Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 32.
-
+1 σήμερα και συνεχίζουμε (user: heisenberg81 )
-
Ένταση ήχου
ΜήνυμαΚαλιμπραρισε τις κλιμακες με mtk tools. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
redmi pro ακουστικο
ΜήνυμαΣε πολλες συσκευες μπορει να συμβει αυτο κι οχι μονο σε xiaomi. Για δοκιμασε να χαμηλωσεις λιγο και δες αν το κανει ακομα. Με mtk tools μπορεις να χαμηλωσεις-ρυθμισεις την κλιμακα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω παλι εχω παει σε όλες τις κατηγοριες και εχω ρυθμισει την ενταση να αυξανεται αναλογικα (απο το 20 με αυξηση ανα 15 με 20 μοναδες) , παρολαυτα κι ενω σε ολες τις λειτουργιες δουλευει πλεον οπως πρεπει δλδ σε ηχο κλησεις, ειδοποιησεων, youtube κτλ, οταν βαζω μουσικη ειναι σαν να μην εχουν αλλαξει οι ρυθμισεις. Δλδ ακομα κι απο την πρωτη σκαλα η ενταση ειναι ακομα πολυ δυνατή. Το προβλημα παντως ειναι οτι απο εξαρχής η κλιμακα ειναι εντελως λαθος διαβαθμισμενη δλδ ξεκιναει απο 88 αν θυμαμαι κα…
-
H amoled του pro (omega) ειναι φοβερη, εκανα αμεση συγκριση με το προηγουμενο μου τηλ το samsung note 4 και δεν ειδα να υστερει καπου. Μονο ισως οταν εβαλα και τις 2 σε τερμα φωτεινοτητα που αν θυμαμαι καλα του samsung ηταν ενα κλικ πιο φωτεινη αλλα ειναι κατι που δεν με απασχολει προσωπικα αφου ποτε δεν εχω τερμα φωτεινοτητα, θα στραβωθω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα sms τραβα τα με την εφαρμογη sms backup and restore απο playstore, περνα το αρχειο xml του backup στην sd κι απο κει το σηκωνεις στο νεο κινητο. Το ιδιο μπορεις να κανεις και με το call log. Τις επαφες σου ειτε με συχρονισμο στο google ειτε τις τραβας σαν ενα αρχειο .vcf με την στοκ εφαρμογη "επαφες" του samsung (εξαγωγη σε εξωτερικη μνημη) και με τον ιδιο τροπο τις εισαγεις στην νεα συσκευη. Τις σημειωσεις σου δε μπορεις να τις παρεις γιατι προκειται για δεδομενα της στοκ εφαρμογης της samsu…
-
Παιδια υπαρχει γνησιος φορτιστης με βυσμα eu? Αν οχι υπαρχει καποιος που προτεινετε? Γιατι οι κινεζοι τον γνησιο αλλα με ανταπτορα. Δοκιμασα εναν samsung adaptive charge που εχω και το φορτιζει στον ιδιο χρονο αλλα ελεγα μηπως παρω και κανεναν αλλον καλο. Επισης usb type c καλο να σηκωνει mah προτεινετε καποιο καλο? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδη κι εμενα μου το κανει δλδ δεν εντοπιζει τη θεση, τοτε μπορειτε να βαλετε μια αλλη εφαρμογη την android weather&clock widget την οποια χρησιμοποιουσα χρονια και ειναι πληρως παραμετροποιησιμη, ή αν θελετε να ειναι ιδια με την εργοστασιακη υπαρχει και η weather M8 (ειναι σχεδον ιδια με την original αλλα δεν εχει προβληματα εντοπισμου κλπ)
-
Το οτι βρισκεται σε αλλο σημειο εχει μια εξηγηση γιατι πολυ πιθανο να cropαρει ο αισθητηρας σε video mode. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι επαναφορα στις ρυθμισεις τις καμερας, δεν υπαρχει κατι αλλο. Καλο θα ηταν να εβαζες και καμια φωτο να το δουμε
-
Και μενα πανω που ειχε εξαντληθει η υπομονη μου μου ηρθε το confirmation. Και μαλιστα και για τους 2 λογαριασμους. Εκανα κι αρκετα post σε σχετικα topic στο παγκοσμιο forum (απλα το αναφερω δεν ξερω αν επαιξε ρολο). Υπομονη μονο και τιποτα αλλο. Αν δεις οτι σου ερθει η εγκριση και εχεις παλι προβλημα δοκιμασε να βαλεις την developer γιατι αυτη προτεινεται για ξεκλειδωμα.
-
Αλλο εννουσα ενηγουεη! Να ρωτησω λιγο, 1) Ειμαι με την thunder την τελευταια, πρεπει να απενεργοποιησω την αυτοματη ενημερωση για το supersu ? Ρωταω γτ κατι ειχε παρει το ματι μου εδω μεσα στο φορουμ αλλα δε θυμαμαι πως που κλπ 2) Η μανισια εφαρμογη του καιρου δεν βρισκει τοποθεσια ουτε αυτοματα ουτε χειροκινητα ακομα ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα αν κανω αναζητηση, υπαρχει καποιος αλλος τροπος να δουλεψει?
-
Τι πρεπει να κανω δηλαδη με τον superuser? Οχι δεν εχει γινει καμια ενημερωση ακομα απο playstore. θελω να δω πως παει με τη rοm για να το στησω απο titanium με εφαρμογες που ειχα. Το μονο που βρηκα μεχρι στιγμης ειναι οτι η εφαρμογη του καιρο δεν βρισκει τοποθεσια ουτε αυτοματα ουτε χειροκινητα ουτε ελληνικα ουτε με αγγλικη ονομασια. εχουμε καμια λυση και για αυτο? Thanks!