Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Παράθεση από stamatisv: “Κάνε το είναι εύκολο και κατά 99% δεν θα έχεις πρόβλημα μετά:) ” Προσπάθησα να βάλω την china developer με τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ και το PCSuite μου βγάζει αυτό το μήνυμα ROM package's signature cannot verified Τι σκ@τ@ γίνεται επιτέλους? Έχω μετανοιώσει την ώρα και τη στιγμή που ασχολήθηκα...
-
Παράθεση από stamatisv: “Δες *αν* υπάρχει επιλογή Settings -> additional settings -> Developer options -> OEM Unlock κάντο ΟΝ (φαντάζομαι το usb debugging το έχεις ΟΝ ήδη) Ενεργοποίησε το find device στο mi account Διάλεξε το device σου στο Device κομμάτι Message - Xiaomi MIUI Official Forum Δες αν στο 我的小米云服务 σου εμφανίζει την συσκευή connected πάνω αριστερά =============== Φεβ 4th 2017, 9:15pm =============== Αν δεν δουλέψει τίποτα απο όλα αυτά κάνε flash την china devel και τέλος:) Ελληνικός …
-
screenshot.jpg Επίσης στο miui.com/unlock/apply.php βλέπω το Download Mi Unlock και από κάτω αυτά Please follow the steps below: Step 1. Download the Mi Unlock app to PC, and sign in with your Mi Account; Step 2. Shut down your phone manually, and hold Volume down key and Power button to enter Fastboot mode; Step 3. Connect your phone to PC using USB cable and click "Unlock".
-
Λοιπόν έχω κάνει τα πάντα εκτός από το 13) να έχεις απενεργοποιήσει την ψηφιακή υπογραφή στα windows 64. και συνεχίζει να μου λέει "Couldn't verify device" Το 13 δεν το κάνω γιατί όταν το επιχείρησα σε ένα άλλο PC (της γυναίκας μου) το αποτέλεσμα ήταν να σταματήσουν να λειτουργούν διάφορες συσκευές (κάρτα δικτύου κλπ) και το μηχανημα για να επανέρθει χρειάστηκε format. Δεν θέλω να ξαναμπώ στην ίδια διαδικασία. Καμία άλλη ιδέα ?
-
Παράθεση από demakhs: “μπορεί και να σαι ο gastone και να καταφέρεις να ξεκλειδώσεις, χωρίς να κανεις και κανένα...ακόμα και με unofficial rom ξεκλειδώνουν κάποιοι πλέον... αν δεν τα καταφέρεις όμως με την πρώτη, τα παίρνεις με τη σειρά, ένα ένα....κ όπου σου κάτσει η μπίλια!! ” OK θα ξεκινήσω και βλέπουμε. Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από demakhs: “Πως το δείχνει στο device manager το κινητό, όταν το χεις συνδεμένο σε FASTBOOT MODE?? έχεις ξεκλειδωμένο bootloader, ναι? ” Παράθεση από stamatisv: “'Εχεις ξεκλειδώσει τον bootloader;; ” Δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω τον bootloader. Μου βγάζει το μήνυμα Couldn’t Verify Device και έχω δοκιμάσει το κόλπο με το Mi Cloud. Νόμιζα ότι δεν χρειάζεται unlocked bootloader για να κάνεις flash το TWRP.
-
Παιδιά βοήθεια. Προσπαθώ να φλασάρω το TWRP και μου βγάζει αυτό το σφάλμα: C:\adb>fastboot flash recovery twrp.img target reported max download size of 536870912 bytes sending 'recovery' (27600 KB)... OKAY [ 1.084s] writing 'recovery'... FAILED (remote: Partition flashing is not allowed) finished. total time: 1.254s Τι παίζει και πως μπορώ να το ξεπεράσω ?
-
+1 sthatzi
-
Μου αρέσει πολύ αυτό Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Καλή επιτυχία
-
Ψήφισα κι εγώ. Πρώτοι είμαστε...