Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 123.

• θελω να δοκιμασω και την stable ρομ του Γιωργου η διαδικασια ειναι factory reset απο το recovery και την περναω η θα μπλεξω με το πισογυρισμα απο Android 6 σε 5

• . Προφανώς και θα κλειδώσει οταν βάλεις official.Πρεπει να κοιτάξεις και πριν φλασαρεις με miflash οτι εισαι ξεκλειδωτος για πιο σιγουρα

• Αναφερω τι εχω κανει εγω και μου δουλεύει κανονικά Πατάμε πανω στό ρολόι στην αρχικη οθονη 1.παταμε τις 3 τελειες πάνω δεξιά 2.παταμε επιλεξτε προεπιλεγομενο ηχο.... και το αλλαζουμε απο αυτο που λεει(νομίζω οτι έγραφε προεπιλογη) σε κατι αλλο 3.ξανα απο τις 3 τελειες και περισσότερες ρυθμίσεις πάμε ενταση και ρυθμιζουμε την ενταση Αυτα μονο εκανα και δουλεύει οκ απο τοτε

• Παράθεση από gkalen: “@babbis87 Αυτό είναι γνωστό bug από την 6.9.15 και συνεχίζει και στην 6.9.22 .. Έχουν ήδη γίνει αναφορές για το συγκεκριμένο πρόβλημα , ελπίζω να λυθεί στο επόμενο update .. Ως τότε , ΟΧΙ silent mode όταν έχουμε ξυπνητήρι ενεργο ” Σε kenzo παντως οντως ηταν θεμα ρυθμισης,γιατι την πρωτη φορα που το εβαλα δεν μου δουλεψε

• Παράθεση από cloudffvll: “την περασα και εγω την τελευταία ρομ kenzo και παει σφαιρα ενα μεγαλο μπραβο για την υποστηρίξει σας!! δεν το ειχα παρατηρήσει καθολου μεχρι που το αναφεραν καποια παιδια και ειπα να το δοκιμάσω και εγω !! οταν μιλαω με ακουστικα οι άλλοι δεν με ακουνε ενω εγω τους ακούω κανονικα!!! εχω δοκιμάσει τρια διαφορετικα ακουστικα με ιδιο αποτελεσμα!! μπορειτε να δοκιμασετε και εσεις παιδες αν σας ακουνε απο τα ακουστικα!!!?? να δουμε ειναι κανενα bug της rom η εχω εχω καποιο θ…

• Την εχω περασει και εγω απο χθες. Σαν πρωτη εντύπωση βλεπω ειναι σουπερ απο μπαταρία και το δακτυλικο αποτύπωμα δεν χανει καμία

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Applesnk: “καλησπέρα πήρα το κινητό για τον αδερφό μου και από 7.3.7 stable σε 8.0.1 ota update έχει κολλήσει στο Mi logo με την μπάρα από κάτω. τι πρέπει να κάνω? ” Μόλις παρέλαβες το τηλέφωνό σου, έκανες καθαρή εγκατάσταση official fastboot rom με το mi flash tool?Αν όχι πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν τα προβλήματα, αν δεν εχουν αρχίσει ήδη. Η διαδικασία που πρέπει να κάνουμε όλοι όσοι έχουμε xiaomi και αμέσως μόλις το πιάσουμε στα χέρια μας είναι…

• Παιδιά γνωρίζει κανείς να μου πει αν με τον ίδιο λογαριασμό μπορώ να πάρω και δεύτερη κάρτα και πώς γίνεται αυτό?

• Παράθεση από Pagrati7: “Καλησπέρα, πριν λίγο μου έκανε μια ενημέρωση λογισμικού και από τότε οπότε περνάει κάτι από το fingerprint ανοίγει το κινητό σαν να πατάω μια φορά το power button. Ξέρουμε γιατί; ” Πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και στήσιμο από την αρχή πιστεύω για να δουλέψει σωστά

• Παράθεση από gripas4: “Καλημέρα. Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις από Pushbullet; Το έχω στην αυτόματη έναρξη, του έχω δώσει όλα τα δικαιώματα αλλά και πάλι μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογή δέχομαι ειδοποιήσεις. Με τις άλλες εφαρμογές Viber, WhatsUp κλπ είμαι εντάξει. Είμαι με την τελευταία GTV. Ευχαριστώ ” Έκανες και από την μπαταρία στη συγκεκριμένη εφαρμογή να μην την περιορίζει; (No restriction)

• Ναι είναι.Εχεις δίκιο

• Παράθεση από soulg: “Για να μην τα γράφω κι εδώ για ρίξτε μια ματιά σε αυτό και όποιος μπορεί τα φώτα του παράκληση. Θέλω να τσεκάρω αν έχω κλειδωμένο bootloader ή όχι και δεν μπορώ ; ” Τώρα ότι με τρώει να βάλω global official stable MIUI 8 με τρώει. Την αμαρτία μου τη λέω.... [/quote] Εγω βλέπω ότι γράφει στη global official ότι είναι MIUI 7 Πρόσεξε το λίγο MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum[label][/label]

• Παράθεση από Dannito81: “Tο redminote 3 pro ξερει καποιος να μου απαντήσει τι ακριβώς SAR έχει body and head?Ευχαριστώ! ” Xiaomi Redmi Note 3 - Full phone specifications Xiaomi Redmi Note 3 (MediaTek) - Full phone specifications

• Παράθεση από Thanos83: “Καλησπέρα στην παρέα,το θέμα η μπαταρία, Redmi note 3 pro έχω με τα αγγλικά του, αν βάλω ελληνική ρομ θα έχω καλύτερη μπαταρία; Ξέρει κάποιος; Ευχαριστώ. ” Τωρα τι διάρκεια έχεις στη μπαταρία δηλαδή?

• Ναι υπάρχουν ελληνικά μέσα όχι πλήρη μετάφραση κατά το 1/3 θα έλεγα καμιά σχέση με τις rom πού βγάζουν τα παιδιά εδώ που είναι τα πάντα μεταφρασμένα

• Αρχισαν να βάζουν ελληνικά σιγά σιγά Πριν λίγο πέρασα global beta και έχει την γλώσσα μεσα

• Αναζήτηση Θήκης RN3P

gab - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

εγω εχω παρει αυτη παιδια.Ειναι πολυ καλη ποιοτητα και ο πωλητης την στελνει γρηγορα σε 15 μερες παρελαβα Wholesale Product Snapshot Product name is Phone Case for Xiaomi Redmi Note 3 Original Nillkin Super Frosted Shield Hard Case for Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime + Film

• Καλησπερα σε όλους.Πριν λίγο πέρασα την παρακάτω ρομ Μπορώ με αυτήν να ξεκλειδωσω την συσκευή όταν πάρω το ok για να περάσω την ελληνική ή οχι?

• Μετά από την δεύτερη φόρτιση του δικού μου μπορώ να πώ οτι είμαι ενθουσιασμένος με την απόδοσή του αν και δεν έχει ελληνικά ή ρομ (global 7.3.7.0) Ή μέτρηση είναι στο 5%τις μπαταρίας και με τουλάχιστον 1ωρα σερφαρισμα από τον πάροχο

• καλημερα και απο εμενα παιδια Εχω στειλει ετιμα για ξεκλειδωμα εδω και λιγες ημερες(wind) Στο mi account μπαινω η καπου αλλου και απο που (υπολογιστη η ταμπλετ) για να δω αν εχω παρει αδεια?