Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Ο Κύριος Βλαχάκης, επί το πλείστον κάνει advertorial, πλέον σπάνια κάνει "δικό" του review. Αρα, ΗΤΑΝ από τους καλύτερους, πλεον τον αντιμετωπίζω διαφορετικά πια. Είχε πάρει χορηγία πιο παλιά από infoquest και έκανε κάποια review σε xiaomi, ΟΤΑΝ ξαναπάρει θα ξανακάνει.

• Magic WormHole

Alex_MLT - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Καλημέρα αλάνια μου. Μιας και βλέπω υπάρχει κατηγορία προδοσίας λέω να περάσουμε τον Σκώληξ από ειδικό δικαστήριο τύπου Κοσκωτά. Με μια πρόχειρή σκέψη η σύνθεση του δικαστηρίου μπορεί να είναι ώς εξής. Εισαγγελέας ο @makis1024 Γ αντιπρόεδρός ο @takisfrag B αντιπρόεδρος ο @geoanto555 Αντιπρόεδρος ο @spideman3 Μέλη εγώ, η @fog, o @EGW4321, ο @zt654, ο @geotzia και ο @Thracia. και Πρόεδρος ο @Alex_MLT. Σκεφτόμουνα για πρόεδρο τον ίδιο τον @demakhs αλλά μετά θα ήταν δίκη π…

• Magic WormHole

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57695/ a3b499b28f633e570e91c36f2fc56317.png

• Παράθεση από paf21: “Παράθεση από Miyagki: “Από mi6 έχω ξεσκηστει στο laaag.. Δεν μπορώ να πάω και στην προηγούμενη γιατί δεν κράτησα backup ” Το έκανε και σε μένα. Έκανα wipe πέρασα ξανά τη rom, έκανα αρκετές επανεκκινήσεις και τελικά έστρωσε. ” Εντάξει είναι beta κτλ κτλ τα ξέρουμε τα έχουμε συζητήσει, κάτι δεν θα δουλέψει σωστά καμιά φορά. Αλλά αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο. Σιγά μην πρέπει τώρα να κάνουμε FR κάθε βδομάδα για να περάσουμε την νέα dev. Και μάλλον έχει να κάνει με την ανακοίν…

• Παράθεση από BanditGR: “Εξαρτάται που είναι το πρόβλημα. Αν είναι στα δεδομένα του sms app τότε ναι θα δουλέψει αυτή η λύση, αλλά λογικά θα έπρεπε να δουλεύει και ένα καθαρισμός δεδομένων στην παλιά ROM. ” Και με καθαρισμό δεν φτιάχνει. Κάτι έγινε εντελώς λάθος ή έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με τις ρομ από eu. Άμα μάθετε τίποτα καινούριο, πείτε μας.

• Παράθεση από Aris Dinovitsis Deauville: “@BanditGR ναι φλασαρασα την προηγούμενη απλά.... έπρεπε να κάνω κάτι άλλο; ” Δεν χρειάζεται να κάνεις αναγκαστικά επαναφορά του κινητό μόνο για την εφαρμογή των μηνυμάτων, κατέβασε την μαμά εφαρμογή από το playstore: details?id=com.google.android.apps.messaging Οταν σε ρωτήσει για αλλαγή εφαρμογής, πες ναι. Φυσικά δεν θα έχεις τα παλιά μηνήματα, ξέχασέ τα αυτά προς το παρόν. Μπορεί στην επόμενη έκδοση να στρώσει. Η πάλι όχι... ποιος ξέρει. Τουλάχιστον θα …

• Magic WormHole

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57301/

• Magic WormHole

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57298/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όχι τίποτα άλλο, γιατί κάποιοι έχουν έχουν εκλάβει την απουσία από την τρούπα ως αδυναμία ή παραδοχή ήττας. Αντιθέτως, είναι απλά καλύτερος καταμερισμός ελεύθερου χρόνου. Ζητώ συγνώμη για την χρήση δύσκολου λεξιλογίου, όποιος αδυνατεί να το παρακολουθήσει, προσφέρω εδώ παρακάτω δωρεάν με ένα μικρό αντίτιμο, μια μετάφραση του κειμένου. (Hidden Content)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Την καλημέρα μου. Τον live καρσιλαμά περιμένω μόλις στείλω τις αποδείξεις. ” Εγώ πάλι ξέρω ότι ο καρσιλαμάς έιναι τούρκικος χορός. (Η λέξη σημαίνει αντικριστός χορός). Mπορεί να πεταχτεί απέναντι στο Μπόντρουμ να ρίξει μια γυροβολιά στα γρήγορα και να γυρίσει. youtu.be/VRsvYSHhYOU

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκιμάσατε από τις ρυθμίσεις - εφαρμογές - Μηνύματα να κάνετε διαγραφή δεδομένων ? Κάνε 1 - 2 Restart και θα στρώσει.... Έβαλες Magisk μήπως ? ” Το δικό μου κολούσε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και στο δεύτερο reboot αναγκάστηκα να το κλείσω από το Power button γιατί ήταν αδύνατο να κάνω τίποτα άλλο.. στo τρίτο άρχισε το booloop. Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε και δεν μπορώ να ξαναδοκιμάσω γιατί χρειάζομαι την συσκευή για δουλειά και αρχές της εβδομάδας ταξιδε…

• Παράθεση από ktsiaras: “Και στο mi6 πολλά κολλήματα και υψηλή θερμοκρασία Έχουμε κάποια πρόταση για αυτό?? ” Γύρισε στην 8.8.30 και περίμενε την επόμενη ρομ μια και δεν υπάρχει κάτι νεώτερο ή λύση για αυτό το πρόβλημα, και μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ. Και δεν λύνεται με restart, μάλιστα το δικό μου (whyred) ανέβασε τόση θερμοκρασία που άρχισε τα bootloop.. με έκοψε κρύος ιδρώτας ώσπου να ξαναφλασάρω την 8.8.30 και να μπουτάρει.

• Εμένα ζεματάει και κάνει διάφορα. Δεν έχω χρόνο λόγω δουλειάς για πειράματα, το χρειάζομαι το κινητό. Θα προσπεράσω αυτή την έκδοση, δεν τρέχει τίποτα.

• Παράθεση από kahi: “Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω στην 8.9.6 το Anti-Rollback παραμένει στο 4 όπως και στην 8.8.3 μπορούμε να επιστρέψουμε αν θέλουμε χωρίς φόβο; ” Ναι άφοβα, μπορείς να επιστρέψεις. ( Προφανώς εννοείς την 8.8.30, έτσι;) Εγώ το έκανα πριν από δύο ώρες, κανένα πρόβλημα.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από BanditGR: “Προσοχή στη νέα ROM ειδικά για τους κατόχους Vince και Whyred. Έχει αναφερθεί ανεξήγητο lag που μπορεί να σχετίζεται μόνο με τη ROM, μπορεί με τη ROM και σε συνδυασμό με κάτι άλλο (root manager, κάποιο mod κτλ). ” Εγώ γύρισα πίσω στην 8.8.30, η συσκευή στην αρχή λαγκαρε και ήταν πολύ ζεστή, μετά άρχισε bootloop. Κάτι έχει πάει εντελώς λάθος στο whyred στην 8.9.6... Δυστυχώς δουλεύω και δεν έχω χρόνο για περαιτέρω πειράματα. Αν κάποιος κάτοχος whyred την έχει περάσει ας γρ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Ευχαριστώ πολύ @makis1024 αλλά είμαι 17 Μάρτη εγώ του Αγίου Αλεξίου ” Εσύ γιορτάζεις ανήμερα των γενεθλίων μου!