Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 147.
-
Όχι όλες..πηραμε την νέα 1080 που είναι σαν την παλιά την στρογγυλή και έχει τέλεια εικονα..άσε που ανοίγει κατευθείαν..Η dafang υπερέχει στο ότι αν εντοπίσει κινηση την ακολουθεί βέβαια αλλά εδώ και δύο μήνες δεν έπαιζε..τώρα έχει μερικές μέρες που παίζει..Και αυτό Όχι παντα αλλά τώρα πάνω κάτω δουλεύει..δύο μήνες κάμερα και μόνο η ειδοποιήσεις έπαιζαν..εντομεταξυ η πρώτη 720 σέρνεται τώρα.αργεί πολύ να ανοίξει η εικόνα.Η μένει στο 5%..Γενικά αργεί πολύ το mi home πλέον να δει ποια είναι online…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bandit: “Παράθεση από tsopirs: “Παρέλαβα την dafang καλή κάμερα με περιστροφή να ακολουθεο την κίνηση ,καθαρή εικόνα...ξεκίνησα Unboxing αλλά στην αρχή δεν συνδεόταν,όταν συνδέθηκε δεν μου άνοιγε εικόνα με τίποτα στο κινητό,προσπάθησα με το tablet τίποτα..προσπάθησα με άλλο κινητό ,τίποτα. Δοκίμασα με το μεγάλο tablet άνοιξε εικόνα αλλά συνεχεια κολλούσε η εικόνα.σερνόταν το σύμπαν. Επίσης μικροφωνηζει τρομερά. Τελικά πέρασα την 4.2.5 του mi home και έπαιξε..αργότερα ξαναεβαλα την 4…
-
Παρέλαβα την dafang καλή κάμερα με περιστροφή να ακολουθεο την κίνηση ,καθαρή εικόνα...ξεκίνησα Unboxing αλλά στην αρχή δεν συνδεόταν,όταν συνδέθηκε δεν μου άνοιγε εικόνα με τίποτα στο κινητό,προσπάθησα με το tablet τίποτα..προσπάθησα με άλλο κινητό ,τίποτα. Δοκίμασα με το μεγάλο tablet άνοιξε εικόνα αλλά συνεχεια κολλούσε η εικόνα.σερνόταν το σύμπαν. Επίσης μικροφωνηζει τρομερά. Τελικά πέρασα την 4.2.5 του mi home και έπαιξε..αργότερα ξαναεβαλα την 4.3.1 αλλά πάλι τα ίδια ...Στα υπόλοιπα τα σεν…
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΚατέβασε το apk και κάντο εγκατάσταση Στάλθηκε από το Hi10 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα εχω σοβαρό θέμα με το miwifi με της 2 κεραίες..εδω και πολύ καιρό μου έχει στείλει της ταχύτητες στα ταρταρα και στα δύο ρουτερ και το ping στον θεο..πριν λίγο καιρό έκανα factory reset αλλά πάλι τα ίδια.άσε που πολλές εντολές μου δεν της δέχεται..πχ στο να ονομασω το ελεύθερο κομματι που εχω..Η πολλές άλλες εντολές..πχ αν έχω της δυο μπαντες η 5ghz δεν φαίνεται πουθενά η θέλω να αλλάξω κωδικό και μου λέει ότι δεν γίνεται.. Υπάρχει κάπου μια ρομ και η διαδικασία να την περάσω Μήπως κάτ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakisspahos: “Παιδιά γεια σας! Σκέφτομαι να κάνω Smart Home το σπίτι μου,και λέω να επιλέξω τα products της Xiaomi. Πρέπει να πάρω κάποιο Gateway η συνδέονται όλες οι συσκευές της αυτόματα στο Router;” Αναλόγως τι θες..το gateway είναι απαραίτητο. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από liakpan83: “Παράθεση από tsopirs: “Αν δεν σε χαλάει το μέγεθος του s1 παρτο είναι πιο συνεργασιμο,με αγγλικά και οδηγίες και όσο το έχω δουλέψει σε φιλο πιο γρήγορο και πιο σωστά ρυθμισμένο.Επίσης Αύριο μεθαύριο αλλάζεις μπαταρια..Στο xiaomi πετάς τον αισθητηρα.το καλό στο xiaomi είναι το πλήθος αισθητηρων,το μικρό μεγεθος και τίποτα αλλο Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στους αισθητήρες μπορείς να αλλάξεις την μπαταρία. Τσεκάρετε το . Η βάση βγαίνει από κάτω κ…
-
Αν δεν σε χαλάει το μέγεθος του s1 παρτο είναι πιο συνεργασιμο,με αγγλικά και οδηγίες και όσο το έχω δουλέψει σε φιλο πιο γρήγορο και πιο σωστά ρυθμισμένο.Επίσης Αύριο μεθαύριο αλλάζεις μπαταρια..Στο xiaomi πετάς τον αισθητηρα.το καλό στο xiaomi είναι το πλήθος αισθητηρων,το μικρό μεγεθος και τίποτα αλλο Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαAlnikou εννοώ ότι ότι έξυπνη συσκευή έχεις.Πρέπει να την επαναφερεις και να την δηλώσεις σαν να είναι αρχικό ρουτερ το miwifi το 3.. Όπως τα είχες δηλώσει και έπαιζαν όλα στο 2.να γίνει διαγραφή Δηλαδή του 2 και να δουλεύουν στο 3 μονο. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΆλλαξε καναλι συχνότητα και θα το δει Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θέλω να φτιάξω ένα σενάριο με την κάμερα αλλά δεν μπορώ.Θέλω πχ 6 μμ να ανάβει και αν εντωπισει κινηση να ενεργοποιηθούν η wifi λαμπες που είναι εξωτερικα..η κάμερα είναι η πρώτη ants ,αλλά δεν μου βγάζει καποιο τέτοιο σενάριο.μονο on-off-notification Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “πάντως σε έμενα όταν τοποθετώ το xiaomi mi3 δεν δούλευε τίποτα σπίτι οι κάμερες οι οποίες δουλεύουν σε 2g νοκ άουτ !! το έβαλα μια φορά και μετά το έβγαλα σκέφτομαι να το πουλήσω” Ξέρεις ότι πρέπει να της κάνεις reset και να τα ρυθμισεις βάση του νέου router ετσι.αν δεν είναι το c στειλε ένα μήνυμα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk