recovery twrp.img ( εγκατάσταση twrp ).. fastboot reboot ( πριν πατήσεις το enter , κράτα πατημένο το vol up μέχρι να μπει στο twrp ).. EDIT Αφού μπεις σε twrp φρόντισε να έχεις το ζιπ της ρομ στη μνήμη της …
-
Ante Βαγγελαρε πες μας να τη ριξουμε . Δεν θελει τιποτα format απο πανω την περναμε σωστα? Μη παθουμε κανα χουνερι
-
Ποιος ειναι ο launcher? Της Rom η custom?
-
Καλημερα Περασα τηv Ρομ σε Μi 9 . Τρενο το εργαλειο . Μπραβο ρε μαγκες.
-
[Miui 12.5 - 21.5.20/21] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές (Ανανεώθηκε η λίστα)
ΜήνυμαΚαλημερα Και για το Mi9 καθυστερει. Αν θημαμαι καλα την προηγουμενη φορα που αργησε το βαλανε μετα απο 2-3 μερες .Αναμονη μεχρι Δευτερα .
-
Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από Task: “@GUZGUN διέγραψε τα ολα. Magisk κτλπ Κατέβασε πάλι το magisk ενα σε apk και ενα σε zip. Καντα εγκατασταση. Μετα μπες στο github magisk απο την αναζητηση και βρες το canary. Καντο εγκατασταση πανω απο το υπαρχων. Θα σου βγαλει εκει που λεει εγκατάσταση οτι αντικαθιστει πχ το v22.1 με κατι γραμματα, δε θυμαμαι ακριβως. Απο εκει και μετα δες επισης αν στο Google play σου λεει οτι η συσκευή ειναι πιστοποιημενη, απο τις ρυθμισεις. Αν οχι τοτε διεγραψε τις ενη…
-
Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από Task: “@GUZGUN διέγραψε τα ολα. Magisk κτλπ Κατέβασε πάλι το magisk ενα σε apk και ενα σε zip. Καντα εγκατασταση. Μετα μπες στο github magisk απο την αναζητηση και βρες το canary. Καντο εγκατασταση πανω απο το υπαρχων. Θα σου βγαλει εκει που λεει εγκατάσταση οτι αντικαθιστει πχ το v22.1 με κατι γραμματα, δε θυμαμαι ακριβως. Απο εκει και μετα δες επισης αν στο Google play σου λεει οτι η συσκευή ειναι πιστοποιημενη, απο τις ρυθμισεις. Αν οχι τοτε διεγραψε τις ενη…
-
Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από gkalen: “@GUZGUN Δοκίμασε άλλη εφαρμογή για το safety net , κάποιο θέμα υπήρχε με το magisk ( μπλοκ από τη Google ) και δε ξέρω αν το έφτιαξαν .. Λογικά δεν θα έχεις θέμα κι ας λέει έτσι στο magisk.. ” Και με αυτή τα ίδια. a407269896e8abc21a17807c81243016.jpg Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Aυτη details?id=com.scottyab.safetynet.sample
-
Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από gkalen: “@GUZGUN Δοκίμασε άλλη εφαρμογή για το safety net , κάποιο θέμα υπήρχε με το magisk ( μπλοκ από τη Google ) και δε ξέρω αν το έφτιαξαν .. Λογικά δεν θα έχεις θέμα κι ας λέει έτσι στο magisk.. ” Και με αυτή τα ίδια. a407269896e8abc21a17807c81243016.jpg Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Aυτη details?id=com.scottyab.safetynet.sample
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “στα νέα twrp το έχω διορθώσει. Δεν θυμάμαι πότε όμως το είχα κάνει.Ειναι μεσα ο φακελος ” Ειναι μεσα ο φακελλος extm τουλαχιστον στου Mi9 που δοκιμασα Μηπως να εκανες το TWRP update ?
-
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΛοιπον Γιωργο θα πρεπει να σβηστει ο φακελλος data/extm για να μην βγαινει αυτο το λαθος Μετα back up ολα OK! Extract Tar Fork 255 TWRP error
-
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “δες το log τι είναι το σφάλμα.. ” Η δικια σου twrp_cepheus_MI9_3.5.A9.01-01-2021_bl θα ειναι οκ για το Mi9 exei android 11, ηθελα να την περασω αλλα βλεπω δεν εχει αναβαθμιση τελευταια.
-
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΓιωργο Χρονια Πολλα Προσπαθησα να παρω nandroid back up με το Mi9 αλλα βγαινει το εξης σφαλμα . Extract Tar Fork 255 TWRP error